Найти книгу: "So komme ich in die Holle"


So komme ich in die Holle So komme ich in die Holle

Автор: Jorg Schneider

Год издания: 0000

Faust's Leben, Thaten und Hollenfahrt Faust's Leben, Thaten und Hollenfahrt

Автор: Maximilian Klinger

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Faust's Leben, Thaten und Hollenfahrt : in 5 Buchern / F.M. Klinger».

Riigikogu kodu- ja tookorra seadus. Kommentaarid Riigikogu kodu- ja tookorra seadus. Kommentaarid

Автор: Коллектив авторов

Год издания: 

Raamatu eesmark on selgitada Riigikogu kodu- ja tookorra seaduse satete sisu, tahendust, seoseid pohiseaduse ja teiste seadustega ning votta kokku ja fikseerida aastate jooksul kujunenud praktika. Teos jargib ulesehituselt kodu- ja tookorra seaduse teksti ning on suunatud koigile parlamendioigusest huvitatutele. Lisadest leiab 17 abistavat menetlusskeemi (nt aruparimise, infotunni, esimese lugemise labiviimise kohta), samuti istungisaaliplaanid labi erinevate Riigikogu koosseisude. Kommentaaride autorid on Madis Ernits, Helgi Kundla, Janek Laidvee, Aaro Mottus, Peep Pihlak, Kaido Rosin, Heiki Sibul, Katre Tubro ja Kristo Varend.

Noemie Hollemechette Noemie Hollemechette

Автор: Magdeleine du Genestoux

Год издания: 


Korrakaitseseadus. Kommenteeritud valjaanne Korrakaitseseadus. Kommenteeritud valjaanne

Автор: Mait Laaring

Год издания: 

Esmakordselt on valminud korrakaitseseaduse kommenteeritud valjaanne. See on teavik, mis taidab tuhimiku Eesti oigusmaastikul – tolgendab ja selgitab 2014. aastal joustunud seaduse sisu. Viidatud on teadusuuringutele, kohtulahenditele, oiguskantsleri soovitustele, oigusalasele eesti- ja valismaisele teaduskirjandusele ning paragrahvide sisu paremaks moistmiseks on toodud elulisi naiteid (piirnevad 2017. aasta algusega). Teavik on moeldud abivahendiks riikliku jarelevalve padevusega korrakaitseorgani ametnikele (nait. KOV-i, Keskkonnainspektsiooni, Maksu- ja Tolliameti, PPA jpt) ning korgkoolide tudengitele ja oppejoududele.
Teose autorid on spetsialistid, kel on kogemus korrakaitseseaduse looja, tolgendaja, rakendaja voi opetajana. • Mait Laaring – Eesti Vabariigi Riigikohtu Pohiseaduslikkuse jarelevalve kolleegiumi nounik, Tartu Ulikooli haldusoiguse lektor • Siiri Pars – kauaaegne Politsei- ja Piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik, Sisekaitseakadeemia kulalislektor, kogenud taienduskoolituste labiviija • Helen Kranich – Oiguskantsleri Kantselei oiguskorra kaitse osakonna oiguskantsleri vanemnounik, kogenud taienduskoolituste labiviija • Ele Nuka – Politsei- ja Piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik, Sisekaitseakadeemia kulalislektor • Jaak Kiviste – Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledzi korrakaitse ja taktika oppetooli juhataja-lektor, turvataktika ekspert • Monika Mikiver – Oiguskantsleri Kantselei oiguskorra kaitse osakonna oiguskantsleri vanemnounik, kogenud taienduskoolituste labiviija. • Triin Roosve – Sisekaitseakadeemia oigus- ja sotsiaalteaduste keskuse riigioiguse ja haldusoiguse lektor, kogenud taienduskoolituste labiviija • Ulle Vanaisak – Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledzi karistus- ja menetlusoiguse oppetooli politsei sekkumisoiguse lektor, oppekavade looja ja rakendaja, kogenud taienduskoolituste labiviija

Wie man lernt, Orgasmus zu erfahren. Ubung von «Anfang» bis «Ende». Geschrieben von einer Frau, die sehr leicht zum Orgasmus kommen kann Wie man lernt, Orgasmus zu erfahren. Ubung von «Anfang» bis «Ende». Geschrieben von einer Frau, die sehr leicht zum Orgasmus kommen kann

Автор: Вероника Ларссон

Год издания: 

Nicht alle Frauen und Madchen wissen, wie man einen Orgasmus bekommt. Manche Leute mein ganzes Leben wissen nicht, was es ist! Und sie halten dies fur eine Norm! Wenn Sie lernen mochten, wie man einen Orgasmus bekommt, wird Ihnen dieses Handbuch helfen. Du wirst lernen, wie du richtig erregt wirst, die notwendigen Zonen stimulierst, einen Orgasmus ohne einen Mann bekommst, ohne dich selbst mit deinen Handen zu beruhren, einen Orgasmus in einem Traum zu «bestellen».