Найти книгу: "The Real War on Terror"


The Real War on Terror The Real War on Terror

Автор: Derek Kubilus

Год издания: 0000

Do you ever find yourself confused about the war and violence that pervade our post-9/11 world? On the one hand, the Bible and Christ speak of loving enemies and self-sacrifice. On the other hand, the world around us teaches, and most Christians seem to simply accept, that violence is necessary in a world wrecked with sin.
Are Christians a people of peace? Does that peace have to be won through war? Should we fight for our convictions? Or die for them?
Jonathan and Derek invite you to come along with them as they explore the biblical teachings on war and violence and attempt to construct a solidly biblical and uniquely Christian view of war and violence.
Tales of Terror and Mystery Tales of Terror and Mystery

Автор: Артур Конан Дойл

Год издания: 

Tales of Terror and Mystery is a collection of Arthur Conan Doyle stories including: Tales of Terror: "The Horror of the Heights", "The Leather Funnel", "The New Catacomb", "The Case of Lady Sannox", "The Terror of Blue John Gap", "The Brazilian Cat". Tales of Mystery: "The Lost Special", "The Beetle-Hunter", "The Man with the Watches", "The Japanned Box", "The Black Doctor", "The Jew's Breastplate".

Episodios Nacionales: El terror de 1824 Episodios Nacionales: El terror de 1824

Автор: Benito Perez Galdos

Год издания: 


Ma armastasin terroristi Ma armastasin terroristi

Автор: Anna Sundberg, Jesper Huor

Год издания: 

See on toestisundinud lugu Anna Sundbergist, noorest healjarjel keskklassi rootsi naisest, kes liitub dzihadistidega ja jaab nendega16 aastaks. Tema lugu saab alguse 1994. aastal uksikust salafistidegrupeeringust Rootsis. Naine jargneb oma abikaasale, kelle USA kuulutab hiljemulemaailmselt tagaotsitavaks terroristiks, ning satub nii Tsetseeniasasuvasse salajasse treeninglaagrisse kui ka Bashar al-Assadi vanglasusteemi.Anna Sundbergi tunnistus on erakordne ja seda ka rahvusvahelises plaanis. Islamoli esialgu naise jaoks taiesti uus viis maailma tolgendada. Ta oli volutudkenadest usule puhendunud meestest, keda nais huvitavat rohkem naiste sisemineilu kui valjanagemine. Ent Anna Sundberg pigistas silmad kinni paljudeselliste asjade ees, mis oli meeste kaitumises ebainimlikku ja isegikuritegelikku. Vaid moned mehed, ja peaaegu mitte ukski naine, on julgenud voi saanudavalikult raakida dzihadistide igapaevaelust. Lugu, mille Anna raamatukaasautori Jesper Huori abil esitab, on korraga intrigeeriv ja hirmutav. See ontema tee ekstremismi ja sealt valja. Ta soovib oma jutustusega naidata, et omaelu on voimalik muuta ja inimesed ei pea elama salaparase plekiga omaminevikus. „Ma tahan, et mu lapsed voiksid olla minu ule uhked, et julgesinseda teha,” kirjutab Anna.

Dictatorship vs. Democracy (Terrorism and Communism): a reply to Karl Kantsky Dictatorship vs. Democracy (Terrorism and Communism): a reply to Karl Kantsky

Автор: Trotsky Leon

Год издания: 


The Prussian Terror The Prussian Terror

Автор: Александр Дюма

Год издания: