Скачать книгу - Vaimse tervendamise kunst. Too tsakrate ja energiaga



Vaimne tervendamine on iidne kunst ja teadus. Need teie hulgast, kes opivad neid tehnikaid ja praktikaid, sirutuvad oma loovuse piirideni. Tervendaja, saades tervendava energia kanaliks, uletab lopliku ning muutub lopmatu armastuse ja jou edasiandjaks. Sinu soov on voti. Kasuta seda, et avada enda sees uksed, mille kaudu hakkavad voolama sinu tervendava vae tohutud varud. Keith Sherwood (1949) on rahvusvaheliselt tuntud opetaja ja tervendaja, kes peab loenguid koikjal maailmas ning on esinenud paljudes raadio- ja telesaadetes USA-s, Euroopas ja Louna-Aafrikas.


Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1813, Halfte 1 Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1813, Halfte 1

Автор: Karl Morgenstern

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1813, Halfte 1 / hrsg. von Karl Morgenstern».


Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1816, Halfte 1 Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1816, Halfte 1

Автор: Karl Morgenstern

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1816, Halfte 1 / hrsg. von Karl Morgenstern».


Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1814, Halfte 1 Dorptische Beitrage fur Freunde der Philosophie, Literatur and Kunst. Jg. 1814, Halfte 1

Автор: Karl Morgenstern

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Dorptische Beytrage fur Freunde der Philosophie, Litteratur und Kunst. Jahrgang 1814. Halfte 1 / herausgegeben von Karl Morgenstern».


Teetatervendamine. Erakordne energiatervendamise meetod Teetatervendamine. Erakordne energiatervendamise meetod

Автор: Vianna Stibal

Год издания: 

Kaesolev pohjalik juhend haiguse intuitiivseks vabastamiseks on kaaslane raamatutele „Teetatervendamine“ ja „Teetatervendamine edasijoudnutele“, milles tutvustati seda imelist tervendamistehnikat ja selle voimsat rakendamist inimestel. Neile, kes on juba tuttavad Teetatervendamise sammsammuliste protsessidega, on „Teetatervendamine – haigused ja toved“ taiuslik vahend, mis sisaldab koiki programme, uskumuste susteeme, intuitiivseid nagemusi, abinousid ja toidulisandeid, mille autor on leidnud olevat vaartusliku teatud haiguste ja tobede puhul, ning see pohineb enam kui 47 000 kliendi peal proovitud seansil. Raamatu teemad on seatud tahestikulisse jarjekorda ja neis kasitletakse suurel hulgal haigusi, millest saab revolutsiooniliste tervendamissuundade abil vabaneda. Jarjest enam teaduslikke toendeid osutab, et halvad emotsioonid voivad haigusele kaasa aidata ning hakkab kinnistuma teadmine, et emotsioonidel, tunnetel ja mottejoul on otsene moju meie fuusilisele tervisele. Aina enam inimesi moistab, et selle muutmisel, kuidas nende meel mojutab keha, voib olla suur vaartus parema tervise loomisel. See raamat esindab vaartuslikku panust uude paradigmasse, mis levib tervendamise maailmas, ning kattesaadavat imet teie elus. Vianna Stibal on kunstnik, kirjanik, opetaja ja intuitiivne lugeja. Ta elab Idaho Fallsis ning on puhendunud oma tervendamissuuna levitamisele kogu maailmas, olles opetanud praktikuid ja opetajaid juba enam kui 25 riigis. Vianna korraldab kursusi kogu maailmas ning opetab erineva rassi ja usutunnistusega inimestele Teetatervendamist.


Tsakrate aratamine: kadunud tehnikad Tsakrate aratamine: kadunud tehnikad

Автор: Acharya Shree Yogeesh

Год издания: 

Acharya Shree Yogeesh asutas 2014. aasta kulaskaigul Siddhayatan Estonia, mis on esimene valgustunud meistri poolt sisseonnistatud puhapaik Eestis. Acharya Shree Yogeesh on oelnud, et ta pole kohanud muudes riikides nii palju inimesi, kes on “valmis arkama”, kui Eestis, mis on tema sonul vaga harukordne terves maailmas. Siddhayatan Estonia eesmark on suunata voimalikult palju tode otsivaid inimesi vaimsel teel ja aidata vaimses maailmas edasi liikuda. Siddhayatan Estonia sonum on tuua inimesteni opetus, kuidas saada onnelikumaks, tervemaks, avastada loomulikke ja alternatiivseid voimalusi enda tervendamiseks, puhastada oma motteid, keha ja hinge, eemaldada endalt hirmud ja saada julgust, panna oitsema sinu tegelik mina. Siddhayatani looja Acharya Shree Yogeesh on juba ule 45 aasta puhendunult levitanud inimestele universumi tarkust armastusest, kaastundest, taielikust transformatsioonist, vagivallatusest ja hinge aratamisest. Tema tarkused baseeruvad praktilisel susteemil, mis on aastatuhandeid vana. Siddhayatan Estonia asub aadressil Mehaanika 21, Bliss Maja 4. korrusel.