Скачать книгу - Hirmunud meeste liiga



Sari „Nero Wolfe’i juhtumid“ Tolkinud Jaan Kabin Kujundanud Villu Koskaru 272 lk Kirjastus Tanapaev
Paul Chapini ulikoolikaaslased pole endale kunagi pariselt andestanud traagilise lopuga vingerpussi, mille tagajarg on rank trauma terveks eluks. Ometi usuvad nad, et Paul on neile andestanud… Kuni uks neist kukub kaljult surnuks ning teistele hakkavad saabuma luuletused vihjetega kattemaksule ja morvale. Pauli toetamiseks loodud Lunastusliiga hirmunud liikmed poorduvad Nero Wolfe'i poole. Kuid kas piisab Wolfe'i geniaalsusest ja Archie usinusest, et mangida ule morvar, kes on nii meisterlik, et suudab kuritoid kavandada ja taide viia koigi silme all?


Liiga kallis, et kaotada Liiga kallis, et kaotada

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Lord Sedgewyni kaunil tutrel on sekeldusi rohkem kui vaja…


Meestest, lihtsalt Meestest, lihtsalt

Автор: Dagmar Lamp

Год издания: 

Jutukogus on fiktiivsed pihtimused minategelaselt, kus ta on kirjeldanud oma elust labi jooksnud mehi, tahestiku jarjekorras. Kas peategelaseks on kogu aeg seesama naine voi mitte, see jaagu lugeja otsustada.


Kaspar soob liiga palju kommi Kaspar soob liiga palju kommi

Автор: Sandrine Rogeon

Год издания: 

NB! Epub on loetav jargmiste rakendustega: iBooks, Google Play, Adobe Digital Editions, Calibre. See epub ei sobi lugemiseks lugerite ega nutitelefonide monitoridelt.Kaspar on tore vaike poiss. Ta on julge ja tais pealehakkamist. Selles raamatus on ta vaike kommiogard ja midagi muud peale kommide ta suua ei taha. Aga sellega veel hadad ei piirdu…


Naised, kes armastavad liiga palju Naised, kes armastavad liiga palju

Автор: Robin Norwood

Год издания: 

See New York Timesi ajatu bestseller on aidanud miljoneid maailma naisi, kes on kimpus liigse klammerdumisega oma partnerisse. Autor uurib: miks on nii paljud naised armunud valedesse meestesse; meestesse, kes on emotsionaalselt kattesaamatud, hoivatud too, alkoholi voi teiste naistega; meestesse, kes ei vasta neile armastusega?Selles suureparases raamatus aitab autor niisugustel naistel end ara tunda ning muuta oma senist destruktiivset armastuse kaitumismustrit. Kui armastus tahendab elamist pidevas valus, siis on just see teos kohustuslik lugemisvara.Kaesolevas raamatus on autorilt uus eessona ja taiendatud lisasid.Erakordne eneseabiraamat, mida loed nagu haaravat ponevikku. See kaunilt kirjutatud intelligentne teos voib aidata naistel muuta oma sogeda armastuse mustrit.– Los Angeles Times


Saja uhe aastane, kes motles, et ta motleb liiga palju Saja uhe aastane, kes motles, et ta motleb liiga palju

Автор: Jonas Jonasson

Год издания: 

Allan istub koos sober Juliusega Bali saarel paradiisirannal. Tal on peaaegu sama igav nagu aasta tagasi, kui ta paev enne oma sajandat sunnipaeva hooldekodust akna kaudu ara pogenes. Tulemas on jargmine sunnipaev. Julius otsustab Allani tahtsat paeva tahistada ohupallisoiduga. Allan leiab, et kaasa tuleks varuda ka jooki puhuks, kui neid peaks ootamatult tabama tuulevaikus.Neid ei taba aga tuulevaikus, vaid korralikumat sorti torm. Tuul ja asjaolud viivad sobrad pikale reisile labi hullunud maailma. Selle keskpunktis on tuumavoidurelvastumine, maailma liidrite vaheline kukepoks, inimlik lollus ja salakavalus. Nende teele jaavad Kim Jong-un, Donald Trump, Vladimir Putin, Angela Merkel ja Rootsi valisminister, kes ei joua ara imestada, kas see, mis toimub, juhtub ikka pariselt.„Saja uhe aastane, kes motles, et ta motleb liiga palju” on iseseisev jarg Jonas Jonassoni menuromaanile saja-aastasest Allan Karlssonist. Kirjanik lahkab taas inimkonna puudusi ja teeb seda oma kordumatu stiili, huumori ja soojusega.Esimest raamatut Allan Karlssonist pealkirjaga „Saja-aastane, kes huppas aknast valja ja kadus” on muudud 45 riigis kokku ule kumne miljoni eksemplari.