Скачать книгу - Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lahenemine tervisele ja haigustele



"Raamatu eesmark on aidata inimesel ennast paremini tundma oppida, jalgides marke ja sumptomeid, mida keha meile igapaevaselt annab ning labi eluviiside, toitumise jms leida tee terviseni.Rene Burkland on neli aastat oppinud Nanjingi ja Beijingi Hiina meditsiini ulikoolis hiina keelt, akupunktuuri, taimeravi, qigong’i ja tuinamassaazi. Eestis on ta lopetanud Tartu Ulikooli arstiteaduskonna uldarstina ning Tallinna Ulikooli psuhholoogina. Hiinas pikalt elanud ja tootanud tohter joudis Eestisse tagasi 2009. aastal ning asus ravimise ja loengute pidamise korval rajama Hiina meditsiini keskust. Tana votab ta seal vastu patsiente ja opetab Hiina meditsiini ja qigong’i."


Tervisejoomine Tervisejoomine

Автор: Александр Куприн

Год издания: 

Vene klassiku Aleksandr Kuprini jutustus.


Munad Hiina moodi Munad Hiina moodi

Автор: Enn Vetemaa

Год издания: 

[…]Allee on hamar ja inimtuhi – see vist mojubki mu meeleolule ja ma utlen poolvaljult, isegi ornalt: „Loodame, et minu poisil on koik hasti.” Siis motlen ma Agnesele – korraks kujutlen teda usna selgesti teki all lamamas: ei tea, kas ta vasaku jala natuke moondunud varvas on teki alt valjas voi mitte? – ja jalle libiseb hardusehoog nagu kerge puudutus minust ule. Istun pingile. Mul on siis nuud poeg… Ent see koik on minust kuidagi kaugel. Ma naen kull selgesti, kuid nii, nagu vaataksin binoklisse, mis on valepidi kaes.[…]


Naer on terviseks Naer on terviseks

Автор: Silver Alev

Год издания: 

Tuntud humoristi Silver Alevi 53 humoreski sisaldav kogumik, mis pakub lugejale monusaid muigelisi vahepalasid koikvoimalikel teemadel.


Minu Hiina. Ettevaatust, nakatab! Minu Hiina. Ettevaatust, nakatab!

Автор: Leslie Leino

Год издания: 

Leslie Leino raamat raagib elust, millest paljud ule maailma unistavad. Minna hiiglasuurde ulikiirelt arenevasse Hiinasse, oppida selgeks hiina keel – mitmed proovivad, vahestel onnestub.Ent eestlane Leslie on suutnud midagi enamat: ta elab ja tootab Hiinas, ta on sulandunud keskkonda – niivord kui see „valgel suurninal” onnestub – ja ta tunneb sealse uhiskonna toimimise telgitaguseid.Lugejaile avaneb kummaline pilt arusaamatust mottemaailmast ja isearalikest kaitumisnormidest, hiiglaslikest mastaapidest ning ootamatust muutumisest. Autori vaatenurk on kahetine, kord seesolijalikult emotsionaalne ja vahetu, kord valisvaatlejalikult kiretu ja analuusiv. Ponevaks lugemiseks on ulevaated eestlaste kulaskaikudest Hiinasse, arimehi seal ootavatest komistuskividest ning Hiinaga seotud enim levinud vaararusaamadest.


Dr Levini tervisenouanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele Dr Levini tervisenouanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele

Автор: Adik Levin

Год издания: 

"Adik Levin on arst. Aga ta on ka palju muud. Ta on inimene, kes teeb oma tood sudamega. Raamatus „Dr Levini tervisenouanded“ raagib Adik Levin humaansest ehk inimsobralikust meditsiinist, ema ja lapse tervisest ning sellest, kui tahtis on vastsundinule ema lahedus. Uhtlasi kutsub dr Levin meid ules sugavamalt jarele motlema, mis on tervis, mis on tervislik toit ja kuidas tervislikult elada. Ta jagab soovitusi, mida oma igapaevases toitumises ja elustiilis silmas pidada, et sailitaksime tervise ja eluroomu ka korges eas.„Dr Levini tervisenouannetest” voiks saada hea kasiraamat igas peres ning vaart oppematerjal koolides. Temast leiab motteainet nii algaja tervisehuviline kui ka kogenud meedik."