Скачать книгу - Petronella Onneseen. 2. raamat. Loodusuurija lood



Petronella Onneseene sarja teises raamatus peab vaike loomauurija Petronella nii mondagi olulist joonde ajama: vanaemale verekaane korjama, mutile maailma naitama, mesilasema paastma ja vanematele oise ritsikakontserdi korraldama.Petronellal on palju haid motteid, aga paraku ei lahe asjad alati nii, nagu ta soovinud on. Ja nonda satubki ta sageli ponevatesse, aga ka vaga naljakatesse seiklustesse. Petronellal juba igav ei hakka!Rikkalikult illustreeritud sudamlik juturaamat viib lugeja vaikesesse kulasse, kus Petronella tunneb koiki ja koik tunnevad teda. Ja kui keegi midagi enneolematut avastab, on see Petronella Onneseen!Raamatu autor Dorothea Flechsig tootas aastaid erinevate ajalehtede ja ajakirjade juures ajakirjanikuna, kirjutades ja avaldades samal ajal ka lasteraamatuid. Ta on lopetanud stsenaristide kursused ja opetab taiskasvanutele ja lastele loovat kirjutamist.Petronella Onneseene lugude esimene raamat on ’Petronella Onneseen. Lugusid loomalastest’ ja kolmas raamat on’Petronella Onneseen. Lugusid loomadega sobrustamisest’.


Toolepingu seadus praktikas. III raamat. Toolepingu lopetamine ja uleminek. Vastutus. Rakendussatted Toolepingu seadus praktikas. III raamat. Toolepingu lopetamine ja uleminek. Vastutus. Rakendussatted

Автор: Mari Rask

Год издания: 

Sarja „Toooigus 2009“ kolmandas raamatus kasitletakse toolepingu seaduse satted, eriti toolepingu lopetamise kusimusi, mis eeldavad hoolikat volaoiguslike uldpohimotete jargimist. Iga toolepingu ulesutlemise juhul tuleb kaaluda, mis on moistlik ja kooskolas hea usu pohimottega. Just toolepingu lopetamise ja poolte vastutuse teemad pohjustavad enim toovaidlusi.


Giidi kasiraamat. Vanalinn Giidi kasiraamat. Vanalinn

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks nii neile, kes valmistuvad Tallinnas giidinatood alustades atesteerimiseks, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele vanalinna, kui neilegi, kel on huvi ja teadmistejanulihtsalt enese roomuks Tallinna vanalinna avastada.Ennekoike sisaldab see elementaarseid teadmisi, mis igale giidile on hadavajalikudja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Kumme aastat hiljem, I raamat. Vikont de Bragelonne Kumme aastat hiljem, I raamat. Vikont de Bragelonne

Автор: Alexandre Dumas

Год издания: 

Jarg maailmakuulsatele romaanidele «Kolm musketari» ja «Kakskummend aastat hiljem». I raamat kolmeosalisest valjaandest.


Emmanuelle 1. raamat. Inimsuse oppetund Emmanuelle 1. raamat. Inimsuse oppetund

Автор: Emmanuelle Arsan

Год издания: 

Sadu tuhandeid eksemplare muunud erootikaklassikasse kuuluv romaan „Emmanuelle” ilmus esiti 1959. aastal anonuumselt ja 1967. aastal Prantsuse diplomaadi abikaasa Emmanuelle Arsani autorinime all. Sundmustiku alguses lendab 19-aastane sarmikas prantslanna Emmanuelle Pariisist Bangkokki, kus tootab tema arimehest abikaasa Jean. Juba lennureisi ajal astub uliseksuaalne neiu vahekorda mitme tundmatuga. Peagi sulandub Emmanuelle Bangkokis resideeruvate Laane kodanike hedonistlikku seltskonda, kus tal arenevad erootilised suhted Prantsuse krahvinna Ariane’i, teismelise Marie-Anne’i ja punapaise ameeriklanna Bee’ga. Lisaks tutvub Emmanuelle itaallasest aristokraadi Marioga, kellest saab tema teejuht. Romaanis kirjeldatakse mahlakalt Emmanuelle’i erootilisi fantaasiaid ning seiklusi nii anonuumsete kui ka nimeliste meeste ja naistega, sellal kui neiu proovib toime tulla endas heitleva sooviga olla armastatud ja elada samas valja oma pakatavat erootilisust.Kuulsaim filmiversioon valmis 1974. aastal, nimiosas hollandi paritolu Sylvia Kristel. Emmanuelle’i seiklused jatkuvad teises osas, kus Mario ohutab teda seksuaalsete kogemuste otsinguil veelgi kaugemale minema.