Найти книгу: "Eia seiklus Tondikakul"


Eia seiklus Tondikakul Eia seiklus Tondikakul

Автор: Anu Aun

Год издания: 0000

„Eia seiklus Tondikakul“ raagib 10-aastasest Eiast, kelle plaanid votavad ootamatu poorde, kui linnatudruk viiakse talvevaheajaks urgse loodusega salaparasesse Louna-Eesti tallu. Eia ei oska esialgu aimatagi, et oige pea asub ta paastma hukule maaratud polismetsa, kokku viima kaht armastavat inimest ning lahti harutama oma pere kiivalt hoitud saladust.
Tegemist on sudamliku ja puudutava looga, millega tahame lastele oelda, et selleks, et muuta maailma, ei pea olema superkangelane, lahendama kuritegusid ega voitlema lohega. Iga vaiksemgi heategu jatab olulise jalje. Loeb Mirtel Pohla.
Munchhauseni seiklusi Munchhauseni seiklusi

Автор: Gottfried August Burger

Год издания: 


Seiklus Salamandril Seiklus Salamandril

Автор: Kaspar Jancis

Год издания: 

Morten Viks on esimese klassi opilane. Tema isa on kaugsoidukapten, kes seilab ookeanil, kus elavad lendkalad. Joulude ajal meisterdas isa pojale laeva. Laev on kiilu ja tuuriga. Punaste purjede ja mastikorviga. Kaljas Salamander. Morten on oodanud pikisilmi kevadet, mil jaavangist vabaneb oja, mis suundub merre. Ojakaldal mangides randab ta Salamandriga kujuteldavatel meredel ja maadel, elab labi torme ja valdib salakavalaid karisid ning voitleb hirmuaratavate merekoletistega. Aga uhel paeval algab seiklus, mis on ponev ja natuke hirmus ka.

Onu Alberti kvantseiklus Onu Alberti kvantseiklus

Автор: Russell Stannard

Год издания: 

Kuulsa teadlase Onu Alberti viimane ja koige tahelepanuvaarsem seiklus.Joo volupudelist koos Alberti vennatutre Gendankeniga ja kahane tibatillukeseks, sisenemaks kvarkide ja elektronide imepisikesse maailma. Aita tal ja Valgel Kuulikul avastada valguse ja mateeria imedemaad, kus miski pole nagu paistab.PABERRAAMAT SOODUSHINNAGA

Kesklinn.  Eesti politseiniku uskumatud seiklused 1990-ndate Tallinnas Kesklinn. Eesti politseiniku uskumatud seiklused 1990-ndate Tallinnas

Автор: Paul Kass

Год издания: 

Seda teost voib nimetada ilukirjanduslikuks olukirjelduseks 1990-ndate alguse Eesti Politseist, sest juhtunud sundmustele on lisatud nii detaile kui vurtsi ning reaalsed inimesed on kokku sulatatud ning siis erinevate karakteritena lahti kirjutatud. Paljugi toimuvast tundub tanapaeval taiesti uskumatu. Kuid lugedes ei tohi unustada, et vaatamata koigile lollustele ja puussepanekutele tegelesid nood 20-aastased poisid iga paev kuritegude lahendamisega ning teenisid sellega Eesti Vabariiki.

Tagasitee koju. Kaarli ja Jette seiklused vorgus Tagasitee koju. Kaarli ja Jette seiklused vorgus

Автор: Tiia Konnussaar

Год издания: 

Kaarel ei taha eriti koolis kaia, kuid ta armastab hullupoora arvutimange mangida ja tema suurim soov on saada rikkaks. Siis ostaks ta endale uue arvuti ja koige vingema nutitelefoni ja… Ootamatult laheb tema soov taide. Kaarel satub kummalisse arvutimangu, kus ta kohtab halli vanakest, Tuuleema ja teisi metsaasukaid. Loodusjoud lubavad aidata poisil tagasi koju paaseda, kui ta taidab kolm ulesannet. Koik see pole aga sugugi lihtne. Kaarlit ja tema sopru ootavad ees uued eksirannakud interneti lopututes avarustes. Ponev ja hoogne lugu nii poistele kui ka tudrukutele sellest, kui tahtsad on tegelikult head sobrad, kodu ja ema kupsetatud praanikud.