Найти книгу: "Країна математичних знань 5 клас"


Країна математичних знань 5 клас Країна математичних знань 5 клас

Автор: Альона Хнигічева

Год издания: 0000

Чи завжди ви розумієте, що написано в підручниках з математики? Чи буває так, що виникає потреба декілька разів перечитати завдання? Чи буває так, що ви пропустили декілька тем, а потім не можете наздогнати?Ця книга може стати вам в нагоді в кожній подібній ситуації і надійним помічником у вивченні математики в 5 класі.Успіхів у вивченні!
В любви признанье В любви признанье

Автор: Надежда Шумейко

Год издания: 

Новый сборник является дополнением и продолжением предыдущих сборников. Стихи – выражение моих мыслей, ощущений, переживаний и сопереживаний. Волшебство стихов творения – это удивительный процесс, который способен поддержать, успокоить, разобраться в тонкостях проблемы, а иногда по-другому взглянуть на ситуацию.Лирика – безусловно, неотъемлемая часть нашей жизни. Вопросы любви, доброты, измены, предательства, счастья, семьи, воспитания детей волнуют каждого человека. И не писать об этом невозможно. Душевные переживания знакомых, друзей, родных, словно мои собственные, ложатся в строчки. Мне приятно, что новое звучание моим текстам приносит то, что некоторые из них сегодня стали песнями.

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 9 клас Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 9 клас

Автор: Тетяна Коршевнюк

Год издания: 

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань разом з підручником,робочим зошитом та збірником завдань і вправ входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 9 класу. Зміст практичних робіт та тестових завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки дев’ятикласників. Завдання для тематичного контролю знань розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, що з 2008 року започатковано в Україні. Використання зошита на заняттях з хімії оптимізує процес перевірки навчальних досягнень дев’ятикласників, забезпечить послідовну і якісну підготовку їх до вступних випробувань у вищі навчальні заклади.

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 8 клас Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 8 клас

Автор: Тетяна Коршевнюк

Год издания: 

Зошит для тематичного контролю знань і практичних робіт разом з підручником,робочим зошитом та збірником завдань і вправ входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 8 класу. Зміст практичних робіт та тестових завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки восьмикласників. Завдання для тематичного контролю знань розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, що з 2008 року започатковано в Україні. Використання зошита на заняттях з хімії оптимізує процес перевірки навчальних досягнень восьмикласників, забезпечить послідовну і якісну підготовку їх до вступних випробувань у вищі навчальні заклади.

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 7 клас Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань з хімії. 7 клас

Автор: Тетяна Коршевнюк

Год издания: 

Зошит для практичних робіт і тематичного контролю знань разом з підручником,робочим зошитом та збірником завдань і вправ входить до складу навчально-методичного комплекту з хімії для учнів 7 класу. Зміст практичних робіт та тестових завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки семикласників. Завдання для тематичного контролю знань розроблено за зразком завдань зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, що з 2008 року започатковано в Україні. Використання зошита на заняттях з хімії оптимізує процес перевірки навчальних досягнень семикласників, забезпечить послідовну і якісну підготовку їх до вступних випробувань у вищі навчальні заклади.

Основи економічних знань Основи економічних знань

Автор: Коллектив авторов

Год издания: 

У пропонованому підручнику розкриваються основні закони становлення, функціонування та розвитку сучасної економічної системи, дається характеристика суспільних форм її прояву, визначаються інституціональні засади, принципи та інструменти економічної політики щодо використання переваг ринкового господарства в інтересах людини та держави, окреслюються суперечності процесів глобалізації економічного та соціального життя на планеті. Структура підручника, логіка подання матеріалу, взаємозв’язок його розділів і глав дозволять студентам неекономічних напрямів підготовки сформувати основи свого наукового економічного мислення, отримати знання щодо загальних законів і закономірностей економічного зростання та економічного розвитку, визначитися з пріоритетами власної економічної діяльності та економічної поведінки.