Скачать книгу - Enne palgatoost loobumist. 10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta.



10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta: • Kas sul on miljonidollarine idee?• Kas sa kardad labi kukkuda?• Kas oled tudinud teiste rikkaks tegemisest?• Kas sul on korini ulemuse kaskude taitmisest?• Kas oled vasinud rangast toorugamisest ja edasijoudmatusest?• Kas oled valmis omal kael edasi minema? … sel juhul on see raamat just sulle!


21 oppetundi 21. sajandiks 21 oppetundi 21. sajandiks

Автор: Yuval Noah Harari

Год издания: 

„Sapiens“ uuris meie minevikku. „Homo Deus“ vaatles tulevikku. Nuud on aeg keskenduda olevikule. Yuval Noah Harari, uks nuudisaja silmapaistvamaid motlejaid, puhendub oma kolmandas menuraamatus tanase paeva tahtsaimatele kusimustele. Mil moel muudavad arvutid ja robotid inimlikkuse olemust? Kuidas voidelda voltsuudiste epideemia vastu? Kas rahvusel ja religioonil on veel tahtsust? Mida peaksime opetama oma lastele? Tehnoloogia areneb kiiremini kui meie arusaam sellest, hakkimisest on saanud lahingutaktika ja maailm naib lohestunum kui kunagi varem. Harari tostatab olulised kusimused, mida peame endale esitama, et jaada ellu peadpooritavalt muutuvas maailmas. 21 peatukis, mis on uhtaegu sugavamottelised ja provokatiivsed, arendab autor edasi oma eelmiste teoste ideid, luues selgust poliitilistes, tehnoloogilistest, uhiskondlikes ja eksistentsiaalsetes kusimustes. Dr Yuval Noah Harari on Oxfordi ulikooli doktorikraadiga ajaloolane, kellel on haruldane voime kirjutada keerulistel teemadel selgelt ja kaasahaaravalt. Tanu sellele on ta erakordselt menukad raamatud tolgitud ule 40 keelde.


Edu Valem. Allar Levandi – spordisangarist ettevotja, kes liigub probleemide vahel nagu jogi Edu Valem. Allar Levandi – spordisangarist ettevotja, kes liigub probleemide vahel nagu jogi

Автор: Siim Semiskar

Год издания: 

Podcast “Edu Valem” puuab toimekate inimestega vesteldes leida edukuse retsepti. Seekord jagab oma motteid ja kogemusi olumpiasangarist ettevotja Allar Levandi, kellega raagitakse spordist, juhtimisest, ettevotlusest ning sellestki, kuidas maailm ja meedia on aastatega muutunud uha hektilisemaks.


Jaak Roosaare – Jaak Roosaare – "staarinvestorist" laia ampluaaga ettevotja

Автор: Siim Semiskar

Год издания: 

“Rikkaks saamise opikute” raamatusarja autor ja aastaid Eesti vaikeinvestorite kogukonna uheks koneisikuks olnud Jaak Roosaarega raakisime veidi enam kui tunni aja jooksul tema kujunemisest investoriks ja ettevotjaks, praegustest tegemistest ning loomulikult otsisime ka tema abil edu valemit.


Ahti Kaskpeit – eesmarkide seadmisest ja soovitusi alustavale ettevotjale Ahti Kaskpeit – eesmarkide seadmisest ja soovitusi alustavale ettevotjale

Автор: Indrek Poldvee

Год издания: 

Tanase saate kangelane on Ahti Kaskpeit. Koige olulisemaks peab Ahti oma rolli nelja lapse isana ja abikaasana. Tooalaselt tegeleb Ahti audiovisuaalse meediaga ehk koigega, mis on seotud videoga ja heliga. Koostoos sobra Marko Oologa on Ahti loonud monusa podcasti stuudio nagu Marathon Studios.


Turundusmentor Mari Arnover - nipid naisettevotjatele Turundusmentor Mari Arnover - nipid naisettevotjatele

Автор: Crystal Ra Laksmi-Ditton

Год издания: 

Saatekulaliseks on Mari Arnover kes on turundusmentor ja kliendiuuringute juht. Ole alati tanulik ja positiivne, aita teisi ja loo vaartust. Tema lemmikkusimus on Miks ja ta aitab leida ettevotetel eristuvust, saada paremini aru nende klientidest. Meie vestluses vaatame kas ja kust on tulnud tema inspiratsioon, kuidas on olnud olla nais-ettevotja ja millest see uldse alguse sai ning kas ja kuidas on turundusmaailmas toimetada ja mis rolli mangib selles koiges heaolukonto?