Найти книгу: "Visos naktys tinka?"


Visos naktys tinka? Visos naktys tinka?

Автор: Serena Bell

Год издания: 2016

Ivaizdzio konsultantes Heiven Hoit uzduotis – istraukti buvusia popzvaigzde Marka Vebsteri is svaigalu ir mustyniu liuno. Nors Markui tai visai nepatinka, jam teks pakenteti. Kai Heiven baigs savo darba, vyrukas bus tikras meno kurinys. Heiven ne maziau griezta ir sau – negalima nepaisyti taisykliu. Visuomet atrodyk tobulai, nesileisk paveikiama itampos ir niekada nemiegok su klientais! Taciau bunant su Marku, po kurio netvarkinga isvaizda ir nemandagiu elgesiu slypi didziule aistra, kruopsciai susikurtas Heiven ivaizdis ima trupeti. Jei ji nepasisaugos, isimyles savo pacios kurini… ir sulauzys visas taisykles.
Karstos naktys kitoje pasaulio puseje Karstos naktys kitoje pasaulio puseje

Автор: Sarah Mayberry

Год издания: 

Elizabeta Morgan neketino atsisakyti savo tvarkingo gyvenimo. Bet geriausias budas pazinti tikraja save – isvykti i kelione. Taip ji atsiduria Australijoje priesais vyriski, prisidengusi vien tik ranksluosciu. Natanas Dzonsas – tai, ko Elizabetai reikia. Jis gali padeti gerai mergaitei tapti isties bloga!

Tinkama zmona Tinkama zmona

Автор: Kat Cantrell

Год издания: 

Triju knygu serija „Ilgai ir laimingai“. Pirma knyga Ieskoma: tinkama zmona Investuotojas Leo Reinoldsas yra vedes savo darba, bet dabar jam reikia zmonos. Moters, kuri priziuretu namus, rengtu vakarelius ir sutiktu su salyga, kad santuoka – tik verslo sandoris. Jis kelia tik viena reikalavima: meilei vietos sioje sajungoje niekada nebus! Pirslybu agentura „Ilgai ir laimingai“ parinko puikia kandidate i zmonas – Daniela Vait, moteri, kuri atitinka visus Leo reikalavimus. Daniela yra pasiruosusi atsisakyti meiles, kad galetu pasirupinti mama. Sandori ji pasirasys, taciau ar nepasigailes pamaciusi busima vyra?

Jo geidzia visos Jo geidzia visos

Автор: Miranda Lee

Год издания: 

Daugelis moteru Rajanui Armstrongui negali atsispirti – butent tai jam labiausiai ir patinka! Be atsidavimo verslui, Rajanas siekia ir kito tikslo – suvilioti kuo daugiau moteru. Tik Laura atsisako buti dar viena vyro pergale. Ji neturi laiko arogantiskiems jo igeidziams, nors jis vienintelis mato po grieztais kostiumeliais slypincia tikraja moters prigimti. Nors Rajanas yra paskutinis vyras zemeje, su kuriuo ji noretu dalytis lova – jai reikia jo pagalbos. Jau labai greitai jis prades savo zaidima ir Laura baiminasi, kad ji net nenores pabandyti jam atsispirti.

Aistringos Kaledu naktys Aistringos Kaledu naktys

Автор: Tawny Weber

Год издания: 

Karsta Kaledu dovana Jei nepavyks sudaryti sutarties su Rudolfo universaline parduotuve, Heiles Nort moterisko apatinio trikotazo verslui gres dideli nemalonumai. Ko gi jai imtis? Belieka tik irodyti, kad moterys uzvis labiausiai troksta romantikos, zaismingumo ir jausmu. Beda ta, kad Heile isigeidzia savo konkurento, aistringo gundytojo… Geidzas Milanas isitikines: seksas visada paklausus, todel Milanu apatiniu drabuziu linija orientuota butent sia kryptimi. Jei laimetu vertinga sutarti, jis galetu atsiriboti nuo savo seimos verslo. Taciau Geidzo ir Heiles profesiniai nesutarimai baigiasi netiketu liepsningu pasimatymu, o ju varzymasis igyja nauja pagreiti. Kaledos tampa svente tik suaugusiesiems…

Katinka's Tail Katinka's Tail

Автор: Judith Kerr

Год издания: