Найти книгу: "2054 - Putin decodiert"


2054 - Putin decodiert 2054 - Putin decodiert

Автор: Alexander Rahr

Год издания: 0000

Путин / Putin Путин / Putin

Автор: Анатолий Жданов

Год издания: 

Президент страны – личность, которая по определению интересна всем и всегда. Ведущий фоторепортер популярной газеты «Комсомольская правда» Анатолий Жданов представил свой оригинальный фотовзгляд на главу Российского государства.

Naota mees: Vladimir Putini uskumatu voimuletous Naota mees: Vladimir Putini uskumatu voimuletous

Автор: Masha Gessen

Год издания: 

See hetkel koige rohkem tolgitud raamat Venemaa poliitikast on osalt Putini elulugu, samas aga kirjeldus praeguse Venemaa voimumehhanismide toimimisest. Autor Masha Gessen sundis 1967. aastal Moskvas, emigreerus 1981 USA-sse ja naasis 1991 Venemaale. Ta on kirjanik ja ajakirjanik, tootanud mitmete valjaannete juures. Selle raamatu ilmumise ajal on ta ajakirja U.S. News & World Report korrespondent. Putin on tema arvates toeline KGBlane, kes usubki siiralt, et Noukogude Liit oli parim riik, ja puuab seetottu instinktiivselt oma lemmiksusteemi koigi enda valduses olevate vahendite abil taasluua.

Raudne rusikas. Vladimir Putin ja voitlus Venemaa eest Raudne rusikas. Vladimir Putin ja voitlus Venemaa eest

Автор: Angus Roxburgh

Год издания: 

Vladimir Putini Venemaa on osutunud Laanele tulikaks partneriks, kellest ei saanud parast Noukogude Liidu lagunemist demokraatlikku liitlast, nagu paljud lootsid. Putin kasutab energiavarusid valispoliitilise relvana ning rundab kodumaal raevukalt vastaseid, olles veendunud, et ainult tema teab…

Rasputin the Rascal Monk Rasputin the Rascal Monk

Автор: Le Queux William

Год издания: 


Putini propagandamasin. Pehme joud ja Venemaa valispoliitika Putini propagandamasin. Pehme joud ja Venemaa valispoliitika

Автор: Marcel H. Van Herpen

Год издания: 

„Putini propagandamasin? on autoril juba kolmas Putini Venemaad puudutav teos. Raamat kasitleb Venemaa infosoda, mis on uks Ukraina-vastase agressiooni uudne joon. Van Herpen naitab, et Kremli propagandapealetung on pohjalikult ettevalmistatud strateegia, mida on ellu viidud ja katsetatud viimasel kumnendil. Autor vaatleb selle valjendusi, nagu laane avaliku diplomaatia algatuste jaljendamist, laane suhtekorraldusfirmade palkamist, liba-vabauhenduste loomist oma tegevuse kattevarjuks, laane meediafirmade kokkuostmist, poliitiliste parteide finantseerimist, ulemaailmse televisioonivorgu RT loomist, lisade avaldamist juhtivates laane ajalehtedes, venekeelse elanikkonna arakasutamist oma huvides, vene oigeusu kiriku ja niinimetatud traditsiooniliste vaartuste arakasutamist oma propagandaks ning laane lohestamist. Tegu on varske ja maailma mastaabis unikaalse raamatuga, millele voib ennustada oma valdkonnas klassikaliseks teoseks saamist.

Autorist
Marcel H. Van Herpen (snd 1945) on Ida-Euroopale ja Venemaale keskenduv julgeolekuekspert. Sotsioloogi haridusega uurija on olnud nii akadeemilisel kui ka administratiivsel tool alates 1969. aastast, ta on pidanud ule 200 kulalisloengu. Van Herpeni viimase aja uurimisteemad on geopoliitika, putinismi-ideoloogia, Venemaa ja laane suhted, infosoda ning Euroopa Liidu ja USA suhted. Alates 1992. aastast on ta Euro-Atlantilise mottekoja Cicero Fondi direktor. Van Herpeni raamatute hulka kuuluvad „Putinism: The Slow Rise of a Radical Right Regime in Russia” („Putinism: radikaalse parempoolse reziimi aeglane esiletous Venemaal”) ja „Putin’s Wars: The Rise of Russia’s New Imperialism” („Putini soda: Vene neoimperialismi esiletous”). Neid on avaldatud inglise, hollandi, vene, soome ja poola keeles.