Найти книгу: "Girl with the Amber Comb"


Girl with the Amber Comb Girl with the Amber Comb

Автор: Linda Finlay

Год издания: 0000

Harry Potter and the Chamber of Secrets Harry Potter and the Chamber of Secrets

Автор: Дж. К. Роулинг

Год издания: 

"'There is a plot, Harry Potter. A plot to make most terrible things happen at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry this year.'" Harry Potter's summer has included the worst birthday ever, doomy warnings from a house-elf called Dobby, and rescue from the Dursleys by his friend Ron Weasley in a magical flying car! Back at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry for his second year, Harry hears strange whispers echo through empty corridors – and then the attacks start. Students are found as though turned to stone… Dobby's sinister predictions seem to be coming true. Pottermore has now launched the Wizarding World Book Club. Visit Pottermore to sign up and join weekly Twitter discussions at WW Book Club.

Timmu amber Timmu amber

Автор: Stephan Pastis

Год издания: 

Minu nimi on Amber. Timmu Amber. Ma olen detektiiviburoo asutaja, president ja tegevdirektor. Raamat, mida te praegu kaes hoiate, on minu detektiivielu kajastav ajalooline dokument. Koik selles leiduvad faktid on hoolikalt ule kontrollitud. Ma tahtsin lasta pildid joonistada oma aripartneril, aga need ei tulnud tal kuigi hasti valja. Stephan Pastis, koomiksi „Parlid sigade ees” ja New York Times’i raamatumuugi edetabelis esimesele kohale joudnud menuki „Larry imedemaal” autor, toob nuud oma teravmeelsused noore lugeja ette. Ta elab California pohjaosas.

Timmu amber 2: naed nuud, mis sa tegid Timmu amber 2: naed nuud, mis sa tegid

Автор: Stephan Pastis

Год издания: 

Timmu Amber on tagasi! Ja piisab sellest, kui teada kolme asja: ma sundisin, ma rajasin impeeriumi, ma ilmutasin hiilgavust. [[HIILGAV]] Ja nuud kavatsen ma lahendada oma polvkonna koige suurema moistatuse. Aga seal kusagil on keegi, kes tahab tunga teha. Sulida. Tussata. Nii et loomulikult pean ma silmad lahti hoidma selle ainsa asja suhtes, mis voib mulle hukatuslikuks saada: SAHKERMAHKER. STEPHAN PASTISI sulest on ilmunud raamat „Timmu Amber. Tehti vigu”, kuid ta on ka palju kiidusonu palvinud, andunud austajaskonna leidnud ja enam kui seitsmesajas ajalehes ilmunud koomiksi „Parlid sigade ees” autor. Ta elab California pohjaosas.

Verine kamber Verine kamber

Автор: Angela Carter

Год издания: 

„Verise kambri” jutustused pohinevad muinasjuttudel voi rahvaparimusel. Autor on oelnud, et tema eesmargiks ei ole olnud kirjutada lugude uusversioone, vaid selitada valja nende latentne sisu. Uhtlasi on ta puudnud rikkuda naiste kujutamise tava muinasjuttudes – koos uue kujuga on lood saanud ka uue tahenduse. Kogumikus on meelas ja barokne tootlus „Sinihabemest”, mitu versiooni „Kaunitarist ja koletisest”, humoorikas „Saabastega kass” ja veel mitu tuntud arhetuupset lugu, mida vaadeldakse uue nurga alt. Angela Carteri viis muinasjuttude tolgendusvoimalusi naidata ja nende sisu avada on olnud eeskujuks mitmele kirjanikule ning ka A.S. Byatt on oelnud, et oma raamatute kirjutamisel sai ta julgustust just Carteri teostest.

Gabriel Lambert Gabriel Lambert

Автор: Александр Дюма

Год издания: