Скачать книгу - Amata nobis quantum amabitur nulla



Искать надо на стыке поэзии и прозы. Искать так, чтобы можно было сказать. Что если это поэзия? Да и хорошая. Ресурс тут неизмеримо велик. Поэзия Валерия Вычуб как хорошее коллекционное вино для избранных, для лучших, не для тех, кто опьяняется дешевой сивухой трескучей рифмовки и пьяными слюнями актуальщины. Поэзия мысли, она всегда есть и будет. Открой мою книгу, читатель.


Salta Pro Nobis Salta Pro Nobis

Автор: Джон Голсуорси

Год издания: 

Лауреат Нобелевской премии Джон Голсуорси хорошо известен в нашей стране как автор знаменитой «Саги о Форсайтах». Однако его перу принадлежат не менее замечательные новеллы, рассказы и маленькие повести, проникнутые юмором, мягкой лиричностью и романтизмом. Salta Pro Nobis – рассказ-вариация из сборника «Моментальные снимки».


Mehitamata inimesed Mehitamata inimesed

Автор: Maniakkide Tanav

Год издания: 

Eesti tulevik parast Sosnovoi Bori tuumaelektrijaama onnetust. Ida- ja Laane-Virumaa on saastunud ja muutunud inimestele elamiskolbmatuks. Umbritsevad maakonnad agavad katastroofipiirkonnast pogenenute massi all, kellele lisanduvad Vene-Hiina soja jarel Eestisse pakku tulnud hiina ja vene immigrandid. Tumedais toonides maailmas otsib uksik hakker oma kadunud armsamat ning ehkki ta leiab sellel teel sopru, kes teda toetavad, sopru, kes on tema suhtes ukskoiksed, ja sopru, keda ta ei kannata silmaotsaski, on mehe peamisteks abimeesteks sokker ja killuke musta huumorit.


Ei jata elamata Ei jata elamata

Автор: Vahur Kersna

Год издания: 

„Seitse aastat tagasi olnuksin vaga tanulik, kui taevas oleks avanenud ning ingel ulatanud mulle selle raamatu. Aga nii ei juhtunud. See raamat tuli mul endal ara kirjutada.“Vahur Kersna


Versace moemaja. Avaldamata lugu geeniusest, morvast ja pusimajaamisest Versace moemaja. Avaldamata lugu geeniusest, morvast ja pusimajaamisest

Автор: Deborah Ball

Год издания: 

Raamat jutustab elavalt moemaailma kulisside taga toimunud lahingutest – nii loomingulistest kui ka arilistest –, mis hakkasid ettevottes toimuma siis, kui Donatella astus valja oma venna pika varju tagant ja vottis ise kontrolli Versace’i moemaja ule. Esimest korda pakutakse sisevaadet neile tohututele proovikividele, millega Donatellal tuli hakkama saada, et elada Gianni geniaalsuse vaariliselt, samuti tema voitlusest narkomaaniaga, tulidest vanema venna Santoga ning moistatusest, miks jattis Gianni kontrolli oma moemaja ule Donatella noorele tutrele Allegrale. See on ponev ja paeluv lugu sellest, kuidas uks pere ja firma suudavad pimedusest taas tousta ja valulikust lunastusest, kui Versace’i impeerium taas jalad alla saab – kas alatiseks voi ajutiselt, seda otsustab aeg.


Квантовый проводник. Quantum Cicerone Квантовый проводник. Quantum Cicerone

Автор: Денис Дмитриевич Голуб

Год издания: 

Путешествие в душу всегда манило людей. Но что, если именно творчество является лучшим проводником, квантовым проводником, в мир души.