Найти книгу: "Ema ja tutar"


Ema ja tutar Ema ja tutar

Автор: Дэвид Герберт Лоуренс

Год издания: 2010

David Herbert Lawrence (1885-1930) on eesti lugejale tuntud ennekoike romaanikirjanikuna. Samavord tunnustatud on ta aga ka luhiproosameistrina, kelle looming on oluliselt mojutanud 20. sajandi kirjandust. Valik D. H. Lawrencei luhijutte on koondatud kogumikku Ema ja tutar, mis ilmub sarjas Klassikalised lood.
Mari-Ann opetajatutar Mari-Ann opetajatutar

Автор: Agnes Taar

Год издания: 

Agnes Taari (1897-1976) omaeluloolise taustaga romaan uhest lapse- ja koolipolvest 20. sajandi esimese kumnendi Mulgimaal pakub meeleolukaid pilte tolleaegsest eesti kulaelust vaikese tudruku pilgu labi: mangudest koduouel, karjalapse kogemustest, esimese kooliaasta roomudest ja muredest, jouludest kodus ja koolitoas, ponevatest laadalkaikudest ja esimesest armastusest.

Ohtlik lend. Isa ja tutar Ohtlik lend. Isa ja tutar

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Andres Vastriku oma tutar Kaja ei ole ainus, kes selles Ohtliku lennu osas kaerauad saab. Kui sul on ilmselgelt liiga palju raha, siis on oht, et sa liiga kaua ei ela! Kes siis koksas mehele pootshaagiga kuklasse? Vaata testamenti ja moodusta kahtlusalustest jarjekord. Elementaarne ju! Samas on ohk paks peresisesest ukskoiksusest, jaisest kalkulatsioonist. Et Vastrikule elu liiga lihtne ei tunduks, saadab tema ex-nukuke pealinnast bussisaadetisena meeldetuletuse, et ta on tutre isa, armastav ja hooliv, nii alfa kui ka beeta. Hea, et Rita liiga palju kusimusi ei esita!

Kapteni tutar Kapteni tutar

Автор: Aleksandr Puskin

Год издания: 

Vene klassiku Aleksandr Puskini ajalooline romaan.

Pohjavalguse tutar Pohjavalguse tutar

Автор: Jack London

Год издания: 

Lugu kogumikust “Valge mehe tava”

Tutar suitsust ja luust Tutar suitsust ja luust

Автор: Laini Taylor

Год издания: 

Noor kunstiopilane Karou kistakse Prahas julma ebamaisesse sotta. Toimumas on midagi eriskummalist – ule terve maa ilmuvad ustele poletatud mustad kaejaljed, mille jatavad taevas haigutava lohe kaudu kohale hiilinud tiivulised voorad. Karou joonistusvihikute lehed on tais koletisi, kes voivad olla ka toelised. Ta ise koneleb mitmeid keeli ja sugugi koik neist pole inimestele moistetavad. Ning Karou sinised juuksed on ka tegelikult sellist kummalist varvi. Kes ta on? Ja kes on Akiva – poiss, keda ta oleks nagu tundnud juba ammu?