Скачать книгу - 8-nadalane veresuhkrudieet. Kuidas kiiresti kaalus alla votta ja oma keha umber haalestada



See raamat on 2. tuupi diabeedi epideemiast, mis on viimastel aastatel maailma haaranud. See on ka veresuhkru naitajate salakavalast tousust, mis eelneb teist tuupi diabeedile – eeldiabeedist. Dr Michael Mosley votab kaesolevas raamatus kokku usaldusvaarsetest allikatest parit tositeadusliku ja toenduspohise informatsiooni meie ajastu uhest suurimast tervisehadast, lammutab monedki dieetidega seotud muudid ja esitab moned radikaalsed ideed. Korralikult labi viiduna on kehakaalu kiire alandamine aarmiselt tohus viis, kuidas voidelda veresuhkrutaseme tousuga ja torjuda 2. tuupi diabeeti.


An estimete of the number of inhabitants in Great Britain and Ireland An estimete of the number of inhabitants in Great Britain and Ireland

Автор: Frederick Morton Eden

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «An estimete of the number of inhabitants in Great Britain and Ireland / By Frederick Morton Eden, Bart».


Nullist uheni. Markmed idufirmade kohta ehk kuidas ehitada tulevikku Nullist uheni. Markmed idufirmade kohta ehk kuidas ehitada tulevikku

Автор: Peter Thiel Koos Blake Mastersiga

Год издания: 

Ka meie ajal leidub ikka veel kaardistamata alasid ja avastamata leiutisi. Selles raamatus naitab Peter Thiel, legendaarne ettevotja ja investor, PayPali asutaja ja paljude teiste uliedukate ettevotete kaimalukkaja, kuidas leida voimalus nende uute asjadeni jouda. Thiel leiab, et hoolimata saravate infotehnoloogiaseadmete pidevast taiustumisest, elame tehnoloogilise stagnatsiooni ajastul. Progress voiks toimuda mis tahes toostus- voi arivaldkonnas. Failid Vaata naidislehekulgi Kui teha seda, mida keegi teine juba oskab, liigub maailm alates uhest punktini n. Kui aga teha midagi uut, siis liigume nullist uheni. Jargmine Bill Gates ei ehita ules operatsioonisusteemi. Jargmine Larry Page ei loo otsimootorit. Homse paeva kangelased ei saavuta edu armutu turukonkurentsi voitmise abil. Nad ei konkureeri uldse, sest loovad midagi unikaalset. See raamat pakub optimistlikke valjavaateid tulevikuprogressi voimalustele ja samas uutmoodi lahenemist innovatsioonile. Koigepealt tuleb oppida esitama kusimusi, mis juhatavad meid ootamatutes kohtades peituvate vaartuste juurde. Raamat on New York Timesi ja Amazoni 2014. aasta ariraamatute kategooria bestseller, Amazoni 2014. aasta parima ariraamatu nominent ning Goodreadsi 2014. aasta lugejate valiku parima ariraamatu nominent."


Suureparasuse kasvatamine. Kuidas saavutada rohkem, rahuldumata vahemaga Suureparasuse kasvatamine. Kuidas saavutada rohkem, rahuldumata vahemaga

Автор: Robert I. Sutton, Huggy Rao

Год издания: 

"See raamat raagib valjakutsest, mis seisab iga firma, iga projekti ja iga algatuse ees, mille siht on kasvada suuremaks. Kuidas jouda uha kiiremini ja uha kaugemale ning toimida aina tohusamalt sedamooda, kuidas jalajalg suureneb?Autorid jagavad oma pikaaegseid kogemusi, kuidas parimad juhid ja meeskonnad oma tootajates oiget suhtumist arendavad, levitavad ja hoiavad ega lase veega alla minna sellel, mis on seni edu taganud. Nad lahkavad pohimotteid, mis aitavad suureparasust kaskaadina levitada ning korvaldada sellised lahenemis- ja kaitumismustrid, mis arengut tagasi hoiavad.Raamatu autor Robert Sutton on Stanfordi ulikooli professor, kelle sulest on juhtimisvaldkonnas ilmunud mitu laialt tuntud teedrajavat bestsellerit. Tema varskeim raamat, Stanfordi kollegi Huggy Raoga kahasse kirjutatud „Suureparasuse kasvatamine“ on esimene, mida saab ka eesti keeles lugeda.„Suureparane lugemine, mis pakub toelist, praktilist nou, olgu teie meeskonnas 5 voi 50 000 liiget. Sutton ja Rao on leidnud just oiged lood, mis naitavad, et peaaegu iga meeskond voib saada suuremaks ja paremaks.“? Laszlo Bock, Google’i asedirektor personali alal„Alustavad firmad kulvavad oma kultuuri seemneid koige esimesest paevast alates. Nende loplik edu soltub siiski teadmisest, millal ja kuidas kasvada. „Suureparasuse kasvatamine“ ammutab materjali vaga laia ettevotete skaala esindajate kogemustest. See on esimene raamat, mis pakub voimalust uksikasjalikult tutvuda koige paremate meetoditega, mis on vajalikud edukaks kasvamiseks, ilma et lahjeneksid need omadused, mis uldse ettevotte edukaks tegid. See on vajalik raamat nii suur- kui ka vaikeettevotjatele.“? Eric Ries, „Nutika idufirma“ autorRaamat on Amazoni 2014. aasta parima ariraamatu nominent."


Kuidas? Kuidas?

Автор: Rudyard Kipling

Год издания: 

Kuidas vaal sai oma kurgu.Kuidas kaamel sai kuuru.Kuidas ninasarvik sai oma naha.Kuidas leopard sai tahnid.Kuidas elevant sai londi.


Kuidas raakida lastega nii, et nad kuulaksid ja kuulata lapsi nii, et nad raagiksid Kuidas raakida lastega nii, et nad kuulaksid ja kuulata lapsi nii, et nad raagiksid

Автор: Elaine Mazlish

Год издания: 

Kasiraamat, mida on nimetatud ka lapsevanemate Piibliks ning mis annab juhiseid, kuidas suhelda oma teismelise lapsega, on suureparaseks lugemismaterjaliks mitte ainult lapsevanematele, vaid ka opetajatele, sotsiaaltootajatele ja koigile lastega kokkupuutuvatele isikutele. Ehkki oleme poliitiliselt vabad juba pikemat aega, naitab see raamat, kuidas olla vaba iseenda sees – kuidas austada ennast, oma perekonda ja kaasinimesi, suheldes nendega vabadele inimestele omasel vaarikal moel.