Найти книгу: "Kaspar soob liiga palju kommi"


Kaspar soob liiga palju kommi Kaspar soob liiga palju kommi

Автор: Sandrine Rogeon

Год издания: 0000

NB! Epub on loetav jargmiste rakendustega: iBooks, Google Play, Adobe Digital Editions, Calibre. See epub ei sobi lugemiseks lugerite ega nutitelefonide monitoridelt.Kaspar on tore vaike poiss. Ta on julge ja tais pealehakkamist. Selles raamatus on ta vaike kommiogard ja midagi muud peale kommide ta suua ei taha. Aga sellega veel hadad ei piirdu…
Liiga kallis, et kaotada Liiga kallis, et kaotada

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Lord Sedgewyni kaunil tutrel on sekeldusi rohkem kui vaja…

Kus ma olen ja kuidas sina void palju kaugemale jouda Kus ma olen ja kuidas sina void palju kaugemale jouda

Автор: Mihkel Raud

Год издания: 

See on elulooline eneseabiraamat, mis algab seal, kus loppes minu romaan „Musta pori nakku”. 21-aastaselt seisin ma lihtsa valiku ees: kas joon veel mone kuu ja suren ara voi keeran pudelile loplikult korgi peale ja jaan ellu. Ma otsustasin elada. Jargneva 25 aastaga sai minust tuntud muusik, edukas kirjanik, noutud saatejuht ja kardetud talendikohtunik. Selles raamatus tutvustan ma nippe, mida ma koige selle saavutamiseks kasutasin. Tarvita neid targalt ja sa jouad palju kaugemale kui mina. Mihkel Raud

Hirmunud meeste liiga Hirmunud meeste liiga

Автор: Rex Stout

Год издания: 

Sari „Nero Wolfe’i juhtumid“ Tolkinud Jaan Kabin Kujundanud Villu Koskaru 272 lk Kirjastus Tanapaev
Paul Chapini ulikoolikaaslased pole endale kunagi pariselt andestanud traagilise lopuga vingerpussi, mille tagajarg on rank trauma terveks eluks. Ometi usuvad nad, et Paul on neile andestanud… Kuni uks neist kukub kaljult surnuks ning teistele hakkavad saabuma luuletused vihjetega kattemaksule ja morvale. Pauli toetamiseks loodud Lunastusliiga hirmunud liikmed poorduvad Nero Wolfe'i poole. Kuid kas piisab Wolfe'i geniaalsusest ja Archie usinusest, et mangida ule morvar, kes on nii meisterlik, et suudab kuritoid kavandada ja taide viia koigi silme all?

Paljude radadega maja Paljude radadega maja

Автор: Diana Wynne Jones

Год издания: 

Diana Wynne Jonesi romaan «Paljude radadega maja» (2008) on jarg romaanile «Howli liikuv kindlus», mille pohjal tehti aastal 2004 tuntud animefilm. Selles kohtume uuesti Howli, Sophie ja Calciferiga, kes on High Norlandisse oma sobrale printsess Hildale appi lainud. High Norland on suures hadas – kuningriigi raha kaob mustilisel viisil, lisaks tundub nii kuningat kui tema tutart ahvardavat hadaoht.Raamatu peategelaseks ja Howli ning Sophie abiliseks on kuninga raamatukoguhoidja Charmain, kes on saadetud oma volurist vanaonu araolekul tolle maja jarele vaatama. Maja osutub keeruliseks ja monevorra ohtlikuks, sest selles on painutatud nii aega kui ruumi. Majas olevast ainsast seesmisest uksest voib paaseda kuningalossi, koboldite koopasse, vannituppa, minevikku voi kuhu iganes.

Kaspar ehitab linnumaja Kaspar ehitab linnumaja

Автор: Sandrine Rogeon, Gustavo Mazali

Год издания: 

NB! Epub on loetav jargmiste rakendustega: iBooks, Google Play, Adobe Digital Editions, Calibre. See epub ei sobi lugemiseks lugerite ega nutitelefonide monitoridelt.Kaspar on tore vaike poiss. Ta on julge ja tais pealehakkamist. Koos oma koera Pontuga votab t ette alati midagi huitavat. Selles raamatus laheb lahti linnumaja ehitamiseks.