Скачать книгу - Arnold Green



Sellest, kui palju ja kuidas onnestus Arnold Greenil spordi- ja kultuurirahvast aidata, saame aimu kaesolevast raamatust.


Anne of Green Gables / Энн из Зеленых Мезонинов. Книга для чтения на английском языке Anne of Green Gables / Энн из Зеленых Мезонинов. Книга для чтения на английском языке

Автор: Люси Мод Монтгомери

Год издания: 

Предлагаем вниманию читателей первый и самый известный роман канадской писательницы Люси Монтгомери «Энн из Зеленых Мезонинов», вышедший в свет в 1908 году и к середине XX века ставший одним из самых популярных произведений англоязычной детской литературы.


Morv Green Islandil Morv Green Islandil

Автор: Chris Forester

Год издания: 

Kui ookeani kaldal vaikeses majas sureb selle omanik, eakas daam, kelle ainsaks kaaslaseks oli juba aastatid vana poolpime kass, ei suuda keegi uskuda, et tegu on morvaga. Kui aga uksteise jarel hakkavad Green Islandile saabuma nii noored kui ka aastates parijad, muutub olukord ponevaks. Kas toesti ihaldab see kirju seltskond maja, mis peab vaevalt vastu esimesele sugistormile. Ja siis leitakse vanadaami testament, mille avamisel selgub, et ta on maaranud – porunud nagu ta oli olnud kogu elu! – oma kassi ja maja ainuparijaks koigile tundmatu mehe – Frank Steeli.


Tont nr 5. Koik Gregori ja Arnoldi jutud Tont nr 5. Koik Gregori ja Arnoldi jutud

Автор: Robert Sheckley

Год издания: 

Kes ei maletaks Robert Sheckley alatasa igasugustesse valjapaasmatutesse olukordadesse sattuvaid kangelasi Gregorit ja Arnoldit ning nende planeetide kahjutustamise ettevotet? Kes ei maletaks legendaarset juttu «Tont nr 5» antoloogiast «Lilled Algernonile»? Esmakordselt maailmas ilmuvad nuud koik Gregori ja Arnoldi sarja kaheksa lugu uhtede kaante vahel just eesti keeles Orpheuse Raamatukogu sarjas.(Orpheuse Raamatukogu, 2228-0464; 2/2016)


The Green Casket, and other stories The Green Casket, and other stories

Автор: Molesworth Mrs.

Год издания: 



The Green Helmet and Other Poems The Green Helmet and Other Poems

Автор: William Butler Yeats

Год издания: