Найти книгу: "Lopetamata minevik"


Lopetamata minevik Lopetamata minevik

Автор: Julian Fellowes

Год издания: 2008

Romaan telesarja Downton Abbey stsenaristilt.„Damian Baxter oli uks Cambridge’i sober. Me saime tuttavaks umbes siis, kui ma 1960ndate lopus nii-oelda hooaega alustasin, see holmas koiksugu peenemaid seltskondlikke uritusi. Tutvustasin talle paari sobrannat. Nad votsid ta omaks ja trallisime monda aega koos Londonis ringi.“Ligi nelikummend aastat hiljem vihkab jutustaja Damian Baxterit ja parema meelega unustaks nende viimase katastroofilise kohtumise. Aga kui vanast sobrast on ikka tore kuulda, siis veel ponevam on kuulda vanast vaenlasest, mistottu votab ta vastu rikka ja sureva Damiani kutse, mille jarel too palub tal ules otsida kunagine sobratar, kes vaidab anonuumses kirjas, et Damian tegi talle havitavalt mojunud debutandiaasta jooksul lapse.Otsirannak viib jutustaja uuesti poorasesse 1960ndate Londonisse, kus korgklassi vanemad uritasid tutardele head partiid leida, sellal kui keegi sokutas Madame Tussaud' vahakujude muuseumis toimunud ballil koogi sisse kanepit. See oli aeg, kus justkui koik oli muutumises – ja oligi, kuid mitte alati oodatud suunas.„Lopetamata minevik“ voimaldab Julian Fellowesil naidata end parimast kuljest – see on romaan saladustest, seisustest ja maailmast muutuste keerises.
Minevikust olevikku Minevikust olevikku

Автор: Jaan Mikweldt

Год издания: 

Kadi Tombre on noor ja ilus ning nii edukalt abiellunud, et teda voiks lausa kullakaevajaks pidada. Praegu on tema elus pingeline periood:
abikaasa Tonis kandideerib peaministriks ning kogu kodune elu on allutatud valimisvoitlusele. Lisaks ilmneb, et mehe poeg eelmisest abielust omas mingit valget pulbrit ning tuleb nuud isa juurde umber kasvama. Kasvatajaks aga peab hakkama Kadi, sest mehel pole aega.
Kogu see korgel seltskondlikul tasemel melu on siiski vaid pealispindne tuhi-tahi, saab Kadi ootamatult teada. Vooras, kellega ta rahumeeli vestlusse astub, kannab kaasas kohutavaid saladusi ning Kadist saab olude sunnil eradetektiiv, kel tuleb silmitsi seista inimloomuste koige vastikumate tahkudega.

Minu Kreeta. Mineviku hong Euroopa lounatipus Minu Kreeta. Mineviku hong Euroopa lounatipus

Автор: Jaana Albri

Год издания: 

Euroopa lounapoolseimasse punkti sattumine oli mu pikaajaline soovunelm, aga ka tuhipaljas juhus. Mind ei oodanud Kreetal keegi ja ma ei teadnud isegi, mida ma peale ihu hellitava sooja paikese oma elult tahan. Lasin end voolul edasi kanda, sest nii tundus lihtsam.Moodunud on ule kumne aasta. Elan saarel, kus koige hinnalisem varandus on arvukas lambakari ja suur oliivisalu. Markamatult on ajamasin mind vahemalt viiskummend, voibolla rohkemgi aastat tagasi viinud – uhiskonda, kus kehtivad mujal unustuse holma vajunud voi meile arusaamatud uskumused ja kombed.Kreetal on korvuti kaks taiesti erinevat maailma – arhailiste vaartustega agraaruhiskond ja moodne hedonistlik laas. Eks see vastuolulisus ongi uks pohjus, miks nii paljud voorad Kreetale jaavad. Nii juhtus ka minuga.

Perekonna, sugupuu ja mineviku feng shui Perekonna, sugupuu ja mineviku feng shui

Автор: Janno Seeder

Год издания: 

Raamatu autorid: „Mida oodatakse feng shui’lt? Eelkoige armastust ja raha. Kumme aastat tagasi arvasime seda ka meie. Feng shui on energiaopetus, mis annab lihtsad juhtnoorid, kuidas tasakaalustada oma elu, kodu ja suhteid. Raamatusari „Feng shui ja bagua“ aitab meil oma tanast eluolu veelgi tapsemalt analuusida ja segavad „takistused“ teelt eemaldada. Parema arusaadavuse huvides on teksti taiendatud elust voetud naidete ja lihtsate joonistega.“ „Perekonna, sugupuu ja mineviku feng shui“ – see feng shui tsoon on seotud esivanematega, lapsepolve ja kooliaja malestustega ning too- ja elukogemustega. Selles tsoonis voivad peidus olla sinu suurimad roomud ja hirmud. Kas sa tunned neid? Raamatus kasitletakse perekonna, sugupuu ja mineviku tsooni ebakola, tasakaalustamise voimalusi ja aktiveerimist.“ Sarjas on varem ilmunud: „Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine“, „Karjaari ja oigete valikute feng shui“ ja „Suhete, sopruse ja armastuse feng shui“.

ostkaardid minevikust. Sari ostkaardid minevikust. Sari "Varraku ajaviiteromaan

Автор: Marcia Willett

Год издания: 

Ode-venda Billa ja Ed elavad koos maalilises Cornwallis, kaunis suursuguses lapsepolvekodus. Nende elu on probleemivaba. Lihtne elukorraldus pereliikmete ja soprade laheduses pakub neile palju roomu.Kui aga saabuvad postkaardid kurjade kavatsustega tegelaselt, kelle nad on omateada igaveseks minevikku jatnud, tarkavad taas malestused. Miks vottis mees nendega uhendust just praegu? Ja mida ta koik need aastad varjas?Marcia Willetti noorus oli puhendatud balletile, aga tema unistusele baleriiniks saada tegi lopu see, et ta kasvas valja noutavatest klassikalistest proportsioonidest. Ta oli alati lugeda armastanud ja perekriis suunas ta kirjanikuteele – see oli otsus, mida ta kunagi ei kahetsenud. Kirjanik elab looduskaunis Devonis.240 lk

Mineviku koorem Mineviku koorem

Автор: Nora Roberts

Год издания: 

Mineviku eest ei onnestu kuskile pogeneda…Naomi Bowesi lapsepolv loppes ool, kui ta jargnes isale metsa. Vabastades keldrisse kinni pandud tudruku, toi Naomi paevavalgele isa kohutavad kuriteod, mille tulemusena sai isa kurikuulsaks.Nuud on perekonnanime Carsoniks muutnud Naomi edukas fotograaf ning leidnud tuhandete miilide kaugusel koha, mis teda konetab ja kutsub.Kuid isa patud ei taha teda maha jatta ning nagu ta on ikka ja jalle kogenud, jalitab minevik teda painajana.