Скачать книгу - Tinkama zmona



Triju knygu serija „Ilgai ir laimingai“. Pirma knyga Ieskoma: tinkama zmona Investuotojas Leo Reinoldsas yra vedes savo darba, bet dabar jam reikia zmonos. Moters, kuri priziuretu namus, rengtu vakarelius ir sutiktu su salyga, kad santuoka – tik verslo sandoris. Jis kelia tik viena reikalavima: meilei vietos sioje sajungoje niekada nebus! Pirslybu agentura „Ilgai ir laimingai“ parinko puikia kandidate i zmonas – Daniela Vait, moteri, kuri atitinka visus Leo reikalavimus. Daniela yra pasiruosusi atsisakyti meiles, kad galetu pasirupinti mama. Sandori ji pasirasys, taciau ar nepasigailes pamaciusi busima vyra?


Paaukstinta… i zmonas Paaukstinta… i zmonas

Автор: Paula Roe

Год издания: 

Verslas, malonumai… galimybes? Vadovauti milijardu doleriu vertes imonei Zakui Preskotui nebuvo lengva. Dekui Dievui, kad darbsti asistente padejo darbo kruvi paversti bemaz pakeliamu. Juos siejo griezti darbo santykiai… Kol viena vakara Emile Reinolds issileido plaukus. Verslo magnatas neatsilaike ir netiketai pabuciavo mergina. Nuo tada Zakas istengia galvoti tik apie savo asistente. Blogiausia, kad po lemtingojo bucinio Emile meta darba!


Feraros zmona Feraros zmona

Автор: Sarah Morgan

Год издания: 

Lorele Ferara neatpazintu laimingos pabaigos, net jei ja ir isgyventu – ji visuomet jaute, kad jos skubotos vedybos baigsis blogai. Bet, pasirodo, nera taip paprasta trinkteleti durimis ir iseiti. Nuo tos akimirkos, kai ji grizta i Sicilija, ja vel isuka nevaldomas nerimo ir baimes sukurys. Isakymas grizti i namus Italijoje Lorele pasiekia is paties velnio – milijardieriaus Kristiano Feraros. Jos vyro grozis ir galia itikinamai primena, kad sioje sicilieciu seimoje viena taisykle niekuomet nelauzoma: jei karta tapai Feraros zmona, ja liksi amziams…