Скачать книгу - Dr Levini tervisenouanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele



"Adik Levin on arst. Aga ta on ka palju muud. Ta on inimene, kes teeb oma tood sudamega. Raamatus „Dr Levini tervisenouanded“ raagib Adik Levin humaansest ehk inimsobralikust meditsiinist, ema ja lapse tervisest ning sellest, kui tahtis on vastsundinule ema lahedus. Uhtlasi kutsub dr Levin meid ules sugavamalt jarele motlema, mis on tervis, mis on tervislik toit ja kuidas tervislikult elada. Ta jagab soovitusi, mida oma igapaevases toitumises ja elustiilis silmas pidada, et sailitaksime tervise ja eluroomu ka korges eas.„Dr Levini tervisenouannetest” voiks saada hea kasiraamat igas peres ning vaart oppematerjal koolides. Temast leiab motteainet nii algaja tervisehuviline kui ka kogenud meedik."


Doktor Levini tee. Humaanne meditsiin ja oige toitumine Doktor Levini tee. Humaanne meditsiin ja oige toitumine

Автор: Riina Lohmus

Год издания: 

Tuntud lastearsti Adik Levini elulooraamat jutustab Valgas soja jalus sundinud juudipoisi kaanulisest kujunemisest armastatud lastearstiks esmalt uskumatus Kasahstanis ning seejarel Eestis. Raamatust leiab varvikaid karaktereid ja seiku toonasest uliopilaselust Leningradis, kasahhide elust-olust ja parteilisest entusiasmist, tervishoiust noukogude moodi, esimese ema- ja lapsesobraliku lastehaigla ulesehitamisest Tallinnas ning voitlusest humaanse meditsiini eest laane- ja idarindel. Ei puudu ka sonaka doktori toitumisalased nouanded ning viimastel aastatel meedias elavalt kajastatud Role kliiniku lugu. Raamat julgustab lugejat tervisest, oma koige kallimast varast teistmoodi motlema, mitte uskuma moodsa tervishoiu muute ning oma ja laste hea tervise eest julgemini seisma.


Unenagude seletusi kogu perele. Koos soovitustega, mida teha, et halb unenagu taide ei laheks, hea aga taituks Unenagude seletusi kogu perele. Koos soovitustega, mida teha, et halb unenagu taide ei laheks, hea aga taituks

Автор: Gerda Kroom (koostaja)

Год издания: 

Vanadel aegadel elanud oraaklid mitte lihtsalt ei tolgendanud unenagusid, vaid andsid ka nou, mida tuleks ette votta, et hea unenagu taituks, halb aga mitte. Unenagude seletamise raamatud taolisi nouandeid ei sisaldanud, kuna unenagude seletajatele polnud see kasulik. Neid teadmisi hoiti saladuses ja anti edasi ainult opetajalt opilasele.Katte on aga joudnud aeg, kus ka teil on oigus neid teada. Kaesolev raamat, mis sisaldab ule 1600 marksona, opetab teid vahet tegema hea ja halva unenao vahel ning neid siis vastavalt tootlema. Nuud saate lisaks unes nahtu tolgendamisele ka oma saatust ise kujundada.


Superelectrophiles and Their Chemistry Superelectrophiles and Their Chemistry

Автор: George Olah A.

Год издания: 

Superelectrophiles and Their Chemistry contains, for the first-time, a discussion of the basics of this emerging field of organic chemistry, alongside tools to help the reader apply the chemistry. Specific tools include an evaluation of the ways to increase the strength of electrophiles, the classification of superelectrophiles, the solvation issues, a review of methods for studying superelectrophilicity, with details of the superelectrophiles that have been identified and studied. Additional information includes substituent effects in activation of superelectrophiles, and solvation in chemical reactions, as well as an insightful look into future applications.