Скачать книгу - Minevikust olevikku



Kadi Tombre on noor ja ilus ning nii edukalt abiellunud, et teda voiks lausa kullakaevajaks pidada. Praegu on tema elus pingeline periood:
abikaasa Tonis kandideerib peaministriks ning kogu kodune elu on allutatud valimisvoitlusele. Lisaks ilmneb, et mehe poeg eelmisest abielust omas mingit valget pulbrit ning tuleb nuud isa juurde umber kasvama. Kasvatajaks aga peab hakkama Kadi, sest mehel pole aega.
Kogu see korgel seltskondlikul tasemel melu on siiski vaid pealispindne tuhi-tahi, saab Kadi ootamatult teada. Vooras, kellega ta rahumeeli vestlusse astub, kannab kaasas kohutavaid saladusi ning Kadist saab olude sunnil eradetektiiv, kel tuleb silmitsi seista inimloomuste koige vastikumate tahkudega.


ostkaardid minevikust. Sari ostkaardid minevikust. Sari "Varraku ajaviiteromaan

Автор: Marcia Willett

Год издания: 

Ode-venda Billa ja Ed elavad koos maalilises Cornwallis, kaunis suursuguses lapsepolvekodus. Nende elu on probleemivaba. Lihtne elukorraldus pereliikmete ja soprade laheduses pakub neile palju roomu.Kui aga saabuvad postkaardid kurjade kavatsustega tegelaselt, kelle nad on omateada igaveseks minevikku jatnud, tarkavad taas malestused. Miks vottis mees nendega uhendust just praegu? Ja mida ta koik need aastad varjas?Marcia Willetti noorus oli puhendatud balletile, aga tema unistusele baleriiniks saada tegi lopu see, et ta kasvas valja noutavatest klassikalistest proportsioonidest. Ta oli alati lugeda armastanud ja perekriis suunas ta kirjanikuteele – see oli otsus, mida ta kunagi ei kahetsenud. Kirjanik elab looduskaunis Devonis.240 lk