Найти книгу: "Slowo jako energia czyli co niesie slowo"


Slowo jako energia czyli co niesie slowo Slowo jako energia czyli co niesie slowo

Автор: Ewa Danuta Bialek

Год издания: 0000

Teetatervendamine. Erakordne energiatervendamise meetod Teetatervendamine. Erakordne energiatervendamise meetod

Автор: Vianna Stibal

Год издания: 

Kaesolev pohjalik juhend haiguse intuitiivseks vabastamiseks on kaaslane raamatutele „Teetatervendamine“ ja „Teetatervendamine edasijoudnutele“, milles tutvustati seda imelist tervendamistehnikat ja selle voimsat rakendamist inimestel. Neile, kes on juba tuttavad Teetatervendamise sammsammuliste protsessidega, on „Teetatervendamine – haigused ja toved“ taiuslik vahend, mis sisaldab koiki programme, uskumuste susteeme, intuitiivseid nagemusi, abinousid ja toidulisandeid, mille autor on leidnud olevat vaartusliku teatud haiguste ja tobede puhul, ning see pohineb enam kui 47 000 kliendi peal proovitud seansil. Raamatu teemad on seatud tahestikulisse jarjekorda ja neis kasitletakse suurel hulgal haigusi, millest saab revolutsiooniliste tervendamissuundade abil vabaneda. Jarjest enam teaduslikke toendeid osutab, et halvad emotsioonid voivad haigusele kaasa aidata ning hakkab kinnistuma teadmine, et emotsioonidel, tunnetel ja mottejoul on otsene moju meie fuusilisele tervisele. Aina enam inimesi moistab, et selle muutmisel, kuidas nende meel mojutab keha, voib olla suur vaartus parema tervise loomisel. See raamat esindab vaartuslikku panust uude paradigmasse, mis levib tervendamise maailmas, ning kattesaadavat imet teie elus. Vianna Stibal on kunstnik, kirjanik, opetaja ja intuitiivne lugeja. Ta elab Idaho Fallsis ning on puhendunud oma tervendamissuuna levitamisele kogu maailmas, olles opetanud praktikuid ja opetajaid juba enam kui 25 riigis. Vianna korraldab kursusi kogu maailmas ning opetab erineva rassi ja usutunnistusega inimestele Teetatervendamist.

Hea energia raamat Hea energia raamat

Автор: Tess Whitehurst

Год издания: 

Muutuge hea energia purskkaevuks elu igas valdkonnas! Selles raamatus esitab Tess Whitehurst holistilise ja kergesti jargitava susteemi, et hoida oma energiat positiivsena ning labida mis tahes kohta, situatsiooni voi valjakutset enesekindluse, selguse ja meeldivusega…

Sluby panienskie czyli Magnetyzm serca Sluby panienskie czyli Magnetyzm serca

Автор: Fredro Aleksander

Год издания: 

Sluby panienskie to utwor polskiego komediopisarza, bajkopisarza i poety, hrabiego Aleksandra Fredry. Komedia powstawala w latach 1826–1832.Autor podczas swojego zycia m.in. wstapil do wolnomularstwa oraz sluzyl w armii Ksiestwa Warszawskiego. Pod wplywem krytyki przestal pisac na kilka lat. Jego dwa dziela, Zemsta oraz Sluby panienskie, doczekaly sie ekranizacji.Komedia Sluby panienskie opowiada o Anieli oraz jej kuzynce Klarze, ktore postanawiaja nigdy nie wychodzic za maz. Przebywajacy na dworze Gustaw obmysla intryge: chce rozkochac w sobie Aniele i jednoczesnie pomoc Albinowi, ktory zakochany jest w Klarze.

Energiakriis. Keha hairekell. Millest saavad haigused alguse? Energiakriis. Keha hairekell. Millest saavad haigused alguse?

Автор: Riina Raudsik

Год издания: 

"Dr Riina Raudsik on pikaajalise kogemusega arst, keda susteemis nimetatakse tihti kassiks, kes konnib omapead. Oma julgete valjautlemiste parast on teda palju hukka moistetud, kuid tema patsiendid hindavad tema puhendumust korgelt. Teda on alati huvitanud terviklik tervishoid, kus toenduspohine meditsiin ja taiendavad tervenduspraktikad ning inimese enda vastutus tervise eest teevad uhiselt koostood.Raamatus „Energiakriis. Keha hairekell” kirjutab ta sellest, miks energiakriis tahendab kudede liigset hapestumist, poletike teket ja autoimmuunhaiguste valjakujunemist, miks ravimid tervist ei anna ning milline peaks olema inimese enda otsustusvoime organismi energeetiliste protsesside taastamisel.Meie perearst dr Riina Raudsik on ligi 40-aastase staaziga tohter, keda tema kolleegid kas pooldavad voi sarjavad „teistmoodi” vaadete parast. Ometi armastavad patsiendid teda palavalt.Kuna Riina maailmapildis uhenduvad akadeemiline toenduspohine meditsiin ja n-o alternatiivsed tervenduspraktikad, siis on minu meelest dr Raudsiku puhul tegemist pigem suure novaatoriga, kes aitab patsientidel leida oige tee, et oma hadadega nii pro- kui retroaktiivselt ise toime tulla. Loppeks saame me enda jaoks ise alati enim ara teha, kuid vajame selleks suuniseid. Tore, kui neid jagab kogenud arst, kes on oppinud inimest tundma nagu tema kolleegidki ja samas jaksab ennast taiendada ka teiste vaatenurkadega.Kindlasti seisame meditsiinis nagu paljudes muudeski valdkondades tana murrangulise ajastu keskel ja iga uus lahenemine hirmutab, ent arengud just nii toimivadki.Tiina Jokinen

Vaimse tervendamise kunst. Too tsakrate ja energiaga Vaimse tervendamise kunst. Too tsakrate ja energiaga

Автор: Keith Sherwood

Год издания: 

Vaimne tervendamine on iidne kunst ja teadus. Need teie hulgast, kes opivad neid tehnikaid ja praktikaid, sirutuvad oma loovuse piirideni. Tervendaja, saades tervendava energia kanaliks, uletab lopliku ning muutub lopmatu armastuse ja jou edasiandjaks. Sinu soov on voti. Kasuta seda, et avada enda sees uksed, mille kaudu hakkavad voolama sinu tervendava vae tohutud varud. Keith Sherwood (1949) on rahvusvaheliselt tuntud opetaja ja tervendaja, kes peab loenguid koikjal maailmas ning on esinenud paljudes raadio- ja telesaadetes USA-s, Euroopas ja Louna-Aafrikas.