Найти книгу: "Купований розум"


Купований розум Купований розум

Автор: Григорій Квітка-Основ’яненко

Год издания: 0000

«Купований розум» Григорія Квітки-Основ’яненка – це сатирично-гумористичне оповідання, в якому автор порушує питання справжнього інтелекту***. Для твору характерний бурлескно-реалістичний стиль викладу. Оповідання «Купований розум» належить до низки анекдотичних творів Квітки-Основ’яненка, таких як «Салдацький патрет», «Пархімове снідання», «Підбрехач» тощо.
Кирило Розумовський Кирило Розумовський

Автор: Игорь Коляда

Год издания: 

Останній гетьман Лівобережної України. Його діяльність співпадала із настроями імператриці Єлизавети, і відбувалася у фарватері політики Петербурга, однак при цьому відчутно зменшився тиск на український традиційний устрій самоуправління, хоча й навіть не порушувалося питання про можливість відносин з іншими державами або власну фінансову систему.

Коли розум спить Коли розум спить

Автор: Наталія Лавлєнцева

Год издания: 

Хтось потребує багатослів’я та великих літературних форм, аби донести до читача свої думки. А комусь достатньо однієї сторінки оповідання, аби перевернути ваше уявлення про світ. Саме до таких авторів належить талановита письменниця Наталія Лавлєнцева. Чи знаєте ви, що коту набагато простіше стати дзен-буддистом, аніж людині? Невже собачий погляд на світ відкриє нам власні потаємні думки? Та звідки взялося в людства одвічне прагнення безсмертя, і на що ми готові заради цього бажання? Зазирніть у несподіване потойбіччя разом з ошелешеним героєм, та пориньте у дивну подорож стежкою підсвідомості. У той час, коли розум спить…

За межами розуміння За межами розуміння

Автор: Вадим Овчаров

Год издания: 

Ми звикли вірити в те, що знаємо все про світ, у якому мешкаємо. Та часом трапляються події, які ми не можемо пояснити. Приватний детектив, розслідуючи справу зниклого підлітка, знаходить щось моторошне, нереальне («Безвісти Пропавший»). Четверо друзів, аби відсвяткувати майбутнє весілля одного з них, влаштовують холостяцькі посиденьки просто неба, посеред густого лісу. Та їхній відпочинок був порушений безжальним чудовиськом, яке влаштувало на них полювання («Нічний Мисливець»). Назар Федорчук, прямуючи додому після гостювання у кума, вирішив скоротити шлях лісовою стежкою. Чоловік навіть гадки не мав, настільки довгою виявиться ця подорож («Омана»). Кожна з цих історій знаходиться поза межами людського розуміння.

Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти

Автор: Барбара Шер

Год издания: 

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, але не визначилися, у який бік рухатися, якщо відчуваєте у собі приховані таланти і маєте заповітні мрії – ця книга саме для вас. Барбара Шер – хрещена мати коучингу, а загальний наклад її семи бестселерів сягнув кількох мільйонів примірників! Зіркове продовження «Мистецтва мріяти» і бестселер за версією New York Times «Мрій правильно» – для тих, хто мріє про справжній успіх і гідне життя. Які бажання ви приховуєте? Чому не наважуєтеся мріяти – через критику, невиправдані сподівання близьких, вигадані зобов’язання, біль нещастя чи відсутність підтримки? Перевірені мільйонами читачів практичні поради і стратегії, цікаві історії реальних людей допоможуть з’ясувати це. Ця книжка не має на меті зробити з вас іншу людину – вона покаже, як саме змінити життя на краще: налагодити особисті стосунки, здобути гідну роботу, творчо реалізуватися, навчившись мріяти правильно!

Мури. Зрозумій свої фантазії Мури. Зрозумій свої фантазії

Автор: Dim Ro Shpigelman

Год издания: 

Это моя первая книга, в ней вы найдёте себя! В книге рассказывается о том, как люди могут видеть ту или другую ситуацию в своей жизни.