Найти книгу: "Trump, the Administrative Presidency, and Federalism"


Trump, the Administrative Presidency, and Federalism Trump, the Administrative Presidency, and Federalism

Автор: Frank J. Thompson

Год издания: 0000

Moeurs administratives. T. 2 Moeurs administratives. T. 2

Автор: Jean Gilbert Ymbert

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Moeures administratives : Tome 2 : pour faire suite aux observations sur les moeurs et les usages francais au commencement du XIX-e siecle / par M. Ymbert».

Moeurs administratives. T. 1 Moeurs administratives. T. 1

Автор: Jean Gilbert Ymbert

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Moeurs administratives : Tome 1 : pour faire suite aux observations sur les moeurs et les usages francais au commencement du XIX-e siecle / par M. Ymbert».

Trumpeter Fred: A Story of the Plains Trumpeter Fred: A Story of the Plains

Автор: King Charles

Год издания: 


Tode Trumpist Tode Trumpist

Автор: Michael D’Antonio

Год издания: 

"„Tode Trumpist“ annab vastuse koigile neile, kes kusivad: „Kes ikkagi on Donald Trump?“ „Hoolikalt koostatud ja oiglane ulevaade.“USA Today„Ergutav ja ponev lugemine, mis pohineb intervjuudel ja dokumentidel ning votab kokku kumneid aastaid meediakajastust, et raakida lugu Trumpi lapsepolvest, perekonnast, aritehingutest ja korvalepoigetest poliitikasse.“The Washington Post„Tasakaalukas, heade allikatega ja taiuslikult ajastatud.“Financial Times (UK)Eksklusiivsetel intervjuudel ja pohjalikul uurimistool pohinevas teoses jutustab Pulitzeri voitjast ajakirjanik Michael D’Antonio kogu Trumpi loo alates tema aastatest arimehena kuni presidendikampaaniani, mis osutus ootamatult edukaks. Ta annab ulevaate tousudest ja langustest, skandaalidest ja triumfidest ning pidevast kuulsuse- ja rahajahist, mis on teinud Trumpist selle, kes ta tana on. D’Antonio uurib ka Trumpi perekonnavaranduse allikaid, tema puudu poliitikast kasu loigata ning oskust muuta meediakajastust voimuks.„Tode Trumpist“ on esmalt avaldatud 2015. aastal ja nuud uuendatud, et kajastada Trumpi tousu poliitikataevasse. See on halastamatu ja silmi avav ulevaade kogu maailmale enim koneainet pakkuva mehe elust ja karjaarist.

The Trumpet-Major The Trumpet-Major

Автор: Томас Харди

Год издания: