Найти книгу: "Sada tundi ood"


Sada tundi ood Sada tundi ood

Автор: Anna Woltz

Год издания: 0000

Neljateistaastane hollandi tudruk Emilia saab oma isa kohta teada midagi kohutavat. Kui tekkinud skandaal ka ulejaanud pereliikmete elu mojutama hakkab, teeb Emilia elus esimest korda midagi poorast: ta otsustab probleemide eest pogeneda oma lemmiklinna New Yorki. Salaja ja hoolikalt ettevalmistatud reis hakkab peagi viltu vedama, kui Emilia avastab, et tema interneti kaudu uuritud toakest ei eksisteerigi. Lisaks on New Yorgi poole kihutamas metsik orkaan Sandy. Kuidas see ule elada ja hakkama saada ilma vanemateta, ilma igapaevaste mugavusteta, seltsiks vaid kaks Ameerika noormeest ja vaike vapper tudruk? Kas probleemide ja iseenda eest saab pogeneda ja jaadagi tundmatuna suurlinna elu keskele?
Enne palgatoost loobumist. 10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta. Enne palgatoost loobumist. 10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta.

Автор: Robert T. Kiyosaki

Год издания: 

10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta: • Kas sul on miljonidollarine idee?• Kas sa kardad labi kukkuda?• Kas oled tudinud teiste rikkaks tegemisest?• Kas sul on korini ulemuse kaskude taitmisest?• Kas oled vasinud rangast toorugamisest ja edasijoudmatusest?• Kas oled valmis omal kael edasi minema? … sel juhul on see raamat just sulle!

Kolm tundi Kolm tundi

Автор: Anders Roslund

Год издания: 

„Kolm sekundit voi kolm minutit on igavik, kui sa seda ise planeerid, seda kontrollid. Samas kolm tundi, mida on nii palju rohkem, on liiga luhike, kui seda planeerib ja kontrollib keegi teine.“Uhel rahulikul hommikul Stockholmis kutsutakse Ewert Grens surnukuuri, kuhu on teiste surnukehade sekka kinnisesse ruumi jaetud uks surnud mees, kes on ulearu. Kuidas see voimalik on?Piet Hoffmann on jalle uuel mandril. Viimane ohtlik ulesanne, enne kui ta sellise elu igaveseks seljataha jatab. See tee viib ta labi kuiva korbe maslevale merele maailmas, kus inimelul pole vaartust.Kodus Rootsis ootab ja igatseb Zofia poistega oma abikaasat ja isa. Kui mees tagasi tuleb, peavad nad lopuks ometi rahus elama hakkama. Ent selgub, et see on petlik turvalisus ning peagi tuleb kahel vaikesel poisil ellujaamise eest voidelda.Elu ja surma vahele jaab KOLM TUNDI.Anders Roslundi ja Borge Hellstromi „Kolm sekundit“ oli menuraamatute edetabeli tipus ule kogu maailma. Teose pohjal tehtud film linastub 2019. aastal.Nende jargmine bestseller oli „Kolm minutit“, milles kirjeldatakse kuritegevuse latteid ehk Kolumbia narkokaubandust kogu selle johkruses ja valus. Jaan Martinsoni hinnagul oli see parim 2017. aastal eesti keeles ilmunud kriminaalromaan.„Kolm tundi“ on suurejooneline ja narvekoditav jarg, milles Andres Roslund laseb taas kohtuda infiltreeruja Piet Hoffmannil ja kriminaalkomissar Ewert Grensil, kes meid veelgi sugavamale kurjategijate maailma viivad.

61 tundi 61 tundi

Автор: Ли Чайлд

Год издания: 

Jack Reacher on tagasi. 61 tunni parast juhtub midagi. Turismibuss satub Louna-Dakotas Boltoni vaikelinna lahistel lumetormi ajal onnetusse ja koik soitjad, nende hulgas juhuslikult bussis viibinud Jack Reacher, toimetatakse Boltonisse. Reacher kavatseb liikuda edasi niipea, kui lumetorm on moodas, aga siis selgub, et linnas toimetavad mingid kurjad joud, keda ohustab uksainus vanem naine. Nimelt on ta paljudest linlastest ainus, kes soandab minna kohtusse tunnistusi andma, seetottu on karta, et vanaproua elu on ohus. Poolkogemata leiab Reacher end politsei abilisena tahtsa tunnistaja elu kaitsmast. Samal ajal arenevad sundmused naitavad, et tegu on palju kurjaendelisemate joududega, kui algul tundus …

21 oppetundi 21. sajandiks 21 oppetundi 21. sajandiks

Автор: Yuval Noah Harari

Год издания: 

„Sapiens“ uuris meie minevikku. „Homo Deus“ vaatles tulevikku. Nuud on aeg keskenduda olevikule. Yuval Noah Harari, uks nuudisaja silmapaistvamaid motlejaid, puhendub oma kolmandas menuraamatus tanase paeva tahtsaimatele kusimustele. Mil moel muudavad arvutid ja robotid inimlikkuse olemust? Kuidas voidelda voltsuudiste epideemia vastu? Kas rahvusel ja religioonil on veel tahtsust? Mida peaksime opetama oma lastele? Tehnoloogia areneb kiiremini kui meie arusaam sellest, hakkimisest on saanud lahingutaktika ja maailm naib lohestunum kui kunagi varem. Harari tostatab olulised kusimused, mida peame endale esitama, et jaada ellu peadpooritavalt muutuvas maailmas. 21 peatukis, mis on uhtaegu sugavamottelised ja provokatiivsed, arendab autor edasi oma eelmiste teoste ideid, luues selgust poliitilistes, tehnoloogilistest, uhiskondlikes ja eksistentsiaalsetes kusimustes. Dr Yuval Noah Harari on Oxfordi ulikooli doktorikraadiga ajaloolane, kellel on haruldane voime kirjutada keerulistel teemadel selgelt ja kaasahaaravalt. Tanu sellele on ta erakordselt menukad raamatud tolgitud ule 40 keelde.

Nadabrahma Meditation - Einstundige Summmeditation aus Tibet Nadabrahma Meditation - Einstundige Summmeditation aus Tibet

Автор: Torsten Abrolat

Год издания: 

Nadabrahma ist die summende Meditation – durch Summen und Handbewegungen fangen widerspruchliche Teile von dir an, in Stimmung zu geraten, und du bringst Harmonie in dein ganzes Wesen. Dann, mit Korper und Geist ganz zusammen, schlupfst Du aus ihrem Griff und wirst Beobachter von au?erhalb auf beide. Dieses Beobachten von au?en bringt Frieden, Stille und Gluckseligkeit. Diese Nadabrahma Meditation ist eine aus Tibet adaptierte einstundige Meditationstechnik in drei Phasen: Erste Phase (30 Min): Lautes Summen – Korper und Geist geraten in Schwingung Zweite Phase (15 Min): Kreisformige Armbewegungen – Energie geben und aufnehmen Dritte Phase (15 Min): Still und entspannt sitzen – Achtsamkeit SyncSouls wunscht resonante Schwingungen, achtsames Betrachten und tiefe Harmonie!