Найти книгу: "Vagivallatu suhtlemine"


Vagivallatu suhtlemine Vagivallatu suhtlemine

Автор: Marshall B. Rosenberg

Год издания: 2015

Vagivallatu suhtlemine (VVS) on meetod kaastundlike suhete saavutamiseks, mille tootas valja 1963. aastal Marshall B. Rosenberg, kes on seda sestsaadik pidevalt taiendanud. VVS pakub pohitodede raamistikku ja oskusi, lahendamaks inimeste probleeme koige intiimsematest muredest kuni globaalpoliitiliste konfliktideni.
Igavese elu toend. Vaimudega suhtlemine kui surmajargse elu toend Igavese elu toend. Vaimudega suhtlemine kui surmajargse elu toend

Автор: Mark Anthony

Год издания: 

Avasta enda jaoks meediumist juristi Mark Anthony valgustavad ja lohutust pakkuvad lood sellest, kuidas ta on aidanud inimestel suhelda vaimumaailma lahkunud lahedastega. “Igavese elu toend” pakub voimalust meelt ulendavaks teekonnaks, mis hajutab vaimudega suhtlemist saatva hirmu ja ebausu ning esitab surmajargse elu kohta pohjapanevaid kusimusi. Raamatus kasitletakse ka selliseid valusaid probleeme, nagu kuritegevus, morv, enesetapp ja onnetustes ellujaanute suutunne. See teedrajav raamat ehitab silla ule spirituaalsuse ja teadusmaailma lahutava kuristiku ning toob vaimudega suhtlemise nuudisaega, kinnitades taas kord, et Jumal ja taevariik on olemas, et vaim on surematu, et kord ootab meid taaskohtumine siitilmast lahkunud lahedastega. “Igavese elu toend” tutvustab uusi vaimudega suhtlemist selgitavaid moisteid ja kasitusi, mis pohinevad teadusel, teoreetilisel fuusikal, fusioloogial, teoloogial ja elulistel toenditel.

Teadvus. Kas tahad teada, kes sa pariselt oled ja mida tegelikult suudad? Teadvuse kasutamine. Kaugvaatlus. Kaugmojutamine. Transdimensionaalne suhtlemine Teadvus. Kas tahad teada, kes sa pariselt oled ja mida tegelikult suudad? Teadvuse kasutamine. Kaugvaatlus. Kaugmojutamine. Transdimensionaalne suhtlemine

Автор: Dr Terry D. King, PhD, Dmin

Год издания: 

„Teadvus“ on reaalsuse loomise, uurimise ja teadvuse kasutamise kasiraamat. Raamat pohineb aastate pikkuse uurimustoo ja katsetuste tulemustel. Avaldame esimest korda oma saladused T.I.M.E. eksperimentidest.Dr Terry King selgitab oma suureparases raamatus, mis on teadlik teadvus, alateadvus, kollektiivne teadvus ja Ulim Teadvus, kuidas need toimivad ning kuidas neid oigesti kasutada. Dr King avaldab, kuidas iga inimene saab erinevaid teadvuse tuupe kasutades luua omale vajalikku reaalsust. Inimestel on vaja vaid oma moistuse vormi viimiseks seda treenida nagu teeme seda ka oma kehaga.Dr King opetab oma raamatus ka erinevaid teadvuse kasutamise tehnikaid – kaugvaatlust, -mojutamist ja transdimensionaalset suhtlemist ehk kanaldamist.Veenvalt on toestatud, et inimese oigesti fokusseeritud mottel on voime mojutada ning muuta fuusilist massi. Nuud on ka teada ja moistetud, et inimese mote toimib tegelikult vastastikuti koos meie fuusilise Universumiga.“TEADVUS” on toeliselt hariv ja valgustav lugemine igauhele, kes soovib nii enda, kogukonna voi miks mitte ka kogu uhiskonna paremale tulevikule kaasa aidata. Nagu dr King utleb oma raamatus: “Uksikult voime alustada VOIMSATE ja OLULISTE muutustega. Kollektiivselt SUUDAME muuta maailma.” See raamat paljastab toelise, „mote-mottele“, „moistus-moistusele“ ja „moistus-sundmusele“ reaalsuse loomise saladuse.Raamat on loodud taitmaks tuhimikku tanapaevase parima teaduse ja ajatu mineviku tarkuse vahel – poimides need kaks kokku meie elurolli ning loovuse paremaks moistmiseks. Dr Terry King, PhD, DMin on autor, produtsent ja konepidaja, kes on esinenud tuhandetele inimestele.