Скачать книгу - Ohtlik lend. Reality show



Kui mul midagi naiste vastu on, siis ainult see, et nad ei oska korralikult tulistada ja autot juhtida, ajas Andres Vastrik ennast ise narvi sellega, et valjendus nii kuradi lamedate kliseedega, et see ajas suisa nutma. Kui mees laheb enda peale nii tigedaks, siis ta rundab koige lahemal seisvat tegelast. Et rohkem mitte vastikuid ja ebamugavust tekitavaid emotsioone saada. Ja ta pani taiega: Nii et partnerina on naised ikka usna ebausaldatavad. Ja politseiamet on naiste jaoks paris kindlasti liiga karm. Rita Leidpalu polnud nous laskma endale vett peale tommata:Sinu endine naine vist tootab politseis? Vastrik oli tahtnud koigest plikatirtsu turtsakust tagasi tommata. See oli praegu look allapoole vood, tunnistas ta horeda irooniaga…


Ohtlik lend. Ahvatlus Ohtlik lend. Ahvatlus

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Kui Andres Vastrik viimati kalal kais, tombas ta valja suure havi, kaheksakilose, roostes landid rippusid armilise loua kuljes. Kuid seekord tommati vanapoiss ise valja ja landi otsas siputas seega 90 kilo pohmellis testosterooni. Palju ei puudunud, et ta oleks trofeeks tehtud ja teistele hoiatuseks sabapidi ules riputatud. Koos dzhiif Reinu-, apardunud gangiliikme Kalle- ja kumnete teiste jipi-aiee-dega.


Ohtlik lend. Identiteet Ohtlik lend. Identiteet

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Krimiuurijad-partnerid Andres Vastrik ja Rita seisavad asja avastatud laiba juures – alles eile oosel soitis see mees tanavarallit, nuud aga lamab elutuna auto kapotikaane all. Keegi sellest kambast kannab nuud nimetust tapja. Kuid Vastriku silm jaab aeg-ajalt peatuma Rital ja tema mote liigub hoopis talle edalegi ullatuseks teistel radadel. Asi areneb samas uha julmemaks: selgub, et uhel varahommikul on uks kaunitest kaksikodedest veoauto alla jaanud. Kas enesetapp… voi hoopis identiteediroov… ja morv!?


Ohtlik lend. Isa ja tutar Ohtlik lend. Isa ja tutar

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Andres Vastriku oma tutar Kaja ei ole ainus, kes selles Ohtliku lennu osas kaerauad saab. Kui sul on ilmselgelt liiga palju raha, siis on oht, et sa liiga kaua ei ela! Kes siis koksas mehele pootshaagiga kuklasse? Vaata testamenti ja moodusta kahtlusalustest jarjekord. Elementaarne ju! Samas on ohk paks peresisesest ukskoiksusest, jaisest kalkulatsioonist. Et Vastrikule elu liiga lihtne ei tunduks, saadab tema ex-nukuke pealinnast bussisaadetisena meeldetuletuse, et ta on tutre isa, armastav ja hooliv, nii alfa kui ka beeta. Hea, et Rita liiga palju kusimusi ei esita!


Ohtlik lend. Puude vaikimine Ohtlik lend. Puude vaikimine

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Anton Pavlovi poeg Tehhov on viidanud, et puss esimese vaatuse seinal teeb pauku viimases. Juhtub aga nii, esimeses vaatuses kaivad hoogsad paugud ara ning krimiuurijad Andres Vastrik ja Rita Leidpalu olgu targad ning tehtku kindlaks, milline puss hiljem seinale riputada. Sest, vaadake Parnumaal on igal mehel vintraud kodus ja ka paugu tegemiseks on paljudel pohjus. Kui puud saaksid raakida…


Ohtlik lend. Saar Ohtlik lend. Saar

Автор: Mihkel Ulman

Год издания: 

Keskkooliopilased lahevad klassiekskursioonile vaikesele saarele. Uhe teismelise jaoks jaab see retk aga viimaseks. Tapetu surma uurides porkavad Vistrik ja Rita kokku erinevate sotsiaalsete pahedega, mis end korraliku pereelu fassaadi taha peidavad.