Скачать книгу - Toolepingu seadus praktikas. III raamat. Toolepingu lopetamine ja uleminek. Vastutus. Rakendussatted



Sarja „Toooigus 2009“ kolmandas raamatus kasitletakse toolepingu seaduse satted, eriti toolepingu lopetamise kusimusi, mis eeldavad hoolikat volaoiguslike uldpohimotete jargimist. Iga toolepingu ulesutlemise juhul tuleb kaaluda, mis on moistlik ja kooskolas hea usu pohimottega. Just toolepingu lopetamise ja poolte vastutuse teemad pohjustavad enim toovaidlusi.


Giidi kasiraamat. Vanalinn Giidi kasiraamat. Vanalinn

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks nii neile, kes valmistuvad Tallinnas giidinatood alustades atesteerimiseks, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele vanalinna, kui neilegi, kel on huvi ja teadmistejanulihtsalt enese roomuks Tallinna vanalinna avastada.Ennekoike sisaldab see elementaarseid teadmisi, mis igale giidile on hadavajalikudja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Kumme aastat hiljem, I raamat. Vikont de Bragelonne Kumme aastat hiljem, I raamat. Vikont de Bragelonne

Автор: Alexandre Dumas

Год издания: 

Jarg maailmakuulsatele romaanidele «Kolm musketari» ja «Kakskummend aastat hiljem». I raamat kolmeosalisest valjaandest.


Dzungliseaduste vangid Dzungliseaduste vangid

Автор: Kati Murutar

Год издания: 

Mahuka jutustuse aluseks ja inspiratsiooniks on eelkoige eestlaste kirgi ules kutnud dzunglistaari-lugu. Autor oli nimelt uks neist, kes kaugel Malaisias igas mottes ellu pidi jaama. Aga jutt pole kaugeltki mitte ainult dzungliseiklustest ja labielamistest. Autor kirjeldab nii otse kui kaude pigem paljudele nii tuttavat angistuse tunnet vabaduse ja samas vabasetuse vahel elus uldse, nagu sumboliseerib ja osutab ka raamatu pealkiri. Dzungliteema on ule kantud ka uhe naise igapaevasesse ellu ja tegemistesse. Jututamisstiil on katimurutarilikult tuttav, emotsionaalne ning sona- ja mottemanguline.


Liiklusseadus & liiklusmarkide ja teemargiste tahendused ning nouded fooridele Liiklusseadus & liiklusmarkide ja teemargiste tahendused ning nouded fooridele

Автор: Grupi autorid

Год издания: 

Liiklusseadus koos majandus- ja kommunikatsiooniministri maarusega "Liiklusmarkide ja teemargiste tahendused ning nouded fooridele" ja soidukite tunnusmargid. Raamat on moeldud koigil neile, kellel on vaja ennast liikluse alal harida voi taiendada.