Скачать книгу - Ohtlik lend. Isa ja tutar



Andres Vastriku oma tutar Kaja ei ole ainus, kes selles Ohtliku lennu osas kaerauad saab. Kui sul on ilmselgelt liiga palju raha, siis on oht, et sa liiga kaua ei ela! Kes siis koksas mehele pootshaagiga kuklasse? Vaata testamenti ja moodusta kahtlusalustest jarjekord. Elementaarne ju! Samas on ohk paks peresisesest ukskoiksusest, jaisest kalkulatsioonist. Et Vastrikule elu liiga lihtne ei tunduks, saadab tema ex-nukuke pealinnast bussisaadetisena meeldetuletuse, et ta on tutre isa, armastav ja hooliv, nii alfa kui ka beeta. Hea, et Rita liiga palju kusimusi ei esita!


Ema ja tutar Ema ja tutar

Автор: Дэвид Герберт Лоуренс

Год издания: 

David Herbert Lawrence (1885-1930) on eesti lugejale tuntud ennekoike romaanikirjanikuna. Samavord tunnustatud on ta aga ka luhiproosameistrina, kelle looming on oluliselt mojutanud 20. sajandi kirjandust. Valik D. H. Lawrencei luhijutte on koondatud kogumikku Ema ja tutar, mis ilmub sarjas Klassikalised lood.


Mari-Ann opetajatutar Mari-Ann opetajatutar

Автор: Agnes Taar

Год издания: 

Agnes Taari (1897-1976) omaeluloolise taustaga romaan uhest lapse- ja koolipolvest 20. sajandi esimese kumnendi Mulgimaal pakub meeleolukaid pilte tolleaegsest eesti kulaelust vaikese tudruku pilgu labi: mangudest koduouel, karjalapse kogemustest, esimese kooliaasta roomudest ja muredest, jouludest kodus ja koolitoas, ponevatest laadalkaikudest ja esimesest armastusest.


Ohtlik lend. Ahvatlus Ohtlik lend. Ahvatlus

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Kui Andres Vastrik viimati kalal kais, tombas ta valja suure havi, kaheksakilose, roostes landid rippusid armilise loua kuljes. Kuid seekord tommati vanapoiss ise valja ja landi otsas siputas seega 90 kilo pohmellis testosterooni. Palju ei puudunud, et ta oleks trofeeks tehtud ja teistele hoiatuseks sabapidi ules riputatud. Koos dzhiif Reinu-, apardunud gangiliikme Kalle- ja kumnete teiste jipi-aiee-dega.


Ohtlik lend. Identiteet Ohtlik lend. Identiteet

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Krimiuurijad-partnerid Andres Vastrik ja Rita seisavad asja avastatud laiba juures – alles eile oosel soitis see mees tanavarallit, nuud aga lamab elutuna auto kapotikaane all. Keegi sellest kambast kannab nuud nimetust tapja. Kuid Vastriku silm jaab aeg-ajalt peatuma Rital ja tema mote liigub hoopis talle edalegi ullatuseks teistel radadel. Asi areneb samas uha julmemaks: selgub, et uhel varahommikul on uks kaunitest kaksikodedest veoauto alla jaanud. Kas enesetapp… voi hoopis identiteediroov… ja morv!?


Ohtlik lend. Puude vaikimine Ohtlik lend. Puude vaikimine

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Anton Pavlovi poeg Tehhov on viidanud, et puss esimese vaatuse seinal teeb pauku viimases. Juhtub aga nii, esimeses vaatuses kaivad hoogsad paugud ara ning krimiuurijad Andres Vastrik ja Rita Leidpalu olgu targad ning tehtku kindlaks, milline puss hiljem seinale riputada. Sest, vaadake Parnumaal on igal mehel vintraud kodus ja ka paugu tegemiseks on paljudel pohjus. Kui puud saaksid raakida…