Скачать книгу - Petronella Onneseen. Lugusid loomalastest



Kui Petronella suureks saab, hakkab ta loomauurijaks. See on kindel. Ta kaib ara Antarktikas ja nii moneski korbes. Binokkel kaes, roomab ta haaletult nagu madu mooda tolmust preeriat ja uurib valja koige uskumatumaid loomalugusid, mida maailm iial on kuulnud. Aga seni, kuni Petronella voib uksi oma kaugetele reisidele minna, elab ta vaikeses kulas. Siin tunneb ta koiki ja koik tunnevad teda. See pole kuigi raske, sest Petronella liigub iga paev palju ringi. Ja kui keegi midagi enneolematut avastab, on see Petronella Onneseen!Rikkalikult illustreeritud sudamlik juturaamat on tais vahvaid seiklusi ja naljakaid juhtumisi. Et vaikesed raamatusobrad teaksid, kus on korbed ja preeriad, millest Petronella unistab, siis on raamatusse joonistatud ka maailma kaart.Raamatu autor Dorothea Flechsig tootas aastaid erinevate ajalehtede ja ajakirjade juures ajakirjanikuna, kirjutades ja avaldades samal ajal ka lasteraamatuid. Ta on lopetanud stsenaristide kursused ja opetab taiskasvanutele ja lastele loovat kirjutamist.See on Petronella Onneseene lugude esimene raamat, millele jargnevad raamatud ’Petronella Onneseen. Loodusuurija lood’ ja ’Petronella Onneseen. Lugusid loomadega sobrustamisest’.


Ilusaid lugusid Shakespeareilt Ilusaid lugusid Shakespeareilt

Автор: Эдит Несбит

Год издания: 

Sellesamusesse raamatusse on koondatud osa Shakespeare'i lugudest, mis Edith Nesbit laste jaoks umber jutustas: Romeo ja Julia, Suveoo unenagu, Veneetsia kaupmees, Kuningas Lear, Torksa taltsutus, Macbeth, Palju kara ei millestki, Othello, Nagu teile meeldib, Hamlet


Peksta ja kallistada. Arvamuslugusid Eestist ja eestlastest Peksta ja kallistada. Arvamuslugusid Eestist ja eestlastest

Автор: Tonn Sarv

Год издания: 

Tonn Sarv ei ole tavaline eestlane. Voib-olla varem oli, aga parast seda kui ta Taimaale elama sattus, naeb ta Eesti elu monevorra teistmoodi. Piltlikult oeldes isegi nii, nagu vaataks ta seda kusagilt teiselt planeedilt. Kaugelt Taimaalt, kus – nagu ta ise tunnistab – inimesed suure osa ajast ei teegi suurt midagi, vaid tunnevad elust roomu, paistab eestlaste pidev sagimine-trugimine, materialismikultusele orienteeritus hoopis teistmoodi. Sealt Eestis kaies voib kodumaa teda roomustada, ent niisamuti ka kurvastada. – Askur Alas, Eesti Ekspressi ajakirjanik.


Uhe kirjaniku paevaraamatust ja teisi lugusid Uhe kirjaniku paevaraamatust ja teisi lugusid

Автор: Juhan Liiv

Год издания: 



Lugusid jutustades Lugusid jutustades

Автор: Ann Cleeves

Год издания: 

Nooruke Jeanie Long moisteti kumme aastat tagasi suudi viieteistaastase Abigail Manteli tapmises. Nuud kuulevad Ida-Yorkshire’is asuva Elveti kula elanikud arevusega, et uued toendid kinnitavad Jeanie suutust. Rikka isa lobujanuse tutre Abigaili tapja viibib veel vabaduses.Emma Bennettis aratab saarane uudis taas kord painavad malestused sellest, kuidas ta leidis tollel ammusel koledal talvepaeval kraavist oma parima sobranna surnukeha.Inspektor Vera Stanhope alustab poolsaarel uut juurdlust ja see viib kularahva tagasi aega, mille nad olid lootnud unustada. Suhted hakkavad kulas ohtlikult pingestuma. Aga kas kardetakse morvarit voi iseenda minevikku?Erinevate inimeste lugudega tutvuvas inspektoris tekib kahtlus, et paevavalgele on tulemas nii monedki kummalised voi koguni jubedad saladused. Ja need koik voivad olla seotud kunagise morvaga – voi ka pohjustada uusi kuritegusid.Inspektor Vera meel muutub siin hallis ja tuulises rannakulas pikapeale usna moruks, aga ta ei lase ennast heidutada ja leiab viimaks suudlase. Lopplahendus on ootamatu ja ullatav nagu ikka.„Lugusid jutustades“ on Vera Stanhope’i sarja teine romaan. Sarja esimene osa „Vareseloks“ ilmus kirjastuses Varrak 2018. aastal.


Nicola Berry y el petrificante problema con la princesa Petronella Nicola Berry y el petrificante problema con la princesa Petronella

Автор: Liane Moriarty

Год издания: