Найти книгу: "Midagi toelist"


Midagi toelist Midagi toelist

Автор: Martin Algus

Год издания: 0000

Leo elab pealtnaha tavalist pereelu. Argielust tulpinuna otsib ta samas oma ellu midagi, mis pariselt puudutaks. Ja ta leiabki, aga see puudutus on ohtlikum ja valusam, kui ta oleks osanud eales arvata. Karl vabanes asja vanglast. Uhel paeval tekib tal riukalik plaan, kuidas oma elu lopuks toeliselt sisse seada. On vaja vaid loksu ja soota ning mang voib alata. Martin Alguse debuutromaanis poimuvad ootamatul moel kahe eesti mehe saatused. Vaheldumisi kummagi tegelase vaatepunktist jutustatud ponev ja kohati sokeerivgi lugu peegeldab teravalt tanaseid votmeteemasid: kusimusi emotsionaalsest lahedusest, hirmust muutuva maailma ees, arakasutamisest ja onne voimalikkusest tarbimisuhiskonnas.
"See lugu haarab kaest kinni ja tombab endaga kaasa, ei lase enne lahti kui kogu distants on labitud. Martin Algusel on harukordne voime naha varjude maailma heledat ja inimlikku kola." Andres Noormets
"Ma tahaksin ka niimoodi kirjutada osata." Mihkel Raud
Loeb Tambet Tuisk.
Midagi on valesti Midagi on valesti

Автор: Martina Haag

Год издания: 

Kuuled jutte, kuidas see teistega on juhtunud. Tunned neile kaasa. Ja tead sugaval sisimas, et sinu endaga ei juhtu seda mitte kunagi. Ehkki tegelikult pole sul orna aimugi.See on romaan ellujaamisest ja uhe punaseruudulise jope tahtsusest. Taltsatest leegiheitjatega kaljukassidest. Pohjatust tundrujarvest, kuhu keegi minna ei tohi, ja sellest, kuidas end lopuks pusti ajada, ehkki oled surmkindel, et rohkemaks pole sa suuteline.„Uks rabavamaid abielulahutuse kirjeldusi, mida ma kunagi olen lugenud, halastamatult aus jutustus sellest, mis tunne on, kui sind petab, polgab ara ja jatab maha sulle koige kallim inimene.”Jens Liljestrand, Expressen

Kaotada pole midagi Kaotada pole midagi

Автор: Ли Чайлд

Год издания: 

Kaks uksildast linna Colorados – Hope ja Despair, uks tahendab lootust ja teine meeleheidet. Nende vahel kaksteist miili tuhja teed. Ja Jack Reacher – mees, kes ei tunne hirmu, kellel pole midagi kaotada ja kes kunagi tagasi ei poora. Tegelikult soovib ta vaid tassi kohvi juua. Ent Reacheri kohvisoovil on saatuslikud tagajarjed. Nii nagu alati, satub Reacher ka selles Lee Childi lummavas ponevikus sotta endast kaugelt tugevama vastasega, kes ei soovi mitte ainult tema lahkumist, vaid surma.Midagi sellist ei oska juhuslik labirandaja Reacher oodata. Ent mida ilmsem on linnakeses valitsev vaenulikkus, seda vahem soovib ta oma teekonda jatkata. Vastupidi, asjaolude uha suvenev veidrus tekitab temas veendumuse, et midagi on vaga valesti ja et sellele valele tuleb vastu hakata. Tahendagu see kas voi uhemehesoda terve linnaga.Kuid ka seekord ei voitle Reacher paris uksi, vaid leiab endale liitlase voluvas ja tarmukas naispolitseinikus. Koos hakatakse saladusi lahendama ja valja selgitama seoseid kauge verise soja ning keset hiigeltasandikku uneleva vaikelinna vahel. Pannes selle kaigus tahes-tahtmata mangu oma elu. Kuid koik margid naitavad, et mang on seda panust vaart.

Midagi toelist Midagi toelist

Автор: Martin Algus

Год издания: 

Leo elab pealtnaha tavalist pereelu. Argielust tulpinuna otsib ta samas oma ellu midagi, mis pariselt puudutaks. Ja ta leiabki, aga see puudutus on ohtlikum ja valusam, kui ta oleks osanud eales arvata.Karl vabanes asja vanglast. Uhel paeval tekib tal riukalik plaan, kuidas oma elu lopuks toeliselt sisse seada. On vaja vaid loksu ja soota ning mang voib alata.Martin Alguse debuutromaanis poimuvad ootamatul moel kahe eesti mehe saatused. Vaheldumisi kummagi tegelase vaatepunktist jutustatud ponev ja kohati sokeerivgi lugu peegeldab teravalt tanaseid votmeteemasid: kusimusi emotsionaalsest lahedusest, hirmust muutuva maailma ees, arakasutamisest ja onne voimalikkusest tarbimisuhiskonnas. See lugu haarab kaest kinni ja tombab endaga kaasa, ei lase enne lahti kui kogu distants on labitud. Martin Algusel on harukordne voime naha varjude maailma heledat ja inimlikku kola.Andres NoormetsMa tahaksin ka niimoodi kirjutada osata.Mihkel Raud

Harry Tuul: kui sa viis aastat palka juurde ei saa, siis on midagi valesti! Harry Tuul: kui sa viis aastat palka juurde ei saa, siis on midagi valesti!

Автор: Siim Semiskar

Год издания: 

Taskuhaalingusaates”Edu Valem” kulas kainud BNS-i ja Postimehe majandustoimetusejuht Harry Tuul raakis muuhulgas akadeemilise hariduse olulisusest, praktilistest oskustest ja palgast.“Moned inimesed voi koolkonnad uritavad raha kuidagi labastada. Aga raha on vaga selge moodupuu, kuigi mitte ainus. Kui ma too juures ikka viis voi kumme aastat palka juurde ei saa, siis on midagi valesti. Miks mul palka ei tosteta? Kas mina teen midagi halvasti voi on see firma rumal?” toi Tuul valja paljude inimeste jaoks paevakajalise probleemi.

armo Virki: armo Virki: "Mine valja ja sind pannakse tahele, kui sa midagi tarka teed

Автор: Indrek Poldvee

Год издания: 

Erinevad ettevotted ja meediavaldkonnas toimetamine, on juhatanud Tarmo loomulikul teel ettevotlusmaailma. Abikaasaga joud uhendades, pandi uheskoos 3 aastat tagasi pusti joogiari. Tanaseks on Lahhenataggel nii oma dzinn, toonik kui ka mittealkohoolne dzinn.