Найти книгу: "Сила трьох. Початок"


Сила трьох. Початок Сила трьох. Початок

Автор: Богдан Маркусь

Год издания: 0000

Чи знаєте ви, що усі люди розподіляються на простих людей та відаючих? Прості люди це звичайнісінькі люди, яких сила-силенна. А ось відаючі – це ті, яких зазвичай бояться і не розуміють. Це відьми з відьмаками, мольфари , та характерники. У кожній країні вони мають власну називку, й багато чим різняться за наукою, але ось ці три – основні. Кожним відаючим опікується якийсь знаючий. Хто такі знаючі? Це істоти які володіють древніми знаннями, щоб панував лад між природою та людьми. Зазвичай прості люди їх теж бояться та не розуміють. І як не прикро – називають чомусь нечистю. Це домовики, сарайники, чорти, русалки та багато, багато інших. Так, декого з них не можна назвати добрим. Але, вибачте, яким стали б ви, коли б декілька тисячоліть тому трійка Величних Відаючих зруйнували ваш "зіжмаканий простір"? Простір, у якому всі знаючі жили в гармонії й за певними правилами. І ці Величні були людьми. Певна річ не всі знаючі мають легку вдачу, тому дехто й до нині "точить зуб" на людство. Але всі вони живуть надією, що настане час і в цей світ прийде Обраний і об’єднає Силу Трьох. Силу характерника , мольфара та відьмака. Віднайдуть три скрижалі та повернуть їх Вартовому. І тоді в "зіжмаканому просторі" знову запанує лад і всі знаючі зможуть повернутися туди. Адже виживати в просторі, який належить людям, не всім до снаги. До якогось часу Гриць Портянка був звичайнісіньким міським дванадцятирічним хлопчиною. Та однієї, не вельми доброї, днини за дивних обставин зникла його мама. Щоб повернути її, хлопець ладен ловити чортів, домовлятися з нявками, виконувати забаганки русалок, обікрасти повітрулю, віднайти Квітку Папороті й відкрити прохід у "зіжмаканий простір". Певна річ самому б це йому не вдалося, але на допомогу приходять друзі – Роман та Галинка. Разом вони й утворюють Силу Трьох. Силу- про яку давно ходять легенди між знаючими та відаючими. Так , легенда має невеличку похибку: Обраний справді характерник, а його вірний дружбан – мольфар, але третій відаючий не відьмак, а відьма. Галинка. " І як на свої роки, доволі таки кмітлива відьмочка!" Так запевняє Никодим, а він знаючий і просто так язиком не ляпатиме! Це історія про дружбу, взаємодопомогу, та розуміння. Адже в підлітковому віці дуже важко поступитися власними інтересами, заради спільної справи. Юні відаючі вчаться знаходити компроміси у стосунках, пробачати образи, та допомагати одне одному в час зневіри. Це неначе свіжого, п’янкого, вранішнього повітря; який допоможе прокинутися нашому внутрішньому Я і подивитися на цей світ під іншим кутом. Вона торкнеться не лишень дитячої душі, вона стане путівцем і для будь-якого дорослого. Бо дорослі це ті ж діти, вони лишень трішки підзабули шлях у Країну Мрій. Дана книга з жанру дитяче українське фентезі буде доступна для скачування у форматі FB2, EPUB та PDF. Можливо, саме з вашою допомогою вона поверне віру людей в добро, справедливість та чари.
Евотон: початок Евотон: початок

Автор: Андрій Крижевський

Год издания: 

Гостросюжетний фантастичний роман «Евотон: початок» розповідає про боротьбу трьох космічних цивілізацій: землян, абсідеумів та патрійців. Між ними точиться безкомпромісна та жорстока війна за енергоресурс, який генерує людина – евотон. Це протистояння може перетворити людей на рабів абсідеумів, але водночас дає землянам шанс вирватись за межі земної гравітації й відкрити наступним поколінням нові можливості та зовсім іншу реальність буття. Але чи вдасться людству скористатись цим шансом?

Від масових армій до відродження професійних армій (ХХ – початок ХХІ ст.) Від масових армій до відродження професійних армій (ХХ – початок ХХІ ст.)

Автор: Віктор Голубко

Год издания: 

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунків між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технологій, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війнами. Таким чином можна стверджувати, що військова історія фактично є найповнішою історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття. Третій том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від масових армій до відродження професійних армій (ХХ – початок ХХІ ст.). Основну увагу приділено подіям двох світових війн. Уперше детально розібрані військові дії на території України, роль партизанів та участь українського народу в цих війнах. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, усіх, хто цікавиться військовою історією.

Від зачатків військової організації до професійних найманих армій (бл. 3060 р. до Христа – початок ХVІ ст.) Від зачатків військової організації до професійних найманих армій (бл. 3060 р. до Христа – початок ХVІ ст.)

Автор: Леонтій Войтович

Год издания: 

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною. Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття. Перший том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від Давнього Єгипту до переходу до професійних найманих військ і європейського фронтиру (бл. 3060 до Христа – початок XVI cт.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Подана бібліографія основних проблем військової історії даного періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією.

Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. – початок ХХ ст.) Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. – початок ХХ ст.)

Автор: Леонтій Войтович

Год издания: 

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною. Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття. Другий том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок XVI cт. – початок ХХ ст.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Вперше розкрита участь і роль українців у війнах цього періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією.

Iсторiя повсякдення. Київ. Початок ХХ століття Iсторiя повсякдення. Київ. Початок ХХ століття

Автор: Татьяна Водотыка

Год издания: 

Ця книжка охоплює трохи більше ніж півтора десятка років на зламі ХІХ – ХХ століть. Це час надзвичайних змін у Києві – територіальних, інфраструктурних, економічних, соціальних. У цей час Київ був імперським містом, але все ж зберігав символічне значення як історичний центр і для українців, які саме почали усвідомлювати себе нацією, і для імперії, яка приміряла на себе шати наступниці Русі. Описані в книжці невидимі процеси показують, як змінювалася видима київська реальність – від топографії до зовнішнього виду вулиць. Як розросталося місто й формувалися нові його райони. Як засновувались і працювали знакові підприємства міста, такі як машинобудівний завод «Гретер і Криванек» на Шулявці (колишній завод «Більшовик»), кондитерська фабрика «Валентин Єфімов» (нині – фабрика концерну «Рошен»), витворювалися нові галузі міської економіки. Як приїздили в Київ і навіщо – на роботу, розважитися чи відвідати церкви. Хто і як керував містом і забудовував його прибутковими будинками та чи не була ця забудова хижацькою, чи ефективним було урядування. У цій книжці показано місто і людей на його тлі, які користувалися з його принад, вигод і водночас творили їх своєю працею, талантом, самою своєю присутністю. Врешті, показано Київ напередодні не так Першої світової війни, як революції 1917–1921 рр., національно-визвольних змагань за українську державність. В формате PDF A4 сохранен издательский макет.