Найти книгу: "Eelmang haigustele"


Eelmang haigustele Eelmang haigustele

Автор: Riina Raudsik

Год издания: 0000

OPI KUULAMA OMA KEHA MARGUANDEID
TAIENDATUD KORDUSTRUKK

Kuidas reageerib organism stressi korral?
Sumpaatilise narvisusteemi aktiivsus tostab veresuhkrutaset ja vererohku, laiendab pupille, ahendab vaikseid artereid, kuid laiendab bronhe ja bronhioole, paneb sudame kiiresti ja tugevasti looma ning suurendab vere hulka lihastes. Organism on voitluseks valmis. Kui selline olukord kestab pikemat aega, kurnatakse organismi kaitsesusteemid valja ja tekivad erinevad kaebused, naiteks seletamatu vasimus, ulemaarane higistamine, rutmihaired ja jou kadumine, hingeldus ja hingamisraskused, peapooritus ja tasakaaluhaired, pingepeavalud ja arevus. Koik need margid on keha appihuue, eelmang haigustele. See on teadaanne, et oled oma kehaga pikka aega valesti kaitunud. See on tosiste otsuste tegemise aeg selleks, et end tervenemise teele tagasi poorata. Raamatu autor Riina Raudsik on ise omal nahal seda eelmangu kogenud ning tanu sellele, et ta muutis oma elukorraldust, haigusi valja ei kujunenud.
Enne esmatasandi arstina toole asumist tootas dr Raudsik erakorralises meditsiinis. Selle raamatu lugudest joonistub ka varvikas pilt 70–80ndate aastate kiirabiarsti toost ja voimalustest. Oma toonaseid kolleege meenutab ta erilise sudamesoojuse ja lugupidamisega.
Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lahenemine tervisele ja haigustele Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lahenemine tervisele ja haigustele

Автор: Rene Burkland

Год издания: 

"Raamatu eesmark on aidata inimesel ennast paremini tundma oppida, jalgides marke ja sumptomeid, mida keha meile igapaevaselt annab ning labi eluviiside, toitumise jms leida tee terviseni.Rene Burkland on neli aastat oppinud Nanjingi ja Beijingi Hiina meditsiini ulikoolis hiina keelt, akupunktuuri, taimeravi, qigong’i ja tuinamassaazi. Eestis on ta lopetanud Tartu Ulikooli arstiteaduskonna uldarstina ning Tallinna Ulikooli psuhholoogina. Hiinas pikalt elanud ja tootanud tohter joudis Eestisse tagasi 2009. aastal ning asus ravimise ja loengute pidamise korval rajama Hiina meditsiini keskust. Tana votab ta seal vastu patsiente ja opetab Hiina meditsiini ja qigong’i."