Найти книгу: "Onnelik suhe"


Onnelik suhe Onnelik suhe

Автор: Tiina Tiitus

Год издания: 2013

Tiina Tiitus: „See raamat raagib teekonnast ja armastuse aratundmisest. See on raamat minu teest, taipamistest, nagemustest ja kogemustest selles elus. Olen vaga tanulik selle voimaluse eest teiega oma imelist elu jagada.Kui paljusid paare te teate, kelle suhe on harmooniline ja armastav? Tavaliselt on nende uleslugemiseks uhe kae sormedest kull ja kull. Kui te olete ise nende hulgas, siis oleks nagu lotovoidu saanud.Me sunnime siia ilma potentsiaaliga saada onnelikuks ja tunda taas koosolemise, kuulumise ja uksolemise tunnet. Kolab uskumatuna, kas pole? On olemas ju vaga raskes olukorras inimesi, kelle kannatused ei tundu iialgi loppevat. Ja ometi voiksid meie kannatused loppeda sekundi murdosa jooksul, kui me vaid sellesse usuksime ja lubaksime sellel juhtuda.”
Palun onnelikuks Palun onnelikuks

Автор: Mart Kivastik

Год издания: 

Absurdisugemetega jutustused «Palun onnelikuks», «Oo valvur» ning «Valentini paev»

Onneliku inimese sark Onneliku inimese sark

Автор: Rahvaluule

Год издания: 

Raamatus on kolm toredat muinasjuttu. Muinasjutus „Osav valitseja kuninga vaimeheks” lubab kuningas sellele, kes tema valetada armastavale tutrele luiskamises vastu saab, pool kuningriiki parandada ja tutre naiseks anda. „Ennustatud varaparija” pajatab loo rikkast, aga sudametust mehest, kes lapse metsa saatuse hooleks jatab. Muinasjutus „Onneliku inimese sark” otsib vana kuningas imerohtu, mis teda surmahaigusest paastaks.

Onnelik prints Onnelik prints

Автор: Oscar Wilde

Год издания: 

Uheksa kunstmuinasjuttu Oscar Wilde’lt.

Onneliku lopu saladus Onneliku lopu saladus

Автор: Lucy Dillon

Год издания: 

Michelle ei usu muinasjuttudesse. Ta on isepaine arinaine, kes alustab uues linnas uuesti otsast peale. Ja kui ta otsustab ule votta huljatud raamatukaupluse, on tal selle jaoks kohe ka ideaalne juhataja. Raamatuid armastavale Annale on see unistuse taitumine ? ning mitte ainult selleparast, et tal on nuud voimalus pageda kolme noudliku kasulapse ja jumaldatud, kuid huperaktiivse dalmaatsia koera eest. Kuigi Anna kardab, et tema oma muinasjutu lopp ei ole just selline, nagu ta oli lootnud, muudab kirg klassikute vastu kogu ta elu. Kui aga mineviku saladused hakkavad ahvardama Michelle’i uusi ettevotmisi ja murenool tabab otse Anna kodu sudant, kas suudab raamatute elutarkus ja vaprus aidata kaht sobrannat ? ja neid, keda nad armastavad ? ules leida onneliku lopu saladust?

Onnelik tanav Onnelik tanav

Автор: Liza Marklund

Год издания: 

Kulmal ja niiskel maihommikul leitakse oma Stockholmi eeslinnas asuvast villast teadvusetus seisundis riskikapitalist ja endine Riigipaeva liige Ingemar Lerberg, keda on ilmselgelt kovasti piinatud. Tema naine on jaljetult kadunud. Ohtulehe reporter Annika Bengtzon saab ulesandeks juhtumist lugu kirjutada. Naise eraelus on samal ajal keeruline periood. Ta elab oma uue kallima ja tema kahe lapsega ning puuab samal ajal koos endise abikaasa Thomasega hakkama saada ka omaenda laste kasvatamisega. Selline elu ei suju just valutult. Ohtulehe peatoimetaja Anders Schyman satub avalikkuse tahelepanu alla, sest tema aastatetagune ja olulise ajakirjanduspreemia saanud reportaaz sisaldab vaidetavalt valeandmeid. Ingemar Lerbergi tervislik seisund ei ilmuta paranemise marke, kriitika Anders Schymani aadressil kogub hoogu ja jouka eeslinna klantsi pealispinna alt hakkab uha selgemalt valja paistma midagi vaga musta ja voltsi. Miks tahtis keegi piinata surnuks endist poliitikut ja kus on mehe kadunud abikaasa? „Onnelik tanav” on Liza Marklundi kumnes raamat ajakirjanik Annika Bengtzonist. See on kaasahaarav ponevik moodsa aja kargperekondadest, meeleolukas sissevaade ajalehetoimetuse toosse ja silmiavav pilguheit sellele, kuidas nuudisaegsed sotsiaalsed suhted ja meediavoim meie elu mojutavad.