Найти книгу: "Der Sex-Doktor"


Der Sex-Doktor Der Sex-Doktor

Автор: Kryztal Thornton

Год издания: 0000

Doktor Piotr Doktor Piotr

Автор: Stefan Zeromski

Год издания: 


Doktor Harri Ravel Doktor Harri Ravel

Автор: Peeter Urm

Год издания: 

Ravel oli juba ukse juures, kui kuulis selja taga vaikset haalt: „Doktor Ravel!” Ta poordus jarsult ringi. „Kas te voite mulle oelda, mis mul viga on?”„Teil on neerud haiged.”„Kas vaga haiged, doktor Ravel?”„Jah, Rita.” Ravel nimetas teda enese markamata eesnime pidi. „Tanan, doktor.”

Doktor Levini tee. Humaanne meditsiin ja oige toitumine Doktor Levini tee. Humaanne meditsiin ja oige toitumine

Автор: Riina Lohmus

Год издания: 

Tuntud lastearsti Adik Levini elulooraamat jutustab Valgas soja jalus sundinud juudipoisi kaanulisest kujunemisest armastatud lastearstiks esmalt uskumatus Kasahstanis ning seejarel Eestis. Raamatust leiab varvikaid karaktereid ja seiku toonasest uliopilaselust Leningradis, kasahhide elust-olust ja parteilisest entusiasmist, tervishoiust noukogude moodi, esimese ema- ja lapsesobraliku lastehaigla ulesehitamisest Tallinnas ning voitlusest humaanse meditsiini eest laane- ja idarindel. Ei puudu ka sonaka doktori toitumisalased nouanded ning viimastel aastatel meedias elavalt kajastatud Role kliiniku lugu. Raamat julgustab lugejat tervisest, oma koige kallimast varast teistmoodi motlema, mitte uskuma moodsa tervishoiu muute ning oma ja laste hea tervise eest julgemini seisma.

Doktor Proktori puuksupulber Doktor Proktori puuksupulber

Автор: Ю Несбё

Год издания: 

Oli kord uks kaunis printsess, kes elas lossis, mida umbritses tohutu aed imekaunite rooside ja orhideedega. See on aga hoopis uks teine lugu. Kaesolev, seevastu, raagib puuksutamisest. Mitte sellistest hiilivatest puuksudest, mida sa loodad, et keegi ei marka. Oh ei! Siin tuleb juttu kahuripaukudest, puuksudest, mis korvetavad pukstesse augu ning lennutavad vaikesed poisid kosmosesse ja tagasi. Peale selle tuleb raamatus natuke juttu kurjadest kaksikutest, Mongoolia vesirottidest, pikkadest karamellipudingutest ja veel pikematest kagistajamadudest. Aga koige pohjalikumalt kasitleb raamat seda, mis juhtub siis, kui tibatilluke punapaine poiss Bulle kolib Kanonveieni tanavale ning kohtab Liset ja peaaegu poorast professorit uhel paikesepaistelisel paeval veidi enne 17. maid. Lugu sopruse puuksutamise toelisest vaartusest.Jo Nesbo (sund 1960) on enim tuntust kogunud Harry Hole kriminaalromaanide sarja autorina ning muusikuna ansamblis Di Derre. Doktor Proktori raamatud on seni ilmunud 22 riigis.

Doktor Proktori ajavann Doktor Proktori ajavann

Автор: Ю Несбё

Год издания: 

Populaarse norra kirjaniku Jo Nesbo doktor Proktori sarja teises raamatus on lugemist nii lastele kui taiskasvanutele. Raamat on tulvil mahlakat huumorit, uskumatuid seiklusi ja varvikaid tegelasi. Leiutajast doktor Proktor ja tema sobrad Lise ja Bulle randavad ajaloos ringi ajavanniga, otsides professori noorusaja armastust. Nad vaisavad ajaloo kuulsamaid sundmusi, mis tanu nende sekkumisele votavad ootamatuid poordeid. Sobrad kohtavad oma rannakutel Napoleon Bonaparte?i ja Jeanne d?Arci, prantsuse joehobusid ja Peruu seitsmekoivalist amblikku ning salakavalat puujalaga naist. Nad osalevad Tour de France?il ja Waterloo lahingus ning kobavad pimedas keskajas, kust ei puudu vangikongid ega timukad. See on raamat poorastest seiklustest aga eelkoige armastusest ja sellest, kui tahtis on toeline soprus.Varem on Varrakus ilmunud Nesbo lasteraamat „Doktor Proktori puuksupulber”.