Найти книгу: "Petronella Gluckschuh Tierkindergeschichten"


Petronella Gluckschuh Tierkindergeschichten Petronella Gluckschuh Tierkindergeschichten

Автор: Dorothea Flechsig

Год издания: 0000

Nicola Berry y el petrificante problema con la princesa Petronella Nicola Berry y el petrificante problema con la princesa Petronella

Автор: Liane Moriarty

Год издания: 


Petronella Onneseen. 3. raamat. Lugusid loomadega sobrustamisest Petronella Onneseen. 3. raamat. Lugusid loomadega sobrustamisest

Автор: Dorothea Flechsig

Год издания: 

Petronella Onneseen armastab koiki loomi. Tema kodukula umbruskonnas on palju huvitavat ja sunnib imelikke asju ning Petronella uurib igat jalge! Toelised loomasobrad peavad tosiselt riskima, et votta kinni jultunud munavargad, taltsutada pesukarusid, paasta vaskusse – voi lasta end armsatel gupidel musitada.See on kolmas raamat Petronella Onneseene sarjast, kus varem on ilmunud raamatud „Lugusid loomalastest“ ja „Loodusuurija lood“. Onneseente juures toimub alati midagi! Loomulikult loovad jalle kaasa ka koer Niit, sobranna Claudia ja vanaema Anneliese.Raamatu autor Dorothea Flechsig tootas aastaid erinevate ajalehtede ja ajakirjade juures ajakirjanikuna, kirjutades ja avaldades samal ajal ka lasteraamatuid. Ta on lopetanud stsenaristide kursused ja opetab taiskasvanutele ja lastele loovat kirjutamist.

Petronella Onneseen. Lugusid loomalastest Petronella Onneseen. Lugusid loomalastest

Автор: Dorothea Flechsig

Год издания: 

Kui Petronella suureks saab, hakkab ta loomauurijaks. See on kindel. Ta kaib ara Antarktikas ja nii moneski korbes. Binokkel kaes, roomab ta haaletult nagu madu mooda tolmust preeriat ja uurib valja koige uskumatumaid loomalugusid, mida maailm iial on kuulnud. Aga seni, kuni Petronella voib uksi oma kaugetele reisidele minna, elab ta vaikeses kulas. Siin tunneb ta koiki ja koik tunnevad teda. See pole kuigi raske, sest Petronella liigub iga paev palju ringi. Ja kui keegi midagi enneolematut avastab, on see Petronella Onneseen!Rikkalikult illustreeritud sudamlik juturaamat on tais vahvaid seiklusi ja naljakaid juhtumisi. Et vaikesed raamatusobrad teaksid, kus on korbed ja preeriad, millest Petronella unistab, siis on raamatusse joonistatud ka maailma kaart.Raamatu autor Dorothea Flechsig tootas aastaid erinevate ajalehtede ja ajakirjade juures ajakirjanikuna, kirjutades ja avaldades samal ajal ka lasteraamatuid. Ta on lopetanud stsenaristide kursused ja opetab taiskasvanutele ja lastele loovat kirjutamist.See on Petronella Onneseene lugude esimene raamat, millele jargnevad raamatud ’Petronella Onneseen. Loodusuurija lood’ ja ’Petronella Onneseen. Lugusid loomadega sobrustamisest’.

Petronella Onneseen. 2. raamat. Loodusuurija lood Petronella Onneseen. 2. raamat. Loodusuurija lood

Автор: Dorothea Flechsig

Год издания: 

Petronella Onneseene sarja teises raamatus peab vaike loomauurija Petronella nii mondagi olulist joonde ajama: vanaemale verekaane korjama, mutile maailma naitama, mesilasema paastma ja vanematele oise ritsikakontserdi korraldama.Petronellal on palju haid motteid, aga paraku ei lahe asjad alati nii, nagu ta soovinud on. Ja nonda satubki ta sageli ponevatesse, aga ka vaga naljakatesse seiklustesse. Petronellal juba igav ei hakka!Rikkalikult illustreeritud sudamlik juturaamat viib lugeja vaikesesse kulasse, kus Petronella tunneb koiki ja koik tunnevad teda. Ja kui keegi midagi enneolematut avastab, on see Petronella Onneseen!Raamatu autor Dorothea Flechsig tootas aastaid erinevate ajalehtede ja ajakirjade juures ajakirjanikuna, kirjutades ja avaldades samal ajal ka lasteraamatuid. Ta on lopetanud stsenaristide kursused ja opetab taiskasvanutele ja lastele loovat kirjutamist.Petronella Onneseene lugude esimene raamat on ’Petronella Onneseen. Lugusid loomalastest’ ja kolmas raamat on’Petronella Onneseen. Lugusid loomadega sobrustamisest’.

Wer schleicht denn da durchs Erdbeerbeet - Petronella Apfelmus, Teil 2 (Ungekurzt) Wer schleicht denn da durchs Erdbeerbeet - Petronella Apfelmus, Teil 2 (Ungekurzt)

Автор: Sabine Stading

Год издания: 

Petronella Apfelmus und die Apfelmannchen sind entsetzt: Irgendjemand hat die Erdbeerpflanzen im Garten zertrampelt! Die gro?en Spuren im Beet sehen sonderbar aus – war hier etwas der schnurrbartige Schnurentreter am Werk? Der Blick in Petronellas dickes Buch der magischen Geschopfe hilft allerdings nicht weiter. Aber vielleicht konnen Lea und Luis den Eindringling schnappen, wenn sie sich nachts auf die Lauer legen?