Скачать книгу - armo Virki: "Mine valja ja sind pannakse tahele, kui sa midagi tarka teed



Erinevad ettevotted ja meediavaldkonnas toimetamine, on juhatanud Tarmo loomulikul teel ettevotlusmaailma. Abikaasaga joud uhendades, pandi uheskoos 3 aastat tagasi pusti joogiari. Tanaseks on Lahhenataggel nii oma dzinn, toonik kui ka mittealkohoolne dzinn.


Looderdades taiskasvanuks. Tahelepanekuid mitte-nii-vaga-tuhjast pesast Looderdades taiskasvanuks. Tahelepanekuid mitte-nii-vaga-tuhjast pesast

Автор: Sally Koslow

Год издания: 

Sally Koslow, ajakirjanik, kirjanik, endine ajakirjade McCall's ja Lifetime toimetaja, esseist ja kahe taiskasvanud poja ema, jagab selles raamatus oma motteid ja tahelepanekuid noorte rannakutest enne iseseisvaks saamist – miks sellega voib nii kaua minna? «Tagantjarele tarkusega naevad paljud tanapaeva vanemad oma lapsi parast kooli lopetamist segadusse sattumas ja ringi ekslemas. Nad on ehk puudnud saasta oma lapsi ebamugavustest, ebaonnest ja voitlusest, ja julgustanud improvisatsiooni, arutades nendega iga nende valikut. Ehk on nad juhatanud neile katte vaartuslikke teeotsi, sest nad on veendunud, et nende tutar on jargmine Ema Teresa, mitte lihtsalt tudruk, kellele meeldivad armastusfilmid. Kuid paljude vanemate jaoks on ootamatu, et ringiuitamised kestavad aastaid. Pole ime, et nad on mures ja segaduses, nagu ka paljud nende lapsed, kes arvavad, et neil on palju aega, aga tooturul labiloomise voimalused on noortel erakordselt halvad.»"Looderdades taiskasvanuks" on raamat nii vanematele kui nende taiskasvanud lastele. Kui te olete ekslev noor taiskasvanu, siis loete seda raamatut ja saate teada, et te pole uksi. Kui olete vanem, siis saate teada, kui palju saatusekaaslasi teil on. Autor utleb, et selle raamatu jaoks materjali kogudes hakkas ta kahtlema paljudes oma arvamustes noorte taiskasvanute ja nende vanemate kohta. «Kutsun teid oma raamatut lugema ja kui olete lopetanud, oma motetest teada andma. Alustagem uldrahvalikku arutelu,» soovib ta.


Valik 1: Valjavalitu Valik 1: Valjavalitu

Автор: Kiera Cass

Год издания: 

Kolmekumne viie tudruku jaoks on Valik erakordne voimalus – ainus valjapaas neile sundides ette kirjutatud saatusest. Moelda vaid! Kanda printsessikleite ja kiiskavaid kalliskive. Elada palees ja voidelda vorratu prints Maxoni sudame parast. Aga America Singeri jaoks on see oudusunenagu. Esiteks tahendab see lahkumist tema suurest armastusest Aspenist – mehest, kes kuulub temast aste madalamasse kasti. Ja teiseks kodu maha jatmist, et konkureerida krooni nimel, mida ta sugugi ei ihalda. Raakimata elamisest palees, mida igast suunast rundavad massajad.Aga siis kohtub America prints Maxoniga. Vaikselt hakkab ta moistma, et tulevik, millest ta kunagi isegi unistada ei tahtnud, voib olla vorratum kui koik muu, mida ta seni elus nii tahtsaks ja kindlaks oli pidanud.„Valjavalitu“ on esimene raamat Kiera Cassi ulimenukast raamatusarjast, mida on avaldatud rohkem kui kahekumnes riigis ule maailma ning on New York Timesi bestseller.


Elu taie tahelepanuga. Praktiline kursus teadlikkuse arendamiseks Elu taie tahelepanuga. Praktiline kursus teadlikkuse arendamiseks

Автор: Maitreyabandhu

Год издания: 

Ara ela autopiloodil – ela elu taie tahelepanuga.Teadlikkusest touseb kasu nii igapaevaste kui ebatavaliste kogemuste puhul. See on muistne budistlik tarkus, mida on juba palju sajandeid harjutatud. Selle kaheksanadalase kursuse jooksul naitab Maitreyabandhu, kuidas tanapaevase elu keskel teadlikkust rakendades elu kaotsilainud hetki taasavastada.Maitreyabandhu on kogenud meditatsiooniopetaja ja juba 25 aastat Triratna ordineeritud budistide uhenduse liige. Praegu elab ja tootab ta Londonis.


Saja-aastane, kes huppas aknast valja ja kadus Saja-aastane, kes huppas aknast valja ja kadus

Автор: Jonas Jonasson

Год издания: 

Parast pikka ja erakordselt sundmusterikast elu jouab Allan Karlsson vanadekodusse ja uhel paeval on paratamatult kaes kolme numbriga tahistatav sunnipaev. Kohal on valla volikogu esimees ja kohaliku ajalehe esindaja. Allanile on aga ees terendav nii vastumeelne, et ta ronib toaaknast valja ja pogeneb oma sunnipaevapeolt. Kiiruga haarab ta bussijaamast kaasa kohvri, mida tal paluti hetkeks valvata, ning peagi on tal kannul nii kurikaeltest kohvriomanikud kui ka politsei. Romaan jutustab Allani kuu aega kestnud tagaajamisest labi Rootsi. Kuid see on ka reis labi 20. sajandi ajaloo ja piiritult muretu Allani eluloo. Kuidas sattus Allan tulevase president Trumaniga ohtust sooma? Ja soitis Churchilliga lennukis ning esimees Mao noore naisega joelaeval? Ehkki Allanil puudub igasugune huvi poliitika ja religiooni vastu, kujunevad asjaolud siiski sellisteks, et ta mojutab ainuuksi oma olemasoluga enamikku 20. sajandi olulisemaid sundmusi. Jonas Jonasson (s 1961) on ajakirjanik, kelle esikromaan „Saja-aastane …“ oli 2010. aasta enimmuudud raamat Rootsis. Raamatut tolgitakse juba 25 keelde ning selle pohjal valminud film jouab ekraanile 2013. aasta lopus.


Kolm laipa lumisel valjal Kolm laipa lumisel valjal

Автор: Jakob Mandmets

Год издания: