Найти книгу: "Green Monster"


Green Monster Green Monster

Автор: Rick Shefchik

Год издания: 0000

Anne of Green Gables / Энн из Зеленых Мезонинов. Книга для чтения на английском языке Anne of Green Gables / Энн из Зеленых Мезонинов. Книга для чтения на английском языке

Автор: Люси Мод Монтгомери

Год издания: 

Предлагаем вниманию читателей первый и самый известный роман канадской писательницы Люси Монтгомери «Энн из Зеленых Мезонинов», вышедший в свет в 1908 году и к середине XX века ставший одним из самых популярных произведений англоязычной детской литературы.

Monster High. Korvalmaja koletis Monster High. Korvalmaja koletis

Автор: Lisi Harrison

Год издания: 

Jarg Monster High esimesele pikale juturaamatule! Teises raamatus hakkab Frankie otsima lahendust, kuidas selgitada olgadelt veerenud pead nii, et koik Salemi erilist eelanike elu akitselt pea peale ei poorataks.

Monster High. Hundid soonud ja lambad terved Monster High. Hundid soonud ja lambad terved

Автор: Lisi Harrison

Год издания: 

Paljastav telesaade on Monster High kooli koletiste elu kibedaks teinud ja paljud pogenevad uudishimulike tavakate eest. Clawdeeni kuum kuueteistkumnenda sunnipaeva pidu on ohus, aga tudruk ei suuda ettegi kujutada, et see ara peaks jaama. Melodyt painab teadmatus oma paritolu kohta ja ta otsustab selle valja uurida. Tode, mis lopuks paevavalgele tuleb, on ootamatu, kuid kummalisel kombel rahustav…Tegemist on Monster High? raamatusarja kolmanda osaga.

Arnold Green Arnold Green

Автор: Tiit Laane

Год издания: 

Sellest, kui palju ja kuidas onnestus Arnold Greenil spordi- ja kultuurirahvast aidata, saame aimu kaesolevast raamatust.

Morv Green Islandil Morv Green Islandil

Автор: Chris Forester

Год издания: 

Kui ookeani kaldal vaikeses majas sureb selle omanik, eakas daam, kelle ainsaks kaaslaseks oli juba aastatid vana poolpime kass, ei suuda keegi uskuda, et tegu on morvaga. Kui aga uksteise jarel hakkavad Green Islandile saabuma nii noored kui ka aastates parijad, muutub olukord ponevaks. Kas toesti ihaldab see kirju seltskond maja, mis peab vaevalt vastu esimesele sugistormile. Ja siis leitakse vanadaami testament, mille avamisel selgub, et ta on maaranud – porunud nagu ta oli olnud kogu elu! – oma kassi ja maja ainuparijaks koigile tundmatu mehe – Frank Steeli.