Найти книгу: "Making Roots"


Making Roots Making Roots

Автор: Matthew F. Delmont

Год издания: 0000

Let's Speak English. Case 4. Making a Product Presentation Let's Speak English. Case 4. Making a Product Presentation

Автор: Коллектив авторов

Год издания: 

Аудиокурс делового английского языка – ваш учитель и гид по вопросам международных бизнес контактов. Вы не только получите представление об английском языке делового этикета. Вас ожидают актуальные бизнес ситуации, увлекательное путешествие в реальный мир современного бизнеса. Курс составлен с учетом специфики речевого поведения англичан и американцев, не требует одновременного использования словаря: все ситуации и диалоги воспроизводятся с переводом на русский язык. Курс делового английского языка представлен 4-мя уроками, каждый из которых состоит из ряда тем, объединенных в единую сюжетную линию. Предназначен для самостоятельного изучения языка современного делового этикета и рассчитан на широкий круг лиц.

Making Perfect Making Perfect

Автор: Teri Ann Lindeberg

Год издания: 

Making Perfect is a nonfiction business book and case study about how, through spending quality one-on-one time with each of her employees, Staffwell CEO Teri Lindeberg was able to learn from them what they wanted from and for the company, and how by using this information she was able to significantly improve the company and its operations.

Minu Rootsi. Sunnitusvaludeta uhiskond? Minu Rootsi. Sunnitusvaludeta uhiskond?

Автор: Charlotte Lii Tipp

Год издания: 

Olen Rootsis elanud seitse aastat, alguses opilasena, hiljem lapsehoidjana, praegu ammaemanda ja emana. Tunneme end perega siin hasti, peame oma kodumaaks tervet Euroopa Liitu ning Stockholmgi on sisuliselt Tallinna naaberlinn.Rootsi on maailma parim riik, selles on enamik kohalikke kindlalt veendunud. On siinne uhiskond toesti valuta sundinud ja udini turvaline? Olen palju oppinud ja arenenud – vabanema eelarvamustest ja vooravihast, austama erinevaid vaateid, elama tervislikumalt, olema efektiivne. Mida kauem siin elan, seda enam veendun, et Rootsis kaib pidev sees- ja valispidine uuendamine. Pingeid ja stressi on igapaevaelus toepoolest vahem. On tunne, nagu oleks kodumaa laienenud ning selle nimeks on Rootsi-Eesti.Vordoiguslikkus, mitmekultuurilisus ja kakskeelsus on teemad, millest ei saa ma oma Rootsist kirjutades ule ega umber. Jutustan ka igapaevaelust, kuhu mahuvad peale koige muu kinnisvaralood, too sunnitushaiglas, laste jalgpallitrennid, meedia ja reisisoovitused.

Ma armastasin rootslast ehk Solleftea suvi Ma armastasin rootslast ehk Solleftea suvi

Автор: Enn Nou

Год издания: 

Sugavalt rahvuslikult meelestatud arstiteaduse uliopilane teenib ainsa eestlasena aega Rootsi kaitsevaes Solleftea linnas, kui teda tabab pime armastus nagu valk selgest taevast. Romaan kirjeldab varvikalt ja uksikasjalikult 22-aastase eesti noormehe ja 19-aastase rootsi tutarlapse armastuslugu vaikeses Rootsi linnas. Armastus ei kusi luba ja mis sellest saab voi ei saa, kui vastukaaluks seatakse eesti keel ja rahva ning riigi saatuslik tulevik, seda romaan peegeldabki. Imelik telefonikone 57 aastat hiljem avab voimatuid uksi. Autor jargib omal viisil Anton Hansen Tammsaare ja Maimu Bergi paika seatud eesti traditsiooni. Romaani kohta voikski oelda, et see on kolme autori palgeline pimeda armastuse triloogia.

Dave Darrin and the German Submarines. Or, Making a Clean-up of the Hun Sea Monsters Dave Darrin and the German Submarines. Or, Making a Clean-up of the Hun Sea Monsters

Автор: Hancock Harrie Irving

Год издания: