Скачать книгу - Igavese elu toend. Vaimudega suhtlemine kui surmajargse elu toend



Avasta enda jaoks meediumist juristi Mark Anthony valgustavad ja lohutust pakkuvad lood sellest, kuidas ta on aidanud inimestel suhelda vaimumaailma lahkunud lahedastega. “Igavese elu toend” pakub voimalust meelt ulendavaks teekonnaks, mis hajutab vaimudega suhtlemist saatva hirmu ja ebausu ning esitab surmajargse elu kohta pohjapanevaid kusimusi. Raamatus kasitletakse ka selliseid valusaid probleeme, nagu kuritegevus, morv, enesetapp ja onnetustes ellujaanute suutunne. See teedrajav raamat ehitab silla ule spirituaalsuse ja teadusmaailma lahutava kuristiku ning toob vaimudega suhtlemise nuudisaega, kinnitades taas kord, et Jumal ja taevariik on olemas, et vaim on surematu, et kord ootab meid taaskohtumine siitilmast lahkunud lahedastega. “Igavese elu toend” tutvustab uusi vaimudega suhtlemist selgitavaid moisteid ja kasitusi, mis pohinevad teadusel, teoreetilisel fuusikal, fusioloogial, teoloogial ja elulistel toenditel.


Toendid taeva olemasolu kohta Toendid taeva olemasolu kohta

Автор: Eben Alexander, MD.

Год издания: 

"See koht, kus ma kaisin, oli toeline. Toeline selles mottes ja sel moel, et elu, mida me siin ja praegu elame, tundub vorreldes sellega taiesti unenaoline. See, mis minuga koomas olles juhtus, on kahtlemata koige tahtsam lugu, mida ma eales raakinud olen.Nimekas neurokirurg dr Eben Alexander on ennast alati teadusemeheks pidanud. Tema vankumatu usk toendipohisesse meditsiini avas talle maailma parimate teadusasutuste uksed. Aga uhel paeval muutus koik.Uhel 2008. aasta hommikul langes ta haruldase bakteriaalse meningiidi tagajarjel koomasse. Uuringud viitasid laialdasele ajukahjustusele. Arvati, et ta ei tule sellest eluga valja. Aga just siis, kui tema pere valmistus juba koige halvemaks, juhtus midagi imelist. Dr Alexanderi aju, mis oli taielikult rivist valjas, hakkas uuesti toole. See kogemus muutis teda. Ta on nuud taiesti kindel, et hinge haare on loputu ja et elu laheb edasi ka parast surma.Selles hammastavas raamatus jagab dr Alexander oma kogemusi kohe parast arkamist kirja pandud markmete pohjal. Erinevalt paljude teiste inimeste surmalahedastest kogemustest suudab tema seletada, miks see ei ole voimalik, et tema aju kujutas reisi teispoolsusesse lihtsalt ette.„Toendid taeva olemasolu kohta“ on kaasahaarav lugu, mis on vaimsete kogemuste teemal kirjutatud raamatute hulgas ainulaade. See voib muuta seda, kuidas me maaratleme oma rolli universumis.“Dr Bruce Greyson, psuhhiaatria ja neuro-kaitumuslike teaduste professorVirginia ulikooli meditsiinikoolis, raamatu „Surmalahedaste kogemuste kasiraamat“ („The Handbook of Near-Death Experiences“) kaasautor.


Vagivallatu suhtlemine Vagivallatu suhtlemine

Автор: Marshall B. Rosenberg

Год издания: 

Vagivallatu suhtlemine (VVS) on meetod kaastundlike suhete saavutamiseks, mille tootas valja 1963. aastal Marshall B. Rosenberg, kes on seda sestsaadik pidevalt taiendanud. VVS pakub pohitodede raamistikku ja oskusi, lahendamaks inimeste probleeme koige intiimsematest muredest kuni globaalpoliitiliste konfliktideni.


Keha kui suutoend Keha kui suutoend

Автор: Stella Cameron

Год издания: 

Emma Lachance kohtub Pointe Judah’s, Louisianas ehitusplatsil ootamatult vana sobra ja keskkooliaegse sumpaatia Finn Duhoniga. Viimane asi, mida ta leida loodab, on oma sobra ja kohaliku ajakirjaniku surnukeha, kelle halastamatult pohjalikud artiklid on kogu linna seaduseandjad ja onnekutid – kaasa arvatud Emma linnapeast abikaasa – vihale ajanud.Leitakse veel laipu ning Emma ja Finn arvavad, et uhendusluliks voib olla mitmekesine naiste tugiruhm Saladused, kuhu koik ohvrid kuulusid. Naised on aidanud Emmal leida joudu oma vagivaldsest truudusetust abikaasast lahutada.


Seekord igaveseks Seekord igaveseks

Автор: Elisabeth Kelsey

Год издания: 

Juba kahekumne kaheksa aastaselt on Alicia uks juhtivamaid restoranikriitikuid New Yorgis. Ta kirjutab ka raamatuid ja pole ilma jaanud meeste tahelepanust. Kuid naise suda ei taha oma ainukest otsides kuidagi rahuneda. Prantslasest kokk Jean ei sobi esmapilgul Aliciaga uldse. Peale selle on mehel saladus, mis ei lase neil koos olla. Aga kui Alicia on endale mingi eesmargi seadnud, ei ole voimalik teda peatada. Ta laheb lopuni valja, et Jeani aidata ja mees onnelikuks teha. Ainult kas ta ka ise onne leiab?


Teadvus. Kas tahad teada, kes sa pariselt oled ja mida tegelikult suudad? Teadvuse kasutamine. Kaugvaatlus. Kaugmojutamine. Transdimensionaalne suhtlemine Teadvus. Kas tahad teada, kes sa pariselt oled ja mida tegelikult suudad? Teadvuse kasutamine. Kaugvaatlus. Kaugmojutamine. Transdimensionaalne suhtlemine

Автор: Dr Terry D. King, PhD, Dmin

Год издания: 

„Teadvus“ on reaalsuse loomise, uurimise ja teadvuse kasutamise kasiraamat. Raamat pohineb aastate pikkuse uurimustoo ja katsetuste tulemustel. Avaldame esimest korda oma saladused T.I.M.E. eksperimentidest.Dr Terry King selgitab oma suureparases raamatus, mis on teadlik teadvus, alateadvus, kollektiivne teadvus ja Ulim Teadvus, kuidas need toimivad ning kuidas neid oigesti kasutada. Dr King avaldab, kuidas iga inimene saab erinevaid teadvuse tuupe kasutades luua omale vajalikku reaalsust. Inimestel on vaja vaid oma moistuse vormi viimiseks seda treenida nagu teeme seda ka oma kehaga.Dr King opetab oma raamatus ka erinevaid teadvuse kasutamise tehnikaid – kaugvaatlust, -mojutamist ja transdimensionaalset suhtlemist ehk kanaldamist.Veenvalt on toestatud, et inimese oigesti fokusseeritud mottel on voime mojutada ning muuta fuusilist massi. Nuud on ka teada ja moistetud, et inimese mote toimib tegelikult vastastikuti koos meie fuusilise Universumiga.“TEADVUS” on toeliselt hariv ja valgustav lugemine igauhele, kes soovib nii enda, kogukonna voi miks mitte ka kogu uhiskonna paremale tulevikule kaasa aidata. Nagu dr King utleb oma raamatus: “Uksikult voime alustada VOIMSATE ja OLULISTE muutustega. Kollektiivselt SUUDAME muuta maailma.” See raamat paljastab toelise, „mote-mottele“, „moistus-moistusele“ ja „moistus-sundmusele“ reaalsuse loomise saladuse.Raamat on loodud taitmaks tuhimikku tanapaevase parima teaduse ja ajatu mineviku tarkuse vahel – poimides need kaks kokku meie elurolli ning loovuse paremaks moistmiseks. Dr Terry King, PhD, DMin on autor, produtsent ja konepidaja, kes on esinenud tuhandetele inimestele.