Скачать книгу - Kes vottis minu raha? Miks aeglased investorid kaotavad ja kiire raha voidab



• Kas olete vasinud kuulmast ikka seda vana nouannet: „Saastke raha, investeerige pikaajaliselt ja hajutage”?• Kas tahate teada saada, kuidas ja miks professionaalsed investorid suurendavad oma raha liikumiskiirust selle parkimise asemel?• Kas teate, et teie investeerimisnoustaja ettevote teenib raha ka siis, kui teie seda kaotate?• Kas tahate teada, miks suurem osa finantsnoustajaid ei soovi, et te seda raamatut loete?Raamat «Rikka isa» sarjast, millest saab vaartuslikke nouandeid, kuidas paigutada oma kapitali nii, et paigutaja ei oleks mitte pankrotis, vaid raha tooks talle uha uut raha juurde.


Tosine inimene. Bonus track ehk voidab see, kes koige kauem voitleb Tosine inimene. Bonus track ehk voidab see, kes koige kauem voitleb

Автор: Mudlum

Год издания: 

Bonus track! Mudlumi varskest jutukogust «Tosine inimene» toimetaja ja autori uhisel nousolekul valja praagitud lugu. Samas kostis siit-sealt nurinat, et voiks ikka olla. Nuud siis lisapalana saadaval.


Kiire ja aeglane motlemine Kiire ja aeglane motlemine

Автор: Даниэль Канеман

Год издания: 

Kuidas toimuvad inimese motteprotsessid? Kuidas sunnivad motted, valikud ja otsused, mis meid enim mojutab? Autori teooria jargi suunavad motlemist kaks konkureerivat susteemi, millest uks on kiire ja kogemustele tuginev ning teine on aeglane ning analuutiline. “Kiire ja aeglane motlemine” on uks viimaste aastate muudumaid ja koneldumaid aimeraamatuid kogu maailmas, mis kirjeldab populaarses vormis haaravalt inimeste mottetegevust ning votab kokku maailma uhe mojukaima psuhholoogi Daniel Kahnemani elutoo. Autor palvis 2011. aastal Nobeli preemia.


8-nadalane veresuhkrudieet. Kuidas kiiresti kaalus alla votta ja oma keha umber haalestada 8-nadalane veresuhkrudieet. Kuidas kiiresti kaalus alla votta ja oma keha umber haalestada

Автор: Michael Mosley

Год издания: 

See raamat on 2. tuupi diabeedi epideemiast, mis on viimastel aastatel maailma haaranud. See on ka veresuhkru naitajate salakavalast tousust, mis eelneb teist tuupi diabeedile – eeldiabeedist. Dr Michael Mosley votab kaesolevas raamatus kokku usaldusvaarsetest allikatest parit tositeadusliku ja toenduspohise informatsiooni meie ajastu uhest suurimast tervisehadast, lammutab monedki dieetidega seotud muudid ja esitab moned radikaalsed ideed. Korralikult labi viiduna on kehakaalu kiire alandamine aarmiselt tohus viis, kuidas voidelda veresuhkrutaseme tousuga ja torjuda 2. tuupi diabeeti.


Asjad, mis panevad sudame kiiremini poksuma Asjad, mis panevad sudame kiiremini poksuma

Автор: Mia Kankimaki

Год издания: 

Mia Kankimaki jatab 38-aastaselt too Helsingi kirjastuses, sest tal on sellest ja kogu oma elust moot tais. Soomlanna soidab Kyotosse tuhat aastat tagasi elanud ouedaami Sei Shonagoni jalgi ajama. Mia ei tunne Kyotos kedagi ega oska jaapani keelt, kuid ta on lugenud inglise keeles Sei „Padjaraamatut” ja tunneb selle autoriga sugavat hingesugulust – Sei tundub imetlusvaarselt kaasaegne ning tema motisklused ja tahelepanekud elust voiksid kuuluda kas voi Virginia Woolfile. Ouedaami nimekirjad voluvatest, arritavatest ja elegantsetest asjadest ning neist, mis sudame kiiremini poksuma panevad, on otsekui blogisissekanded – niivord varskelt kolavad need.Jaapani eluga harjumine votab aega, kuid oige pea kisub see Mia kaasa. Soomlanna vaimustub templitest, kirsioitest, Kamo joe leinapajudest, kabukiteatrist, teemajadest. Kirjutava reisija elamustest sunnib tosielulugu, mida saab lugeda otsekui romaani. Mia taipab oma imetletud ouedaami jalgi ajades sedagi, mida ta ise elult tahab.


Avoidable Contact Avoidable Contact

Автор: Tammy Kaehler

Год издания: