Найти книгу: "Soltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni"


Soltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni Soltumatu naine. 5 sammu rahalise vabaduseni

Автор: Merit Raju

Год издания: 0000

See eriline investeerimisraamat sai alguse puhtalt isiklikust taipamisest ja vaga haavatavast hetkest, mil lapsega kahekesi elades ja ettevotjana labipolenuna tuli selge arusaam, et ma olen hadas. Uks asi, mis mind aitas, oli investeerimine. Kitsamalt ja tehnilisemalt vaadatuna. Laiemas plaanis aitas mind oma soltuva olukorra sugavam moistmine ja rahaasjade (ja elu) eest taie vastutuse votmine. See on inspireeriv ja aus raamat rahast. Tabust, mille teemal on paaridel koige rohkem tulisid. Leiad siit emotsionaalseid lugusid ja ka komistuskive ning oma nahal labi proovitud soovitusi. Ja lopuks on see investeerimisraamat sellest, et asi pole ainult rahas. See on raamat sellest, kuidas saada soltumatuks naiseks. Alguses emotsionaalselt ja pisitasa uha enam materiaalselt ka. See raamat muudab sinu elu. Kuidas sa motled. Oma raha ja paeva korraldad. Kellega labi kaid ja kuidas end oma elus tunned. Sul on rohkem valikuid ja vahem sundkaike. Merit Raju Teen juba 13 aastat tood, mis on uhtlasi mu elustiil, kirg ja missioon. Nimetan end elustiili disaineriks: oitsen ise ja aitan ka teistel oide puhkeda. Olgu teemaks tervis, toised valikud, ettevotlus, heaolu voi raha. Seda peegeldavad mu raamatud ja Hingele Pai ajakirjad, juba uksteist korda toimunud joogafestivalid, uus konverents, tootoad, vebinarid, erakohtumised ja hingelepai.ee veebiportaal. Hariduselt olen Tallinna Tehnikaulikooli majandusteaduskonna bakalaureus ja Hamburgi Ulikooli arimagister. Oppinud ja tootanud olen lisaks Eestile veel neljas riigis: Soomes, Saksamaal, Belgias, Austraalias, kokku ule kolme aasta. Juba seitse aastat on mul olnud au olla ema. Ja elujanu ja eluroom – need kaivad minuga pidevalt kaasas.
Gerd Kanter. 15 sammu voiduni Gerd Kanter. 15 sammu voiduni

Автор: Gerd Kanter

Год издания: 

Minu kodukandis Vigalas oeldakse: ule madala aia oskab astuda igauks. Mulle pole madalad aiad kunagi sobinud. Mul on alati olnud nii, et kui on eesmark, siis ikka suur. Olen kogu aeg tahtnud kaugemale ja kaugemale, rohkem ja rohkem. Voib-olla on see korvaltvaatajatele isegi naljakas tundunud, aga ma pole sellest eriti hoolinud. Gerd Kanter

Sammu vorra maas Sammu vorra maas

Автор: Henning Mankell

Год издания: 

Kolm noort saavad jaaniohtul kokku looduskaitseala korvalisel metsalagendikul, et umber riietuda ja suveoos oma salajast rollimangu mangida. Uhe puu taga varjab end aga keegi, kes teeb nende peole kohutava lopu. Ystadi politseijaoskonnas valitseb suvine vaikus. Kriminaalpolitseinik Kurt Wallander on enda parast mures ja puuab tervislikumalt elama hakata. Ootamatult leitakse uks politseinik tapetuna. Kolleegid on sunnitud todema, kui vahe nad tegelikult uksteise elust teavad. Politsei ainsaks niidiotsaks on foto noortest ajaloolises riietuses ja parukates. Wallander peab esimest korda elus tuhnima oma tookaaslase eraelu saladustes. Ta naeb asju, mida ta poleks iial osanud ette kujutada. Oudsed morvad aina jatkuvad ning Wallanderil on tegemist eriti kulmaverelise morvariga, kes on temast pidevalt sammu vorra ees.

Isa naine. Teekond toeni Isa naine. Teekond toeni

Автор: Angela Hofberg

Год издания: 

Angela Hofbergi uues raamatus on minajutustajaks naine, kes meenutab oma lapsepolve, noorust ja seda, kuidas isa nende pere maha jattis. Tookord juhtunu on jatnud ta hinge haava, mis pole pariselt paranenud ka taiskasvanueas. Isa uus naine on jaanud talle vooraks ning isast tuhjaks jaanud kohta ei suutnud taita ka ema uued elukaaslased. Oma elule tagasi vaadates ja sugulastega raakides puuab ta moista talle lahedaste inimeste keerulisi suhteid minevikus ja olevikus. Varem on Angela Hofbergilt ilmunud 2006. aasta romaanivoistlusel aramargitud teos „Paev nagu elu” (2007).

Saja sammu teekond Saja sammu teekond

Автор: Richard C. Morais

Год издания: 

Vanaisa tagasihoidliku restorani kohal asuvas korteris sundinud Hassani esimesteks elukogemusteks saavad karrikala lohn, kaigud kohalikule turule ja koos emaga vorratute gurmeetoitude maitsmine. Ent kui juhtub tragoodia, mille tagajarjel peab perekond Indiast lahkuma, lohutatakse uksteist suureparaseid toite valmistades ning jaadakse viimaks pidama vaikesesse Lumiere’i-nimelisse magilinna Prantsusmaal. Perekond Haji vallutab Lumiere’i tormijooksuga. Nad avavad taskukohaste hindadega India restorani otse ule tanava mainekast Prantsuse restoranist ja taidavad unise kulakese India vurtsidega. Kui aga Prantsuse restorani kuulus peakokk madame Mallory immigrandiperele kulinaarse soja kuulutab, muutub nii kulaelanike, madame Mallory kui ka Hassani elu jaadavalt ning saja sammu pikkune vahemaa kahe restorani vahel ei naigi viimaks nii uletamatult pikana. RICHARD C. MORAIS on valjaande Barron’s veebilehe „Penta” ja samanimelise neli korda aastas ilmuva ajakirja toimetaja. Sveitsis ules kasvanud ameeriklasena on Morais suurema osa elust veetnud valismaal. USAsse naasis ta 2003. aastal. Tema sulest on varem ilmunud romaan „Buddhaland Brooklyn”. Morais elab New York Citys. Raamatu pohjal on valminud ka Lasse Hallstromi menufilm, peaosades Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal ja Charlotte Le Bon: http://www.forumcinemas.ee/Event/299845/ 240 lk

Arkamine. Seitse sammu eneseleidmise teel Arkamine. Seitse sammu eneseleidmise teel

Автор: Derek Rydall

Год издания: 

„Oeldakse, et universum sosistab meile esmalt korva, siis koputab olale … ja lopuks lajatab vastu pead. Mina pidin peaaegu surema, enne kui vihjest aru sain…” Parast surmasuhu sattumise kogemust puudis raamatu autor saada mungaks, siis kirikuopetajaks, ent lopuks kujunes temast tunnustatud isiksusliku kasvu ja vaimse terviklikkuse saavutamise opetaja. Tema opetus, mille ta on nimetanud arkamise seaduseks, pohineb aratundmisel, et iga inimene on terviklik ja koik isiksuslikuks eduks vajalik on temas juba olemas, seda ei pea valjastpoolt „ligi tombama”. Raamatus kirjeldatud seitsmeastmeline vaimne tehnika opetab aktiveerima oma sisemist potentsiaali ja tulema toime alateadlike mottemallidega, mis ei lase endaga rahu saavutada. Autor innustab kujundama endale just sellist elu, milleks oleme tegelikult sundinud.