Найти книгу: "Hirmust eduni. Meediasuhtluse 8 reeglit. 8. Kuhu minna?"


Hirmust eduni. Meediasuhtluse 8 reeglit. 8. Kuhu minna? Hirmust eduni. Meediasuhtluse 8 reeglit. 8. Kuhu minna?

Автор: Raul Rebane

Год издания: 0000

Minna Minna

Автор: Karl Gjellerup

Год издания: 


Hingamise ime. Kuidas vabaneda hirmust ja ravida haigusi Hingamise ime. Kuidas vabaneda hirmust ja ravida haigusi

Автор: Andy Caponigro

Год издания: 

Hingamises on voti igasugusele tervenemisele Tuhandeid aastaid tagasi arendasid hindu joogid ja hiina targad valja voimsad hingamiskontrolli susteemid, mida nad kasutasid hirmu alistamiseks, haiguste raviks ja valgustatuse seisundi saavutamiseks. Neis iidsetes teadustes peituvad markimisvaarsed voimed, kuna need kasutavad sedasama vaimset elujoudu, mis annab meie hingamisele elu alalhoidva jou. Hindud nimetavad seda elujoudu pranaks, hiinlased Chi'ks, heebrealased eluhinguseks, kristlased Puhaks Vaimuks. Andy Caponigro, endine kontserdikitarrist, on tegelnud inimeste hingamise abil tervendamisega juba 1970ndate keskpaigast saadik. Oma raamatus avaldab ta hingamiskontrolli sugavaimad saladused. „Hingamise ime“ varustab lugeja tervikliku hingamistehnikate susteemiga, mis voimaldab sul hakata otsekohe neid teadmisi oma vaimu ja keha tervendamiseks kasutama.

100 pohjust minna Belgiasse 100 pohjust minna Belgiasse

Автор: Hanna Miller

Год издания: 

Oigupoolest peakski alustama vist sellest, et belglast kui rahvust pole uldse olemas, kirjutab Hanna Miller oma arvukate fotode ja veel arvukamate lobusate igapaevaelu seikadega teejuhis Belgia kultuuri, arhitektuuri, ajalukku, tanapaeva ja kooki. Kull on aga olemas Belgia Kuningriigi kodanikud, keda nimetatakse belglasteks. Pole olemas ka belgia keelt, vahemalt korrek- tses lingvistilises tahenduses mitte. Kull aga on vaieldamatult olemas kodumaa-armastus ning vahemalt osal elanikkonnast tugev soov sailitada status quo ?d ehk siis Belgia Kuningriiki selle praegusel kujul. Umbes kakskummend aastat tagasi esmakordselt Brusselisse sattudes jattis see linn mulle veidra mulje. Otse kesklinnas vois naha raamas ja lagunevaid fassaade, mahajaetud maju, katkisi aknaid. See koik oli kuidagi surrealistlik ja kohati tekkis tunne nagu oleks siin soda alles „eile loppenud“. See tunne tuleb vahel tagasi veel tanagi, vaatamata moodsale Brusseli Eurokvartalile, kus ehitus ja remont vist kunagi ei loppe. Ometi jaab kripeldama tunne, et sel maal on pakkuda rohkem kui naitab tanavapilt ja poliitikauudised, on oma peidus pool… On belglaste endi elu, mida tahaks naha ja kogeda, veidigi tundma saada, olgu voi riivamisi. See valismaalaste igipoline soov mistahes maal… Ning siis see voimalus avanes – ja avaneb koigile. Hanna Miller on hetkel Belgias elav eestlannast reisikirjanik ja – ajakirjanik, tanu kelle viimastel aastatel ilmunud kumnete ajakirjaar- tiklite on Belgia eestlastele tuttav mitte ainult labi Euroopa Parlamen- di ja poliitikute tegemiste. Varem on Hanna Millerilt ilmunud raamat “Viini fassaadide taga. Autoga Austrias”.

Kuidas lahku minna Kuidas lahku minna

Автор: Tonn Sarv

Год издания: 

Miks on nii palju raamatuid suhete loomisest, nende hoidmisest ja parandamisest? Ikka sellest, kuidas paremini ja edukamalt muljet avaldada, vorgutada, ahvatleda, seksida… Aga selle kohta, kuidas suhet lopetada, vaga vahe voi peaaegu uldse mitte? Jah, kirjandust lahutuste pohjuste ja statistika kohta, juriidilist noustamist, soovitusi ja nouandeid lahku minemise valtimiseks voi selle tagajargedest ulesaamiseks on piisavalt. Aga sundmusest endast, lahkuminekust, ei raagi eriti keegi. Me raagime siin peamiselt mehe ja naise suhete lopetamisest, olgu need siis luhi- voi pikaajalised, soltumata sellest, kas ollakse ametlikult abielus voi mitte. Lugeja kirjast: On olnud pohjust teie raamatut soovitada lugeda tuttavatele, kellega on juttu tulnud lahkuminekust. Praktiline ja luhike teemakasitlus hoiab ohjes emotsioonid ja laseb vaarikamalt keerulist olukorda analuusida ja erinevaid lahkumineku voimalusi selgemalt naha. Just see on oluline, et sa pole ainuke, sa pole uksi, ja variante on erinevaid. Soovin selget meelt ja kainet analuusivoimet koigile osapooltele ja veelkord aitah voimaluse eest lahkuminekust ka must valgel lugeda.

Ma lasen sul minna Ma lasen sul minna

Автор: Clare Mackintosh

Год издания: 

Traagiline onnetus. Koik juhtus vaga kiiresti. Ta ei oleks saanud seda ara hoida.Voi oleks?Sekunditega variseb Jenna Gray maailm kokku. Tema ainus ellujaamislootus on jatta koik maha ja alustada kuskil mujal puhtalt lehelt. Jenna kolibki Walesi rannakulla uksikusse majja. Kuid kurja novembriohtu malestused, lein ja toonased hirmud, mis ta elule kriipsu peale tombasid, ei lase tal rahus olla. Just siis, kui Jennale hakkab tunduma, et tunneli lopus paistab tema jaoks siiski valgus, saab minevik ta katte. Tagajarjed on kohutavad… Kui nautisid „Tudruk rongis” ja „Kadunud” lugemist, siis on see raamat sulle: ootamatute suzeepooretega kaasakiskuv psuhholoogiline ponevik. „Ma lasen sul minna” tugineb tosielulistele sundmustele ja autori vaga isiklikele uleelamistele.***Clare Mackintosh tootas 12 aastat politseis, muu hulgas ka kriminaaluurimisosakonnas ja avaliku korra kaitsjana. 2011. aastal lahkus ta sellest ametist ning asus toole vabakutselise ajakirjaniku ja meedianoustajana ning praegu tegeleb peamiselt kirjutamisega. Ta on ajakirja Cotswold Life kolumnist ning Chipping Nortoni kirjandusfestivali (www.chiplitfest.com) algatajaid. Tema debuutromaan „Ma lasen sul minna” (ingl k „I Let You Go”) ilmus 2014. aastal ja pusis Sunday Timesi bestsellerite esikumnes 12 nadalat. Raamat valiti 2015. aastal ka iTunesi poe parimate hulka. „Ma lasen sul minna” on tolgitud rohkem kui 25 keelde ning seda on muudud ule poole miljoni eksemplari. Raamat joudis ka The British Book Industry Awardsi 2016. aasta debuutromaani loppnimistusse. Autor elab Inglismaal Cotswoldis.***„Judinaid tekitav, vastupandamatu ja kaasahaarav, „Ma lasen sul minna” on peenelt kujundatud ja rabava suzeega romaan.” – Paula Hawkins, romaani „Tudruk rongis” autor „Lugesin „Ma lasen sul minna” labi kahe ohtuga; see ajas mind nutma (vahemalt kahel korral), ohku ahmima (korra) ja koige rohkem pani siiski soovima, et ma oleksin selle ise kirjutanud. Haarav, autentne ja rahutukstegev: asjalik ja monusalt nutikas saavutus.” – Elizabeth Haynes, raamatu „Nurka aetud” autor „Vaga julge ja kutkestav debuut selliste sisulahendustega, mis tegid mind kadedusest roheliseks.” – Mark Billingham, krimikirjanik„Vaga veenev, on ju Mackintosh endine kriminaaluurimistootaja. Nii hea debuutromaan tahendab kull kaotust politseiridadele, ent voitu krimikirjandusele. Palun veel.” – Sunday Mirror„Ullatava poordega pingeline psuhholoogiline ponevik.” – Daily Express„Mackintosh on oma emotsionaalse debuutraamatuga loonud erakordse ohustiku.” – Alex Marwood, raamatu „Tapja korvalkorterist” autor