Найти книгу: "Asum ja Impeerium"


Asum ja Impeerium Asum ja Impeerium

Автор: Айзек Азимов

Год издания: 0000

Kuigi vaike ja nailiselt nork, suudab Esimene Asum oma teadusliku ulemvoimu abil alistada umberkaudsed barbariseerunud planeedid ja anarhistlikud sojapealikud, kes olid lahku loonud hukkuvast Impeeriumist. Nuud tuleb Asumil end kaitsta Impeeriumi ja selle viimase tugeva kindrali, andeka ja salakavala Bei Riose runnakute eest.Raamatu teises osas astub Asumi vastu valja uksainus inimene, Muulaks kutsutud olend, kellel on voime umber kujundada inimtundeid ja poorata inimeste meeli. Ta muudab oma agedaimadki vaenlased jaagitult andunud teenriteks. Armeed ei saa ega taha temaga voidelda. Kas ta alistab Esimese Asumi ja nurjab Seldoni projekt?Ameerika ulmekirjanik Isaac Asimov (1920–1992) jatkab oma romaanitriloogia teises osas Asumi ja Impeeriumi vahelise voitluse ja Asumi-siseste konfliktide kirjeldamist.
Klaastroon 5: Tormide Impeerium Klaastroon 5: Tormide Impeerium

Автор: Sarah J Maas

Год издания: 

"Klaastrooni" seeria jutustab Celaena Sardothienist, 18-aastasest palgamorvarist Adarlani kuningriigis. Kui kuningas vangistab ta, votab Celaena vastu kutse voistelda klaaskantsis teiste palgamortsukate ja varastega voimaluse eest teenida kuningriigi kangelasena ja saada nelja aasta parast vabaks. Seelabi loob ta ootamatud sidemed kaardivae kapteni Chaoli ja Adarlani kroonprintsi Dorianiga. Aja jooksul tommatakse Celaena vandenousse ja lahingutesse, mis viivad avastusteni nii kuningriigi kui tema enda kohta.„Tormide impeerium“ on seeria viies raamat.–VERD VOOLAB.UNISTUSED PURUSTATAKSE.UKS ARMEE PEAB TOUSMA.Palgamorvarist kuninganna on tootanud, et ei poora oma kuningriigile enam selga. Eriti, kui tema voib olla ainus, kes suudab koguda armeed, et Pimedusevurst nende koigi peale oma elajaid ei vallandaks.Ent Erawan kasutab Aelini vastu tema minevikku, liitlasi ja vaenlasi. Nuud, kus voimas oukond usaldab Aelini end juhtima ja tema suda on puhendatud sodalasprintsile enda korval, mida – voi keda – on ta valmis ohverdama selleks, et saasta oma maailma lohki kiskumisest?New York Timesi bestseller

Impeerium peab surema Impeerium peab surema

Автор: Mihhail Zogar

Год издания: 

Miks hukkus Vene impeerium? Liiga sageli on ajalugu on keskendunud riigile, tapsemalt selle valitsejale. Oleme harjunud nagema ajalugu kui juhtide elulugude kogumit ning selle tsaaride, peasekretaride ja presidentide korraparase rea tagant ei paista uldse uhiskonda. Mida tahtsid inimesed? See raamat on katse kirjutada Vene uhiskonna elulugu. Uurida, mida see puudles ja miks pidi impeerium selle surve all surema. Haaravate detailidega vurtsitatud raamatu peategelasteks on uhiskonna koige saravamad kujud, avaliku arvamuse liidrid – mitte ainult poliitikud, vaid ka kirjanikud, ajakirjanikud, kunstnikud, jutlustajad.Mihhail Zogar oli 2010-2015 Venemaa ainsa soltumatu telekanali Dozd peatoimetaja. Ta on rahvusvahelise pressivabaduse preemia laureaat ja eesti keeles on varem ilmunud tema raamat «Koik Kremli mehed». «Impeerium peab surema» oli ilmudes uks aasta muudumaid venekeelseid raamatuid ning seda on tolgitud paljudesse keeltesse. "