Скачать книгу - Kumme aastat hiljem, I raamat. Vikont de Bragelonne



Jarg maailmakuulsatele romaanidele «Kolm musketari» ja «Kakskummend aastat hiljem». I raamat kolmeosalisest valjaandest.


Toolepingu seadus praktikas. III raamat. Toolepingu lopetamine ja uleminek. Vastutus. Rakendussatted Toolepingu seadus praktikas. III raamat. Toolepingu lopetamine ja uleminek. Vastutus. Rakendussatted

Автор: Mari Rask

Год издания: 

Sarja „Toooigus 2009“ kolmandas raamatus kasitletakse toolepingu seaduse satted, eriti toolepingu lopetamise kusimusi, mis eeldavad hoolikat volaoiguslike uldpohimotete jargimist. Iga toolepingu ulesutlemise juhul tuleb kaaluda, mis on moistlik ja kooskolas hea usu pohimottega. Just toolepingu lopetamise ja poolte vastutuse teemad pohjustavad enim toovaidlusi.


Giidi kasiraamat. Vanalinn Giidi kasiraamat. Vanalinn

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks nii neile, kes valmistuvad Tallinnas giidinatood alustades atesteerimiseks, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele vanalinna, kui neilegi, kel on huvi ja teadmistejanulihtsalt enese roomuks Tallinna vanalinna avastada.Ennekoike sisaldab see elementaarseid teadmisi, mis igale giidile on hadavajalikudja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.


Eesti Haigekassa lugu. 20 aastat ravi ja kindlustust Eesti Haigekassa lugu. 20 aastat ravi ja kindlustust

Автор: Grupi autorid

Год издания: 



Kaks aastat purjede all Kaks aastat purjede all

Автор: Richard Henry Dana

Год издания: 

R. H. Dana saavutas uleuldise tuntuse teosega „Kaks aastat purjede all”, mis kirjeldab autori poolt lihtmadrusena 1834.–1836. a sooritatud merereisi prikil Pilgrim Bostonist umber Hoorni neeme California rannikule ja sama marsruuti pidi tagasisuunas purjelaeval Alert. Kaks pikka merereisi labi teinud autoril onnestus luua ule aegade kestev teos, milles leidub purjelaevaromantika korval ka tollase madruseelu rankust ja ohte. Kahe merereisi vahel viibis autor kaua California rannikul, kus ta koos kaaslastega varus harjanahku, mis olid nende laevade peamiseks lastiks. See oli aeg, mil San Francisco, San Diego jt tulevased suured sadamad koosnesid koigest monest kehvast ehitisest. Seega kasitleb teos ka California varajast ajalugu. Tanaseni kannab uks California rannikulinn ning uks neem Dana nime ning sealsel rannajarsakul voib naha malestusmarki kunagistele harjanahalaadijatele.