Найти книгу: "The Tides of Altamar"


The Tides of Altamar The Tides of Altamar

Автор: Brian Gonzalez

Год издания: 0000

The Cataclysm which destroyed Earth catches up with the fleeing survivors aboard Interstellar Ship One, and a young Colonial Corps Governor struggles against a harsh planetary environment and political opposition to establish a new colony. Additionally, the first generation of humans born away from Earth starts looking for trouble, and a desperate woman fights against Ice-Ship law for her right to be a mother.
Autism. Diagnoosimise alused ja suhtumine autistidesse Autism. Diagnoosimise alused ja suhtumine autistidesse

Автор: Temple Grandin & Richard Panek

Год издания: 

"Sonal „autism” on ka praegusel ajal paljude inimeste jaoks kohutav tahendus: silme ette tulevad konetud, stereotuupidega, karjuvad, kontaktivoimetud lapsed, ning enamik inimesi ei motle selle peale, milline saab olema nende laste tulevik. Samuti ei tea me veel siiani piisavalt pohjalikult autismispektri hairete pohjuste kohta.Selle raamatu autor Temple Grandin on ise autistlik inimene, kes on oma norkusi ja tugevusi tundma oppinud, nii et ta on elus hasti hakkama saanud: leidnud too, lopetanud ulikooli, saanud teadlaseks, ning ta on uurinud kogu elu autismi olemust ja pohjusi.Ta jagab selles raamatus soovitusi, kuidas keskenduda autismispektri hairetega laste tugevustele, kuidas toetada nende arengut, haridusteed ja kuidas leida neile toovoimalusi. Tema kogemuste kirjeldused ja mitmekesised soovitused on vaga vaartuslikud koikidele autistlike laste vanematele, aga ka koigile spetsialistidele, kes tootavad nende lastega. Arvestades koiki neid selle raamatu teemakasitlusi, saaks ka meie haridussusteem pakkuda autismispektri hairega lastele just neile sobivaimat oppimisvoimalust.Autorite nouanded selle kohta, kuidas aidata autistlikel lastel elus toime tulla, on sedavord elulised ja realistlikud, et need voiks juhendmaterjalina kaasa anda koikidele vanematele, kui nende laps saab autismispektri hairete diagnoosi.Mida rohkem me saame teada autistliku aju eriparadest ja sellest, kuidas kaasaegseid uuringuid ara kasutada, seda paremini suudame me leida nendele lastele paremaid voimalusi toimetulekuks. Temple Grandin on vaga hea eeskuju koikidele autismispektri hairega inimestele – tema elukaik naitab, mida on voimalik saavutada suure too ja realistliku lahenemisega. Me koik ju soovime autismispektri hairega lastele just samalaadset tulevikku – iseseisvat toimetulekut ja taisvaartuslikku elu – ning see raamat aitab meil selle poole puuelda.

Haige kogu raha eest. Anekdoote arstidest ja nende patsientidest Haige kogu raha eest. Anekdoote arstidest ja nende patsientidest

Автор: Erkki Kolu

Год издания: 

Erkki Kolu hakkas anekdoote koguma juba 1982. aastal. Uhtekokku on temalt ilmunud 13 anekdoodiraamatut, viimane neist, „Eestlane ja teised rahvad“, 2015. a sugisel. Kaesolevasse kogumikku on Erkki Kolu ammendamatust anekdootide varamust valitud need, mis raagivad arstidest, apteekritest, sanitaridest, medodedest ja muidugi nende patsientidest. Hoiatuseks peab utlema, et sugugi mitte alati ei ole selge, kelle ule siis parajasti ikkagi naerdakse.

Tides Tides

Автор: Drinkwater John

Год издания: 


Trend Trading. Timing Market Tides Trend Trading. Timing Market Tides

Автор: Kedrick Brown

Год издания: 

Written in a straightforward and accessible style, Trend Trading teaches you how to trade equity trends with sound money management discipline, from the individual stock level to the whole portfolio level. Tailored to investors who want to use elements of trend following strategies in their equity portfolios, Trend Trading presents unique investment tools and advanced technical analysis methods in simple, commonsense terms.

Poluglottidest armastajad Poluglottidest armastajad

Автор: Lina Wolff

Год издания: 

Max Lamas unistab armukesest, kes raagib koiki ta keeli. Otsingud viivad ta Stockholmist Itaaliasse, kus ta opib tundma uht markiisi, kes on laostumise aarel. Ellinor on parit uhest Louna-Rootsi kulakesest. Uhel paeval paneb ta ules tutvumiskuulutuse: Ma olen kolmekumne kuue aastane ja otsin orna, aga mitte liiga orna meest. Ja Lucrezia on tunnistajaks oma vanaema allakaigule tuhjaks jaanud palees.Omavahel poimuvate romaaniloimede keskmes on mehe pilk naisele – aga ka vorgutamine ja alandus, armastajate sudantlohestav olukord ja unistus moistmisest.Romaan „Poluglottidest armastajad“ sai 2016. parima ilukirjandusteose Augustipreemia, mis on oma nime saanud August Strindbergi jargi ja mis on uks Rootsi tunnustatumaid kirjandusauhindu.