Скачать книгу - Edu Valem. Allar Levandi – spordisangarist ettevotja, kes liigub probleemide vahel nagu jogi



Podcast “Edu Valem” puuab toimekate inimestega vesteldes leida edukuse retsepti. Seekord jagab oma motteid ja kogemusi olumpiasangarist ettevotja Allar Levandi, kellega raagitakse spordist, juhtimisest, ettevotlusest ning sellestki, kuidas maailm ja meedia on aastatega muutunud uha hektilisemaks.


Kahe ilma vahel Kahe ilma vahel

Автор: Juri Vilms

Год издания: 

Juri Vilms oli 1917.a. populaarseim kuju. Suureparane koneleja ja vasimatu ajakirjanik selle sona paremas mottes; tais noorustuld ja hoogu, kuid kullalt tasakaalukas; kui inimene – eluroomus ja armastusvaarne, pikakasvuline ja imposantne – niisugune pusib ta malestustes ja on lainud ajalukku. Raamatusse on kogutud selle populaarse kuju trukivalgust nainud protestikirjad, seaduste seletamised ja muud artiklid.


Kauboi kate vahele Kauboi kate vahele

Автор: Liz Madows

Год издания: 

Parast mehe ootamatut surma jai Jenny tillukese tutrega kahekesi. Siirdudes uuele toole, hoolitsema haige lapse eest, unistas ta vaid rahulikust elust. Ta soovis end tunda valjaspool hadaohtu. Kohtumine rantso peremehe, maskuliinselt nagusa Ty Mackeliga, loi aga segi koik Jenny plaanid.


Minu Jakuutia. Disko ja tundra vahel Minu Jakuutia. Disko ja tundra vahel

Автор: Aimar Ventsel

Год издания: 

Siberi avarustes asuva Jakuutia olemasolu teadvustasin endale pioneerilaagri raamatukogust laenutatud Lennart Meri kohnukesest raamatust „Laevapoisid rohelises ookeanis”. Sellest hetkest olen alateadlikult soovinud sinna soita – ja soitnudki. Algul teadlase ja Siberi-uurijana, uha rohkem aga inimese- ja Siberi-armastajana.Tavakujutluses tahendab Siber lund, pohjapotru, otsatut tuhjust ja karmi pakast. Tegelikult on Siber ka Venemaa olulisim toostuspiirkond suurte linnade ning huugavate tehastega. Siin raamatus tulebki rohkem juttu minu elust Jakuutia linnades, peamiselt Jakutskis. Votan lugeja kaasa pohjapolaarjoonetagustesse ooklubidesse ning raagin, kuidas seal muusikat tehakse ja kuidas ma sinna DJ-ks sattusin. Siberi klubidest ja noorte elust teatakse vahe, kuigi enamik inimesi elab seal just linnades ja need on vaga huvitavad. Eks lugege ise!Aimar Ventsel


Minu Narva. Kahe maailma vahel Minu Narva. Kahe maailma vahel

Автор: Katri Raik

Год издания: 

Narva pole linn, vaid riik, ja siin elab narvakeelne rahvas narvitjane. Eesti voim pelgab neid. Kui moni korge riigiesindaja Narvat vaisab, on tunne, et ta toob riigi sules Narva ning votab lahkudes taas kaasa.Siin on piirijarjekorrad ning elatusallikaks sala­kaubana ule toodav suits ja viin. Kunagine toitja Kreenholm on suletud, tootuse maar uks Eesti korgemaid ja sissetulek madalamaid.Aga Narvas on ka valgest betoonist fassaadiga uus kolledzihoone, kuhu on nahtamatute tahtedega kirjutatud EUROOPA. Siin on inimesed, kes pingutavad Narva nimel ja usuvad, et Narval on tulevikku.Minu unistuste Narva ei ole haabuv paik Euroopa aaremaal, vaid Euroopa eelpost: uhke ja ilus linn, kus inimesed raagivad mitmes keeles, aga uhes meeles.Katri Raik on TU Narva kolledzi direktor. 2009. aastal tunnustati teda Valgetahe III klassi teenetemargiga, 2012. aastal missiooni­ preemiaga ja 2013. aastal aasta naise tiitliga.


Enne palgatoost loobumist. 10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta. Enne palgatoost loobumist. 10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta.

Автор: Robert T. Kiyosaki

Год издания: 

10 tosielulist oppetundi algajale ettevotjale, kel kavatsus palgatoolisest ettevotja staatusesse tousta: • Kas sul on miljonidollarine idee?• Kas sa kardad labi kukkuda?• Kas oled tudinud teiste rikkaks tegemisest?• Kas sul on korini ulemuse kaskude taitmisest?• Kas oled vasinud rangast toorugamisest ja edasijoudmatusest?• Kas oled valmis omal kael edasi minema? … sel juhul on see raamat just sulle!