Скачать книгу - Ootamatu voimalus



Vaike Pagfordi alev on vapustatud, kui neljakumnendates eluaastates Barry Fairbrother ootamatult sureb. Pealtnaha on Pagford oma munakivisillutisega valjaku ning iidse kloostriga idulliline Inglismaa alev, kuid kauni fassaadi taga kaib soda. Rikkad sodivad vaestega, teismelised vanematega, naised meestega, opetajad opilastega… Pagford pole selline, nagu esmapilgul paistab. Barryst maha jaanud tuhi koht vallavolikogus annab ajendi seni suurimale sojale alevi ajaloos. Kes voidab kire, kahepalgelisuse ja ootamatute paljastustega pikitud valimised? „Ootamatu voimalus”, suur romaan vaikesest alevist, on J. K. Rowlingi esimene taiskasvanutele moeldud teos. J. K. Rowling on seitsmest raamatust koosneva menuka Harry Potteri sarja autor. Sarja raamatuid on tolgitud enam kui 73 keelde, neid on kogu maailmas muudud 450 miljonit eksemplari ning nende pohjal on vandatud kaheksa populaarset filmi.


Voimaluste voimalikkus Voimaluste voimalikkus

Автор: Jaan Kaplinski

Год издания: 

Valik esseid:Mis on luule?Kirjanduse tahendusestMood ja ilm, aeg ja luuleInterpretatsioonid ja impressioonidTammsaare ja HemingwayArvo Vallikivi skeptiline mutoloogiaKuningas ja neandertallaneAjapinde ja ruumikillukesiRahvalaulu juurde joudmineMoned «Tahe morsjast» virgutatud mottedParallelismist lingvisti pilgugaRiimidest: natuke teooriat ja rohkem praktikatVoimaluste voimalikkus. KeelAdverbid ja verbidPool kinga pooles jalasKeel ja maluStiihiline keelekorraldus argoos ja uhiskeelesKriitilisi motteid lendavate kummikute asjasKeelekorralduse suvastruktuuristMinu eesti keel


Ootamatu onn Ootamatu onn

Автор: Robyn Carr

Год издания: 

New York Timesi menuautor Robyn Carr loob emotsionaalse ja meeleoluka galerii tegelaskujudest romaanis, mis jutustab vaesusest, rikkusest, naistest, soprusest ja onne keerulistest teedest.Parast rahandustegelasest abikaasa enesetappu variseb Emma Shay Comptoni unelmate elu pormu. Richard Compton omastas klientide saastud, et rahastada oma pillavat elustiili New York Citys, ja kuigi naine ei olnud mingil moel ariga seotud, kannab Emma abikaasa kuritegude taaka. Ta on puupaljas…


Madis Muur: Madis Muur: "20 dollarilise raamatu labilugemine andis mulle voimaluse oma teenistust tosta rohkem kui 20 000 vorra!“

Автор: Indrek Poldvee

Год издания: 

Tanase loo kangelane on Madis Muur. Professionaalne pokkerimangija Madis on olnud taiskohaga investor juba paar viimast aastat. Madis on veendunud, et Noukogude aegne suhtumine „uksi keset metsa peab hakkama saama“ 21. sajandil edu ei too.


Teise voimaluse ootuses. Happily Inc, 2. raamat Teise voimaluse ootuses. Happily Inc, 2. raamat

Автор: Susan Mallery

Год издания: 

Sudantliigutav tanapaevane muinaslugu New York Timesi menukirjanikult, kes toi meieni Fool’s Goldi armastuslood.
Mathias Mitchelli sobraliku naeratuse taga peitub valu tais maailm. Parast koige hullemat perekondlikku reetmist kolib ta California osariigi linnakesse Happily Inci ja kuna tegu on pulmalinnaga, pole siin pruutneitsitest puudust, mis sobib vaga hasti tema elustiiliga, mida voiks iseloomustada lausega „Kui ei anna tootusi, ei saa ka haiget“. Kuid sellele vaatamata ei suuda ta pilku poorata oma ilusalt ja tabamatult naabrilt.


Teekond uute voimalusteni. Neitsijogi, 5. raamat Teekond uute voimalusteni. Neitsijogi, 5. raamat

Автор: Robyn Carr

Год издания: 

Neitsijoe kogukond nagi Vanessa Rutledge'i tema sungeimatel paevadel ja nuud on ta pooranud pilgu helgemasse tulevikku.
Mone kuu jooksul on Vanessa matnud abikaasa Matti ja sunnitanud talle poja – tema suda uhtaegu murdus ja taitus uut laadi armastusega. Kuid ainuke mees, kellega ta igatseb seda armastust jagada, kaitub nii, nagu poleks teda olemas.
Paul Haggerty elu moto on merejalavaelaste „Semper Fi” – „Alati ustav”. Austusest oma parima sobra vastu on ta kohelnud Matti leske nii hasti, kui oskas… vottes arvesse, et on naisest juba aastaid salaja sisse voetud. Ja nuud, mil ta on otsustanud esimese lahenemiskatse teha, puuab uks teine naine ta puunisesse – puunisesse, millest on raske paaseda.
Tanu julgusele, alandlikkusele ja Neitsijoe asukate vahelesegamisele voivad Vanni ja Paul saada uue voimaluse kogeda armastust, mida molemad ihaldavad.