Найти книгу: "iisi Tarvo: "Raha ei kao kunagi kaest ara. Tervis ja aeg aga kull"


iisi Tarvo: iisi Tarvo: "Raha ei kao kunagi kaest ara. Tervis ja aeg aga kull

Автор: Indrek Poldvee

Год издания: 0000

Meil on aarmiselt hea meel jagada teiega lugu, mis on toestuseks sellele, et sihikindlus ja kirg oma tegemiste vastu viivad sihile olenemata vanusest – saage tuttavaks Liisiga, kelle missiooniks paasta maailm iga paev vrapiga, on olnud juba 11-aastasest saadik!

Juba siis olid Liisil oma tulevase toidukoha menuud valmis, vahemalt restorani mangus. 16-aastasena uhendati joud isaga ning 2015 avati Eesti esimene vrapikohvik. Tanaseks on Liisil kohvikuid Wrap’n’Roll juba kolm. Kolmekaigulised ohtusoogid, tervislik elustiil ning loomingulisus on Liisit koitnud juba varasest elueast. Enda teadmisi taiendab Liisi hetkel Eesti Ettevotluskorgkoolis Mainor turunduse ja arijuhtimise erialal. Hea huumorimeel, vastutustundlikkus, tanulikkus, elu usaldamine ning hindamatu isa tugi on Liisi viinud sinna, kus ta tanaseks on.
Tervisejoomine Tervisejoomine

Автор: Александр Куприн

Год издания: 

Vene klassiku Aleksandr Kuprini jutustus.

Tervist, proua president! Tervist, proua president!

Автор: Katrin Lusti

Год издания: 

Kes on Evelin Ilves tegelikult? Milline on ta siis, kui ta ei ole vastuvottudel voi heategevusuritustel kaamerate fookuses? Milline oli ta siis, kui ta ei olnud veel presidendi abikaasa?Katrin Lust on votnud intervjuusid kumnetelt inimestelt, kes tundsid Evelini juba lapsena, kaisid temaga koos ulikoolis, olid kolleegid tema ambitsioonika karjaari algusaastatel. Lugudest joonistub valja pilt naisest, kes ruhib kohklematult tippu, maadeldes samal ajal oma ebakindluse ja keeruliste lahisuhetega. Kas Evelin Ilvese eesmark oligi alati saada presidendiprouaks? Ja kas tema unistuse taitumine oli onnistus voi hoopis needus? Kas voim ja raha rikkusid ara tubli, tookaja sihikindla eesti naise voi olid kallid kleidid ning lakkamatu esinemisvajaduse rahuldamine algusest saadik eesmark omaette?

Naer on terviseks Naer on terviseks

Автор: Silver Alev

Год издания: 

Tuntud humoristi Silver Alevi 53 humoreski sisaldav kogumik, mis pakub lugejale monusaid muigelisi vahepalasid koikvoimalikel teemadel.

Dr Levini tervisenouanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele Dr Levini tervisenouanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele

Автор: Adik Levin

Год издания: 

"Adik Levin on arst. Aga ta on ka palju muud. Ta on inimene, kes teeb oma tood sudamega. Raamatus „Dr Levini tervisenouanded“ raagib Adik Levin humaansest ehk inimsobralikust meditsiinist, ema ja lapse tervisest ning sellest, kui tahtis on vastsundinule ema lahedus. Uhtlasi kutsub dr Levin meid ules sugavamalt jarele motlema, mis on tervis, mis on tervislik toit ja kuidas tervislikult elada. Ta jagab soovitusi, mida oma igapaevases toitumises ja elustiilis silmas pidada, et sailitaksime tervise ja eluroomu ka korges eas.„Dr Levini tervisenouannetest” voiks saada hea kasiraamat igas peres ning vaart oppematerjal koolides. Temast leiab motteainet nii algaja tervisehuviline kui ka kogenud meedik."

Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lahenemine tervisele ja haigustele Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lahenemine tervisele ja haigustele

Автор: Rene Burkland

Год издания: 

"Raamatu eesmark on aidata inimesel ennast paremini tundma oppida, jalgides marke ja sumptomeid, mida keha meile igapaevaselt annab ning labi eluviiside, toitumise jms leida tee terviseni.Rene Burkland on neli aastat oppinud Nanjingi ja Beijingi Hiina meditsiini ulikoolis hiina keelt, akupunktuuri, taimeravi, qigong’i ja tuinamassaazi. Eestis on ta lopetanud Tartu Ulikooli arstiteaduskonna uldarstina ning Tallinna Ulikooli psuhholoogina. Hiinas pikalt elanud ja tootanud tohter joudis Eestisse tagasi 2009. aastal ning asus ravimise ja loengute pidamise korval rajama Hiina meditsiini keskust. Tana votab ta seal vastu patsiente ja opetab Hiina meditsiini ja qigong’i."