Найти книгу: "Lista Schindlera"


Lista Schindlera Lista Schindlera

Автор: Thomas Keneally

Год издания: 0000

Episodios Nacionales: Un voluntario realista Episodios Nacionales: Un voluntario realista

Автор: Benito Perez Galdos

Год издания: 


Heinz Valk. Lugu poisist, keda kallistas ilus pastoriproua Heinz Valk. Lugu poisist, keda kallistas ilus pastoriproua

Автор: Madis Jurgen

Год издания: 

"Uhtlase ilusa kaekirjaga, imepeene tindipliiatsiga on paksu nahkkaantega kladesse kirjutatud uks lugu. Koletust pommiraginast sojaaegses Gattsinas; kodusest praeliha-lohnast Virumaa rehetoas; kibedast puudusest sojajargses Tallinnas. See on labielatud ajalugu, mille on oma lastelaste jaoks paeluvalt taaselustanud uks siitkandi saravamaid vanamehi – Heinz Valk."

Peksta ja kallistada. Arvamuslugusid Eestist ja eestlastest Peksta ja kallistada. Arvamuslugusid Eestist ja eestlastest

Автор: Tonn Sarv

Год издания: 

Tonn Sarv ei ole tavaline eestlane. Voib-olla varem oli, aga parast seda kui ta Taimaale elama sattus, naeb ta Eesti elu monevorra teistmoodi. Piltlikult oeldes isegi nii, nagu vaataks ta seda kusagilt teiselt planeedilt. Kaugelt Taimaalt, kus – nagu ta ise tunnistab – inimesed suure osa ajast ei teegi suurt midagi, vaid tunnevad elust roomu, paistab eestlaste pidev sagimine-trugimine, materialismikultusele orienteeritus hoopis teistmoodi. Sealt Eestis kaies voib kodumaa teda roomustada, ent niisamuti ka kurvastada. – Askur Alas, Eesti Ekspressi ajakirjanik.

Jumalallista ja inhimillista Jumalallista ja inhimillista

Автор: Лев Толстой

Год издания: 


Eelista toolepingut Eelista toolepingut

Автор: Kaia Alev

Год издания: 

Brosuuris antakse ulevaade Eesti seadustest, mis reguleerivad tootamisega seotud eluvaldkondi. Lugejad saavad teada mis vahe on toolepingul ja kasunduslepingul, miks on tootajale kasulik solmida tooleping ning millised sotsiaalsed tagatised kaasnevad toosuhetega .